Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 03:19:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Стреса преди сватбата?  (Прочетена 136007 пъти)

prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: август 10, 2007, 18:28:27 »

mandarinke направо ми вдъхваш жизнени сили, мила! Благодаря ти за съвета, но не знам дали ще се получи! Аз едвам ги склоних да дойдат да вземем костюма от София, но не знам как ще стане номера да отидем без родителите му! Не знам как ще успеем да ги убедим да не идват с нас и да ни оставят самички да го избираме! Напоследък все това ми е в главата и само тази мисъл ме тормози и още не съм измислила достатъчно добър вариант, но имам още време за размисъл до другата седмица.  girl_wink Аз иначе имам вече набелязани костюми в няколко магазина!
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: август 10, 2007, 19:35:21 »

мила prin4ipessa,

а твоето момче има ли идея как той иска да изглежда? Ако да - супер! Пробвай да накараш някого, който знае какво иска да си купи друго...
Ако не знае - защо вместо да му разказваш кошмарите, че е облечен стил 60-те не му разкажеш как си го сънувала облечен в костюм например Calvin Klein(да кажем цветове и форма) и си започнала да ровиш напред назад модели...Изпечатваш моделите, говориш с душито - той да си избере нещо и показваш на свекитата костюмите, които Той харесва. Тръгвате по магазините и постоянно сверявай какво мерите и какво искате...И носете фотоапаратче..Повярвай ми - на снимка се вижда истината, а не ухажването и мнението на околните...
Аз не съм много с опит със свекита(живеем на 5000 miles) и просто купихме костюма на моето мило и пуснахме снимки на родителите. Доста лесно...
Успех и карай по-спокойно... good Винаги има и друг начин.....

май съм излязла  Offtopic извинявам се...
« Последна редакция: август 10, 2007, 19:40:20 от anichka » Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: август 10, 2007, 19:44:48 »

anichka оценявам желанието ти да ме окуражиш! Би било чудесно ако всичко можеше да стане така лесно и без главоболия както е станало и при вас! Това би бил най-добрия вариант и за мен и за душито, но просто той е твърде мил и добър и за съжаление доста често позволява на родителите си да го командорят и да си налагат мнението (може би го прави от криворазбрано уважение към тях). Проблемът не е в това, че той не знае какво иска (той много добре знае и даже им е показал какво иска), но за да си отстоиш мнението пред тези хора, както сама разбрах наскоро, е необходимо винаги да се водят кръвопролитни сблъсъци. На никого не пожелавам да има такъв лош късмет и се радвам, че има все повече готини свекита, които не се запъват за всичко като моите!
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: август 10, 2007, 19:52:48 »

о мила prin4ipessa,

явно нещата наистина не са...да се разбереш с 2 думи...
Мога да ти предложа тогава стратегията на моя татко. Всичко му казват, че е много добър... Той никога, никога не казва НЕ...винаги казва "да, ще видим".. И ВИНАГИ прави това, което е решил...и после например изкарва майка ми извън релси(майка ми се пробва да командва)...
Ако може не използвайте думичките "не ми харесва", а "хайде да отидем и до следващия магазин"...Дано да има резултат.
prin4ipessa успокоявай се, че след 1 месец например Вие няма да трябва да се налага да се съобразявате с който и да е...
Успех отново! good good give_rose
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: август 10, 2007, 20:05:32 »

Благодаря ти още веднъж, миличка!  give_rose Ще се възползвам от стратегията, която ми предложи и дано има резултат! И аз така се успокоявам с мисълта, че след по-малко от месец всичко ще свърши и вече няма да се съобразяваме с никого, тъй като сами се издържаме и живеем много далеч от тях! Тогава пак ще можем да заживеем нормален живот без стрес и излишни нерви!
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: август 10, 2007, 20:07:22 »

Бени, издебвате ги, докато спят, няма ги нещо или са до съседите,или казвате "отиваме за еди какво си", "на разходка", "на среща с приятели" , ние така направихме и обиколихме на спокойствие из Плевен, друг е въпроса че не харесахме, но поне успяхме да избегнем това от което ти се страхуваш, излизате за хляб, за бира, за пържоли, до пазара, нещо измисляте дето да няма нищо общо със сватбата, абсолютно странично, праскате една лъжааа и сте готови, вярвай ми ние така правим защото и за мен е истинско кошмар  good

УСПЕХ
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: август 10, 2007, 20:22:59 »

Има само един проблем. Трябва незабелязано да им краднем и около 500 лева, защото те плащат костюма! Иначе нямам нищо против да ги метнем, че отиваме до магазина, а се върнем с костюм. Те ще останат ето така  Oh my ... Oh my .... Голям смях ще падне  laugh
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: август 10, 2007, 20:34:01 »

Има само един проблем. Трябва незабелязано да им краднем и около 500 лева, защото те плащат костюма! Иначе нямам нищо против да ги метнем, че отиваме до магазина, а се върнем с костюм. Те ще останат ето така  Oh my ... Oh my .... Голям смях ще падне  laugh

ауу да тва е проблемация  Blush
 flood амииииииииииии в такъв случай... след като е такова положението  Count или някак си да ви дадат тия пари ама как пък ще ги излъжете да ви ги дадат, това е супер тъпо, да не ви ги дадат предварително а да ви броят все едно стотинката да не ги излъжете  crazy ..има ли от кой да вземете назаем, много тъпо става така като нямате парите, аз също го изживях донякъде  nea кво да измислим тогава..., може да говориш с твоя да подкукуроса нещо свекитата да ги дадат предварително или въобще да не идват... как стои въпроса въобще с вапи налични пари, най най важното е обаче да не се паникьосваш и да поговориш очи в очи насаме с любимия си и да обсъдите план и стратегия как да постигнете своето good
« Последна редакция: август 10, 2007, 20:39:31 от mandarinka » Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: август 10, 2007, 20:56:51 »

Ох, май доста се отклонихме от темата  blush заради моя проблем. Ще го мислим като дойде душито. Все ще се намери вариант!  good Важното е да избегнем стреса!  smile
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: август 11, 2007, 00:22:53 »

миличка prin4ipessa,много доре те разбирам с проблема с костюма на твоето души
ние миналата седмица ходихме да видим платовете за костюма на моето мило и бяхме  с свекито,и тя още пред шивача си изказа недоволството от платовете(а за цената още преди това каза че прекалено много) и после я хванах как му шепнеше да се откаже от елечето angry
много ми стана неприятно,че така се бърка и то зад гърба ми
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: август 11, 2007, 01:07:29 »

ауу маслинка много лощо и адски грозно от страна на твоято свеки beating beating beating как може тя така да му говори?ааа я се а взимай в ръце и я затапвай не и се давай то кой ще купува кустюма на твоето мъжле?
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: август 12, 2007, 18:37:46 »

Маслинка много грозна постъпка  beating Надявам се , че твойто мило не я слуша  good Изберете това което на вас ви харесва smile
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: август 12, 2007, 19:25:08 »

Ох, маслинке, на какви такива кофти свекърви сме случили  nea. Гаден късмет!  sad
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: август 12, 2007, 19:29:03 »

Ох, момичета, то не стига всичкия стрес, който никак не е малко, ами и тези женици никак не помагат beating, но за тях имаме друга тема!!! beating
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: август 12, 2007, 19:34:42 »

Ох, момичета, то не стига всичкия стрес, който никак не е малко, ами и тези женици никак не помагат beating, но за тях имаме друга тема!!! beating

Да  blush май бая се поуляхме с отклонението от темата. Ама то май аз съм виновна  blush  pardon
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: