Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 02:19:41
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
Тенденциите при обзавеждането на дома – 2007 година
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Тенденциите при обзавеждането на дома – 2007 година (Прочетена 242055 пъти)
dani81
Сватбен ШАМАН
Отг: Тенденциите при обзавеждането на дома – 2007 година
«
Отговор #345 -:
ноември 13, 2007, 20:09:48 »
Ще ги погледна все пак
Мерси Иве
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #346 -:
ноември 14, 2007, 09:12:24 »
момичета дайте съвет !!! за детската ще купучаме ламиниран паркет !!!!! в другите ще циклим и ще реедим теракот !!!!
въпроса ми е следния: какво трябва да се гледа на паркета като се купува, никога не съм купувала и не знам !!! някои ми казват, че 23 и 33 клас били най-добри !!!! вчера с милото гледахме много ни хареса един 8 мм. с клик клак, немски !!!!! беше на 23 лв./ кв. хубава ли е цената или май ще е най-добре да отида в Алати в Пловдив и в Бриколажа, май оърво така ще направим !!!!
а относно нашите вътрешни врати вече ги поръчахме, алуминиеви цветни като дограмата !!!!
със матирано стъкло малко под дръжката и после същия пълнеж, а на банята е с цяло огледало и от вътрешния край ще ми залепят фолио като алуминия !!!! дано да станат хубави, ще взема да сниммам нашата бърлога за да ви я покажа хи хи хи !!!
Активен
ivaiva
Баш Майстор
Отг: Тенденциите при обзавеждането на дом
«
Отговор #347 -:
ноември 14, 2007, 09:29:35 »
еличка, ние първо искахме 12 мм, но навсякъде ни казаха, че това са пари на вятъра и 12 мм било само за обществени сгради.
Доколкото разбрах най-доброто от 8 мм е 32 или 33 клас, АС 4, повечето са немски, добре е да има восъчно покритиие и да е грапав на пипане.
струва ми се, че цената жи е малко висока, ние взехме тези показатели за 19 лв. с включен монтаж от ДОМО в София.
в Бриколажа има сега супер промоция на такъв ламинат за 13лв. но не е включен монтажа, трябва да се прецени.
другото важно е дебелината на подложката ние взехме най-дебелата 5,5 мм(тя е топло и шумо изолираща).
Тук в София голям избор имаше във веригите Домо и Декор Център.
Надявам се да съм ти била полезна
Похвали се като купите
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
хубавото винаги предстои ...
«
Отговор #348 -:
ноември 14, 2007, 09:43:06 »
Ели,
ние също взехме клас АС4 (32) - 8 мм, двоен клик с най-дебелата подложка и ни излезе 21 лв/кв.м. с включен монтаж. От тази цена обаче ни направиха и 10% отстъпка за количество - /ние взехме 100кв.м./ и всичко ни излезе 18,90 лв.Обаче имай предвид като купувате ламинат да търсите с двойна клик система /разликата в цената не е голяма/, но за сметка на това се гарантира, че след 1-2 год. няма да ти се разместят ламелите и да се появят фуги между тях. Също така има един силиконов гел, който уплътнява между плоскостите, без да ги залепва и предпазва, ако случайно разлееш кофа с вода, прелеят ти цветята и т.н. да не влиза влага и да се издуят. Ние като обикаляхме /беше пролетта - май месец/ в Space на Сливница след мола имашха най-голям избор. Те имат и магазин в битовия комбинат в Младост 1а след пазара. Успех!
Активен
Ели .
«
Отговор #349 -:
ноември 14, 2007, 09:58:14 »
значи добре сме се ориентирали като модел !!! и той беше грапав на пипане, но определено ще видим в Бриколажа или други големи магазини, до София няма да стигнем, но в Пловдив ще проверим, благодаря ви мнгого ми помогнахте както винаги !!!
а колкото до монтажа милото с един приятел, който реди парекет ще го наредят !!! и ще ни излезне монтажа една почерпка !!!!
добре че са приятелите и баща ми и милото ми разбира се та спехтихме и ще спестим доста парички от обръщане на прозорци, редене на теракот и дреболийки !!!!
«
Последна редакция: ноември 14, 2007, 10:01:08 от Ели .
»
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #350 -:
ноември 14, 2007, 15:02:29 »
Ели и ти си случила на майстори!!!
И в нашите го редиха баща ми,милото и брат му!!!Много добре стана!!!
Беше със същите показатели,както са писали момичетата!!!
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #351 -:
ноември 14, 2007, 15:10:13 »
Абе момичета, какво е това "обръщане на прозорци"? Че у нас дограмата /дървена,стара/е ужасно паянтова,духа отвсякъде, и майка ми ми каза по телефона да сме викнели някой да ни обърне прозорците.
Активен
КатиНка
«
Отговор #352 -:
ноември 14, 2007, 15:10:31 »
А аз едва догодина към лятото ще имам нужда от тези съвети и ще си ги запазя от сега
Благодаря момичета и от мое име
като едни видни професионалисти се изказахте компетентно по темата
Активен
Ели .
«
Отговор #353 -:
ноември 14, 2007, 15:40:40 »
Ава "обръщане" означава, когато например ти сложат нова дограма нали е на тухла и на панел остава и е закрепена само с пяната ? и трябва да се замаже и шпаклова после отстрани отгоре отдулу !!! на това му казват обръщане, не знам на вашата дограма защо ти е да я обърнат като дефактно няма дупки може би е изметната и не иска плътно да се затвори и за това духа, пробвайте със стереопорените уплътнители !!
Катитка вече почти спец съм станала !!!! и се интересувам от всичко преди да го купя, тъй като вече скъпото не е толкова качествено !!!! ето същия клас е 23 лв. а в Бриколажа 19 лв. на мен ми трябват 15 кв. верно е няма да спестя много, но при положение ходя всяка седмица защо да не ги спестя !!!!
направо съм луднала вече !!!
олее пък с милото се потресохме ходихме да гледаме плочки за банята тъй като почти накрая ще я правят и какво да ви кажа, ние по принцип сме заделили 2000 лв. за банята като имаме купена вана и бойлер !!!! и гледаме смилото едно шкафче с огледало за банята и ни хареса и като видяхме цената ужассссссссс 4000 лв.
направо само където не паднах !!!! ужас как може такива цени да има не знам
Активен
Ели .
«
Отговор #354 -:
ноември 14, 2007, 15:43:09 »
и за това за всичко се допитвам до форума, все пак миналите по тази пътека "РЕМОНТ"
знаят малко или много кое е хубаво и кое не !!!!! за което много ви БЛАГОДАРЯ и ще продължавам да питам
Активен
КатиНка
«
Отговор #355 -:
ноември 14, 2007, 15:47:38 »
И ние така сега ходим по мебелни магазини и за фаянс и теракота като само гледаме и сравняваме цени с наличностите в портфейла и нашите идеи за бъдещия ни апартамент ....... Цените са безбожни на места. Какви са тия позлатени шкафчета за 4 000 лева
ще намерите и за до 1 000.
Ето един сайт от мен
http://www.polylux-bg.com/shop/index.php?cat_id=5
и още един
http://www.jordy22.com/index.php?categoryID=2
и ето и този
http://www.visota.com/
За Висота съм чувала добри отзиви, но и цените си ги бива
Активен
Ели .
«
Отговор #356 -:
ноември 14, 2007, 15:50:40 »
за сега се отказвам от тези шкафчета, които са много красиви тъй като мивката ще ми е точно до ваната и
1. няма да има място и
2. ме е страх че като е постоянно мокро да не му стане нещо !!!!
иначе мисля в другия ъгъл на банята там да си правя някакви шкафчета, но ще видя какви те ще трябва да са по поръчка, но имам време, те да я направят пък ще му мисли м!!!!!
Активен
КатиНка
«
Отговор #357 -:
ноември 14, 2007, 15:55:14 »
А аз се сещам да питам нещичко сега, по предварително разпределение в апартамента сме предвидили
ъглова секцийка за дневната
. Местото позволява размери от 190 и 200 см като дължини на двете крила от ъгъла. Височината няма значение. Искаме на него да стои ТВ-то и техника някаква, като все пак да има и место /шкафчета/ и за други неща, че то какво ли нямаме да скрием тук там по шкафовете
Някой виждал ли е такова чудо? Ние до сега не сме срещнали нищо подобно и си мислим за поръчка, но все пак ми се иска да видя нещо готово и така да го поръчам ... че знам ли как ще го предам като желание да се направи и как ще ме разберат от изпълнителя, че го искам и на последно място - как ще го изпълнят
Активен
Ели .
«
Отговор #358 -:
ноември 14, 2007, 15:58:18 »
Цитат на: Katitka в ноември 14, 2007, 15:55:14
А аз се сещам да питам нещичко сега, по предварително разпределение в апартамента сме предвидили
. Местото позволява размери от 190 и 200 см като дължини на двете крила от ъгъла. Височината няма значение. Искаме на него да стои ТВ-то и техника някаква, като все пак да има и место /шкафчета/ и за други неща, че то какво ли нямаме да скрием тук там по шкафовете
Някой виждал ли е такова чудо? Ние до сега не сме срещнали нищо подобно и си мислим за поръчка, но все пак ми се иска да видя нещо готово и така да го поръчам ... че знам ли как ще го предам като желание да се направи и как ще ме разберат от изпълнителя, че го искам и на последно място - как ще го изпълнят
мисля, че съм попадала на такива секциийки ще се поразровя из архива вкъщи и ще видя да ти пусна няколко !!!
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #359 -:
ноември 14, 2007, 16:04:50 »
Цитат на: Katitka в ноември 14, 2007, 15:55:14
http://83.148.64.65/~mebeliar/arrange/?arrange_id=94
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26