Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 02:19:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Тенденциите при обзавеждането на дома – 2007 година  (Прочетена 242055 пъти)

dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: ноември 13, 2007, 20:09:48 »

Ще ги погледна все пак smile Мерси Иве  give_rose
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: ноември 14, 2007, 09:12:24 »

момичета дайте съвет !!! за детската ще купучаме ламиниран паркет !!!!! в другите ще циклим и ще реедим теракот !!!! smile

въпроса ми е следния: какво трябва да се гледа на паркета като се купува, никога не съм купувала и не знам !!! някои ми казват, че 23 и 33 клас били най-добри !!!! вчера с милото гледахме много ни хареса един 8 мм. с клик клак, немски !!!!! беше на 23 лв./ кв. хубава ли е цената или май ще е най-добре да отида в Алати в Пловдив и в Бриколажа, май оърво така ще направим !!!! smile

а относно нашите вътрешни врати вече ги поръчахме, алуминиеви цветни като дограмата !!!! smile със матирано стъкло малко под дръжката и после същия пълнеж, а на банята е с цяло огледало и от вътрешния край ще ми залепят фолио като алуминия !!!! дано да станат хубави, ще взема да сниммам нашата бърлога за да ви я покажа хи хи хи !!! smile
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: ноември 14, 2007, 09:29:35 »

еличка, ние първо искахме 12 мм, но навсякъде ни казаха, че това са пари на вятъра и 12 мм било само за обществени сгради.
Доколкото разбрах най-доброто от 8 мм е 32 или 33 клас, АС 4, повечето са немски, добре е да има восъчно покритиие и да е грапав на пипане.
струва ми се, че цената жи е малко висока, ние взехме тези показатели за 19 лв. с включен монтаж от ДОМО в София.
в Бриколажа има сега супер промоция на такъв ламинат за 13лв. но не е включен монтажа, трябва да се прецени.
другото важно е дебелината на подложката ние взехме най-дебелата 5,5 мм(тя е топло и шумо изолираща).
Тук в София голям избор имаше във веригите Домо и Декор Център.

Надявам се да съм ти била полезна Wink
Похвали се като купитеsmile
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: ноември 14, 2007, 09:43:06 »

Ели,

ние също взехме клас АС4 (32) - 8 мм, двоен клик с най-дебелата подложка и ни излезе 21 лв/кв.м. с включен монтаж. От тази цена обаче ни направиха и 10% отстъпка за количество - /ние взехме 100кв.м./ и всичко ни излезе 18,90 лв.Обаче имай предвид като купувате ламинат да търсите с двойна клик система /разликата в цената не е голяма/, но за сметка на това се гарантира, че след 1-2 год. няма да ти се разместят ламелите и да се появят фуги между тях. Също така има един силиконов гел, който уплътнява между плоскостите, без да ги залепва и предпазва, ако случайно разлееш кофа с вода, прелеят ти цветята и т.н. да не влиза влага и да се издуят. Ние като обикаляхме /беше пролетта - май месец/ в Space на Сливница след мола имашха най-голям избор. Те имат и магазин в битовия комбинат в Младост 1а след пазара. Успех! good
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: ноември 14, 2007, 09:58:14 »

значи добре сме се ориентирали като модел !!! и той беше грапав на пипане, но определено ще видим в Бриколажа или други големи магазини, до София няма да стигнем, но в Пловдив ще проверим, благодаря ви мнгого ми помогнахте както винаги !!! smile

а колкото до монтажа милото с един приятел, който реди парекет  ще го наредят !!! и ще ни излезне монтажа една почерпка !!!! smile добре че са приятелите и баща ми и милото ми разбира се та спехтихме и ще спестим доста парички от обръщане на прозорци, редене на теракот и дреболийки !!!! smile
« Последна редакция: ноември 14, 2007, 10:01:08 от Ели . » Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: ноември 14, 2007, 15:02:29 »

Ели и ти си случила на майстори!!! Bravo И в нашите го редиха баща ми,милото и брат му!!!Много добре стана!!! blush Беше със същите показатели,както са писали момичетата!!!
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #351 -: ноември 14, 2007, 15:10:13 »

Абе момичета, какво е това "обръщане на прозорци"? Че у нас дограмата /дървена,стара/е ужасно паянтова,духа отвсякъде, и майка ми ми каза по телефона да сме викнели някой да ни обърне прозорците. crazy crazy
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #352 -: ноември 14, 2007, 15:10:31 »

А аз едва догодина към лятото ще имам нужда от тези съвети и ще си ги запазя от сега  Wink Благодаря момичета и от мое име  10x като едни видни професионалисти се изказахте компетентно по темата   Bravo Bravo Bravo
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: ноември 14, 2007, 15:40:40 »

Ава "обръщане" означава, когато например ти сложат нова дограма нали е на тухла и на панел остава и е закрепена само с пяната ?  и трябва да се замаже и шпаклова после отстрани отгоре отдулу !!! на това му казват обръщане, не знам на вашата дограма защо ти е да я обърнат като дефактно няма дупки може би е изметната и не иска плътно да се затвори и за това духа, пробвайте със стереопорените уплътнители !!

Катитка вече почти спец съм станала !!!! и се интересувам от всичко преди да го купя, тъй като вече скъпото не е толкова качествено !!!! ето същия клас е 23 лв. а в Бриколажа 19 лв. на мен ми трябват 15 кв. верно е няма да спестя много, но при положение ходя всяка седмица защо да не ги спестя !!!! smile направо съм луднала вече !!!

олее пък с милото се потресохме ходихме да гледаме плочки за банята тъй като почти накрая ще я правят и какво да ви кажа, ние по принцип сме заделили 2000 лв. за банята като имаме купена вана и бойлер !!!! и гледаме смилото едно шкафче с огледало за банята и ни хареса и като видяхме цената ужассссссссс 4000 лв.  Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... направо само където не паднах !!!! ужас как може такива цени да има не знам
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: ноември 14, 2007, 15:43:09 »

и за това за всичко се допитвам до форума, все пак миналите по тази пътека "РЕМОНТ"  bad bad bad знаят малко или много кое е хубаво и кое не !!!!! за което много ви БЛАГОДАРЯ и ще продължавам да питам
Активен
КатиНка

« Отговор #355 -: ноември 14, 2007, 15:47:38 »

И ние така сега ходим по мебелни магазини и за фаянс и теракота като само гледаме и сравняваме цени с наличностите в портфейла и нашите идеи за бъдещия ни апартамент ....... Цените са безбожни на места. Какви са тия позлатени шкафчета за 4 000 лева  Oh my ... ще намерите и за до 1 000.
Ето  един сайт от мен http://www.polylux-bg.com/shop/index.php?cat_id=5
и още един  http://www.jordy22.com/index.php?categoryID=2 и ето и този  http://www.visota.com/

За Висота съм чувала добри отзиви, но и цените си ги бива  Wink
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: ноември 14, 2007, 15:50:40 »

за сега се отказвам от тези шкафчета, които са много красиви  тъй като мивката ще ми е точно до ваната и
1. няма да има място и
2. ме е страх че като е постоянно мокро да не му стане нещо !!!!

иначе мисля в другия ъгъл на банята там да си правя някакви шкафчета, но ще видя какви те ще трябва да са по поръчка, но имам време, те да я направят пък ще му мисли м!!!!! smile
Активен
КатиНка

« Отговор #357 -: ноември 14, 2007, 15:55:14 »

А аз се сещам да питам нещичко сега, по предварително разпределение в апартамента сме предвидили ъглова секцийка за дневната. Местото позволява размери от 190 и 200 см като дължини на двете крила от ъгъла. Височината няма значение. Искаме на него да стои ТВ-то и техника някаква, като все пак да има и место /шкафчета/ и за други неща, че то какво ли нямаме да скрием тук там по шкафовете  crazy Някой виждал ли е такова чудо? Ние до сега не сме срещнали нищо подобно и си мислим за поръчка, но все пак ми се иска да видя нещо готово и така да го поръчам ... че знам ли как ще го предам като желание да се направи и как ще ме разберат от изпълнителя, че го искам и на последно място - как ще го изпълнят  crazy
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: ноември 14, 2007, 15:58:18 »

А аз се сещам да питам нещичко сега, по предварително разпределение в апартамента сме предвидили ъглова секцийка за дневната. Местото позволява размери от 190 и 200 см като дължини на двете крила от ъгъла. Височината няма значение. Искаме на него да стои ТВ-то и техника някаква, като все пак да има и место /шкафчета/ и за други неща, че то какво ли нямаме да скрием тук там по шкафовете  crazy Някой виждал ли е такова чудо? Ние до сега не сме срещнали нищо подобно и си мислим за поръчка, но все пак ми се иска да видя нещо готово и така да го поръчам ... че знам ли как ще го предам като желание да се направи и как ще ме разберат от изпълнителя, че го искам и на последно място - как ще го изпълнят  crazy

мисля, че съм попадала на такива секциийки ще се поразровя из архива вкъщи и ще видя да ти пусна няколко !!! smile
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: ноември 14, 2007, 16:04:50 »

http://83.148.64.65/~mebeliar/arrange/?arrange_id=94
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: