Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 02:10:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Стреса преди сватбата?  (Прочетена 135990 пъти)

Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: октомври 28, 2007, 16:44:53 »

Айде от днес до сватбата всяка сутрин ще пиеш по една супена лъжица - "МАЙНАТА МУ".   laugh И всичко ще се нареди!
  laugh laugh laugh
Ама аз май трабва по цяла кана да пия, че ми писна сега с младоженеца се сджавкахма по телефона (преди 3 часа) и аз го изключих  Girl_sing, но 1-во майка ме ядоса, че не била събрла бутилките,а цял месец ме лъга че ги е събрала  hysteric
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: октомври 28, 2007, 17:38:31 »

я хич да ти не пука миличка  beating винаги има нещо неузусорено!аз например днес разбрах че в деня на всатбата накакъв тип ни е снимал и в ресторанта е продавал снимките на по 5лв Oh my ... Oh my ... ohmyне съм го и забелязала дори от толков авълнение ама мама е прекарала много време да го гони!какви хора има направо!но тази история е пример за това как така ще те омагьоса сватбения ден че ще забравиш да се притесняваш!сега е нормално ама тогава ми помни думата че няма да има и зрънце притеснение! good
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: ноември 18, 2007, 17:13:09 »

Ужас,до вчера си бяхме добре,но от днес нещо май напрежението се покачка и се изпокарахме за глупости.Остават още 6 дни.Ако напрежението се покачва така до събота ще сме се сбили сигурно.Ама за какво се притесняваме не знам.Нали ни чака нещо хубаво,какъв е смисъла да се нервиме.Аз си мислех,че ще съм много спокойна,но нещо вече не съм торкова сигурна.До събота имам доста неща да свърша,дано като съм ангажирана да нямам време да се притеснявам
Активен
Ianka
Професор
Публикации: 449

Бъди прав или човек , който се изправя

« Отговор #363 -: февруари 25, 2008, 12:53:17 »

Няма страшно, ще се справите всички ,не знам за някой дето са го върнали от олтара, защотот тортата е купена в последния момент и т.н. Хайде опитайте се да се отпуснете и да се отдадете на емоцията, че сте истински щастливи и че ще сте булки и това ще ви се случи един път в живота! kiss2 kiss2 wedding
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: февруари 25, 2008, 15:29:38 »

и аз се притеснявам да не забравим в последния момент нещо,как ще се наредят нещата да не се обърка нещо
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: февруари 25, 2008, 23:47:57 »

и аз се притеснявам да не забравим в последния момент нещо,как ще се наредят нещата да не се обърка нещо
Няма идеялни неща -  ама хич няма да ти пука в последния момент дали си забравила нещо -КАКВОТО -ТАКОВА.
Аз гледах да не изпусна момента, който никога няма да се повтори  good, а на другото "М..ната му!"
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: февруари 26, 2008, 09:06:56 »

права си права момента да не изпусна,едвали ще се повтори.ама са толкова много дреболйки
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: февруари 29, 2008, 16:13:09 »

момичета колкото и да се стараете и да се тревожите бъдете сигурни че все нещо ще се забрави, но и без такива гафчета неможа
не се притеснявай те важното е да сте спокойни на самия ден за да се насладите на всичко хубаво в този така прекрасен за всекиго ден
Успех на всички ви с приготовленията
Активен
a
Професор
Публикации: 414

вече съм мама на принцеса голяма

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: февруари 29, 2008, 17:05:26 »

на нашата сватба уж всичко беше готово без проблеми и точно когато започнах да се обличам и ми изчезна торбичката с белъото и  чорапите и да видите вие какъв стрес и какво търсене падна из цялата къща всичко тичаше и търсеше белъо.а пък булката(аз)седнала на средата на стаята и реве и се тръшка "докато не ми намерите белъото няма да се омъжа" cray cray cray
голямо търсене падна голям стрес си докарахме всички и в крайна сметка се оказа че торбичката с белъото е на дръжката на гардеробе зад роклята shok shok shok
оправих се преди да дойде младоженеца все пак и всичко от там нататък вървеше добре
сега като се сещам и ми е смешно но тогава не ми беше така че момичета нокога не се знае какво може да се обърка.
пожелавам ви на башите сватби всичко да мине без проблеми и да сте много весели и спокойни.
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: март 06, 2008, 18:19:39 »

И ние така преди сватбата, доста се поскарахме, но в деня си наложих да не се ядосвам и всичко за мен мина прекрасно give_rose
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #370 -: март 08, 2008, 03:00:00 »

До нашата сватба има няколко месеца, но аз вече съм стресирана  huhhuh.gif Както се очертава със свкървата организираме всичко и обсъждаме подробностите, а мъжете само стоят отстрани да ни хвалят какви сме организирани и усърдни sarcastic
Активен
Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #371 -: март 11, 2008, 19:10:07 »

Много често с моето мило сънуваме сватбеният си ден, че сме забравили да организираме нещо, като отиваме да подписваме а нямаме запазен час  crazy и други такива кошмари
Активен
magica1983
Сватбар
Публикации: 182

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: март 11, 2008, 19:52:18 »

Странно,аз пък въобще не съм се стресирала,даже напротив.Може би, защото остават още почти 3 месеца,а ние сме свършили по-голяма част от приготовленията за сватбата. Бях се ошашкала, когато ресторанта, на който разчитахме ни прецака,но бързо намерихме нов,така,че не страдах дълго. Нямам търпение вече,защото знам,че ще е много хубаво....ако всичко върви по план..Не ми остава време за нищо друго,но наиситна съм безумно щастлива yahoo
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #373 -: март 11, 2008, 22:26:11 »

Ммм, ние говорим за психичските поразии от стреса предимно. Аз вече със събуждането няма добро утро,няма това-онова-а: мило, днес да занесеш...мило, ти обади ли се на..... blush От няколко дни нон-стоп сънувам само сватбата.

Лошото е, че от стрес ми излязоха гадни неща-едно такова като пърхот, по главата и не се маха с нищо  diablo И лицето ми е едно такова...ужас... blush
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: март 12, 2008, 09:12:15 »

Мила мисля че трябва да се успокоиш.просто искам да ти кажа че ако нещо има да се обърква няма да можеш да го оправиш.Всичко си направила сега ти трябва спокойствие.Трябва този ден да ти носи радост а не нерви.Една седмица преди сватбата си вземи малко въздух и успокой топката.Стегни се и се съсредоточи върху нещо друго ако можеш.Айде горе главата и усмивка на устата.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: