Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 01:45:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Стреса преди сватбата?  (Прочетена 135978 пъти)

goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: май 22, 2007, 21:19:05 »

Ох момичета и аз сънувам всяка вечер кошмари. Миналата вечер сънувах, че водещата и DJ не можали да дойдат, а изпратили някакъв смотаняк и сватабата се превърна в тъпа работа и аз плачех ли плачех, направо се събудих от този кошмар. Свила ми се е една топка в стомаха и постоянно ми е притеснено, а дефакто няма защо. ОФ ще изперакм Oh my ...
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: май 26, 2007, 18:21:43 »

При мен стреса около сватбата се поражда само заради едно единствено нещо. Мнението на свекъра и свекървата. Cray Те почти никога не одобряват идеите които даваме или казват, че това което искаме е абсолютно невъзможно. hysteric Нищо друго не ми създава толкова много стрес колкото това да се боря с тях за всичко и постоянно да се мъча да ги убеждавам в нашата представа. Това ще е най-изтощителното за мен нещо покрай подготвката за сватбата за съжаление.  cray
Активен
goldi
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: май 26, 2007, 19:24:36 »

ОООООООО аз добре, че тоя стрес го нямам, щото свекито знае, че ако почне да ми се меси правя точно обратното, само за първата брачна нощ имаме спорове с нея, но ще видим как ще се разберем по тоя въпрос
Активен
Smurfieta
Сватбар
Публикации: 210

« Отговор #93 -: май 28, 2007, 10:27:17 »

И мен стресът здраво ме е хванал  crazy Какво ли не сънувах вече - че няма кой да ми направи прическата, че в ресторанта няма маса за нас, че DJ ни е забравил първия танц  shock Остава толкова малко време, а имаме куп дреболии да набавим и да доуточним. Кандидат-съпругът ми също се изнервя заради мен и иска по-бързо да идва 23.06, че да му се махне от главата цялата тази организация  Mad girl Мисля си, че в следващите 26 дни съвсем ще се побъркам  cray
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: май 28, 2007, 10:58:22 »

аз до снощи нищо не бях санувала за сватбата.........и снощи беше такав кошмар.церемонията е в 3 а в 4:30 младоженеца още не беше готов.започвам вече да се плаша.сигорно месец преди сватбата вообще няма да заспивам huhhuh.gif
Активен
cherry
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #95 -: май 28, 2007, 11:06:07 »

ОООООООО аз добре, че тоя стрес го нямам, щото свекито знае, че ако почне да ми се меси правя точно обратното, само за първата брачна нощ имаме спорове с нея, но ще видим как ще се разберем по тоя въпрос
goldi, ами то точно за първата нощ тя не би трябвало да се бърка...  pardon
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: май 28, 2007, 12:23:19 »

Аз да ви кажа остават ми още две седмици и вече тотално съм се побъркала!!! *crazy*На моменти съм супер спокойна и си действам по план, а на моменти така се изнервям/както в момента/,че просто нямам думи!Защо не мога да съм по спокойна и да си се радвам на всичко без да се притеснявам за всяко нещо? cray
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: май 28, 2007, 13:15:17 »

Аз да ви кажа остават ми още две седмици и вече тотално съм се побъркала!!! *crazy*На моменти съм супер спокойна и си действам по план, а на моменти така се изнервям/както в момента/,че просто нямам думи!Защо не мога да съм по спокойна и да си се радвам на всичко без да се притеснявам за всяко нещо? cray
остави нещата да си се случват сами, мила.Убедена съм, че до този момент си търчала наляво и надясно и си се погрижила за абсолютно всичко, нали. Сега вече е време да се радваш на предстоящото събитие като главен участник в него, а не като организатор. И не е за подценяване факта, че стреса, било той положителен или отрицателен, ни връхлита когато изпитваме силни емоции. А тук става въпрос точно за това. Така че се радвай на това което ще се случи, и не мисли негативно. Притесненията ще ги има така или иначе, въпросът е в позитивната нагласа.  good
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: май 28, 2007, 15:14:15 »

Благодаря ти ina!!!Чувствам се много по-добре,когато ми дадете кураж и продължавам!!!А да спра да се притеснявам...няма как да стане!!!Просто ми е в природата!!!Иначе като изключиш това се забавлявам от сърце с последните приготовления по сватбата!!! :girl_in_love:Просто все повече и повече наближава Големият ден!!! yahoo
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: май 28, 2007, 15:20:52 »

Благодаря ти ina!!!Чувствам се много по-добре,когато ми дадете кураж и продължавам!!!А да спра да се притеснявам...няма как да стане!!!Просто ми е в природата!!!Иначе като изключиш това се забавлявам от сърце с последните приготовления по сватбата!!! :girl_in_love:Просто все повече и повече наближава Големият ден!!! yahoo

без стресови ситуации и нерви, нама да е толкова сладка самата сватба smile
Активен
vlyubeni
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: май 30, 2007, 08:36:52 »

Ние имаме още време, но се чувстваме много уморени вече от приготовленията. Искаме да обмислим всеки детайл. На родителите казваме само резултата от проучването и избора и въпреки, че така можем да направим сватбата такава, каквато е в мечтите ни, понякога ни се иска да избягаме. Страхуваме се , че всичките усилия могат да отидат на празно и нещо да се обърка в организацията напр.
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: май 30, 2007, 08:50:06 »

мисля, че през всеки минават такива мисли !!!! аз сънувам, че водещата се е отказала, тъй като на една сватба така е направила /по обяснима причина /, че ще вали - от което най-много се опасявам, че ще си скъсам роклята и т.н. !!!! направо като се сетя и настръхвам !!!

майка ми си счупи крака миналата седмица и изобщо стреса и нервите са доста в нашето семейство smile
Активен
goldi
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: май 30, 2007, 09:00:55 »

И на мен вчера стреса ми дойде в повече. Мерих рокли, никоя не ми хареса особено, стана ми толкова мъчно и така си поплаках вечерта, че милото горкото се чуди какво да ме прави и сега ми се обажда, да вземем тия дни да отидем по още магазини да меря рокли, явно и него съм разстроила cray
Активен
Nicky
Сватбар
Публикации: 288

« Отговор #103 -: май 30, 2007, 09:16:17 »

аз пък не мога да спя, в 6 часа се събуждам, едва изчаквам до 7, за да стана
но не е от вълнение, а от притеснение, че изобщо не сме готови  sad
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: май 30, 2007, 09:53:45 »

пак санувах кошмари,сабуждам се на 29.септември а подготовката ни е до ниво каквота си е днес.много плаках на сън което пък е знак че ще се радвам smile
« Последна редакция: май 30, 2007, 10:37:19 от maslinka » Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: