Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 22:19:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Тенденциите при обзавеждането на дома – 2007 година  (Прочетена 245076 пъти)

MALENA
Професор
Публикации: 379

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: август 27, 2007, 09:14:54 »

Baby за матрака не сте се прецакали, това са цените и зи заслужава  good, тези матраци са  girl_in_love. Наща спалня я взехме преди 2 години, легло с огромен четирикрилен гардероб с огледала за 4500. За същия гардероб в един италиянски магазин на Симеониво ни искаха  30000лева crazy
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: август 27, 2007, 09:26:07 »

Ели, мила всички сме минали през етапа  скараниците, особено около ремонт, няма мърдане!!! И ние щахме да се избием с бейбито, пък сега сватба ще правим, така че дръж нервата и фронта!!!

Малена, аз за качеството им не се съмнявах, ама за цената не знаех, но благодаря все пак за куража!
А за тия  в Симеоново не знам какво да кажа, пробват хората, пък някой може и да върже laugh Добре, че не сте били вие!!!! good laugh
Активен
secret_box
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #272 -: август 27, 2007, 09:52:39 »

BaBy,и аз  Mеglio-о много го уважавам. Гарнитурата ми е като тази, но дамаската е по-светла и имаме допълнително поръчан фотьойл.Oстаналите мебели са от този тип , стените съм решила да направя в прасковено-портокалово, не мога да го обясня blush, и понеже ме е страх, че заради "секцията", макар че е с много малко елементи може да е малко тъмничко, смятам да сложа и килим и аксесоари в оранжево, за да го освежа.
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: август 27, 2007, 10:22:19 »

mehandjijska , ти като работиш в мебелна фирма, чувала ли си за "Ардити"? Защото за спалня с повдигащ се механизъм и ракла отгоре, голям гардероб и вградено малко гардеробче, всичко от ПДЧ, само вратичките от огънат МДФ ни взеха малко повече от 5000 лева, а матрака е Магнифлекс и е 164/200 и е 1222 лева- нормално ли е??? Защото като чета момичетата какво са си купили се почувствах малко попрецаканка... shok

BaBy, за тази фирма не съм чувала, но по описанието на спалнята тези 5 000.00 лв. с тези материали ми се виждат много. Спалнята съм Ви я разглеждала в галерията ти и според това не е огъваем МДФ, тъй като такова чудо няма, има огъваем шперплат, който е доста скъп, но колкото и да е скъп парите са много. А за тези матраци нищо не мога да кажа за цената, ние работим с матраци ТЕД и сме доволни от тях и качеството на изработка.  smile

HeYkpoTuMa и нашата дамаска е такава светла, но ми я направиха с ципове за да може да се сваля и пере, така че нямам от какво да се притеснявам, пробвай и ти!  smile

Аз да Ви се похваля РЕМОНТА И ОБЗАВЕЖДАНЕТО на къщата ни приключи този уикенд и съм на седмото небе  DANCE danceg DANCE, стана чудесно местенце за живеене  girl_in_love
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: август 27, 2007, 10:25:40 »

ооооо матриците Тед са просто върха,аз у нас си спинкам като на облак и не струват много.
а дамаската с ципове мама си поръча такъв диван и ми се струва страшно практично
 mehandjijska честито нов ремонт good,а снимки ще има ли DANCE
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: август 27, 2007, 10:33:49 »

Да ще Ви пусна снимки, но след отпуската, тази седмица ми е последна на работа и чак в края на Септември съм на работа.

Дивана ми го изработи една софийска фирма по снимка от интернет, и ми го направиха разкошен, всички части са направени с ципове и е в два цвята.

И матрака на нашата спалня е ТЕД, но още не сме го ползвали, след няколко дни си идва Моята Душа и ще се пробва  laugh Dance
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: август 27, 2007, 10:42:53 »

HeYkpoTuMa , според мен не трябва да се притесняваш да експериментираш с цветовете на стените, тъмно според мен няма да стане, а ако ти се стори така, просто ще наблегнеш на осветителните тела, поне в това има голам избор! good

mehandjijska , не знам какъв е материла, така ни казаха, но явно са ни позалъгали, а да не говорим, че вратичките бяха на някакво специално боядисване с уж природни, естествени бои, та затова една седмица не можеше не да се спи, ами да се диша в спалнята така миришеше на ацетон... sad Докато се измирише спахме в хола, е, не беше мнгоо зле laugh
Активен
muhichka
Професор
Публикации: 385

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: август 27, 2007, 10:54:44 »

И аз съм много доволна от матраци ТЕД!
Ние нашия си го купихме преди 2 години /струваше някъде около 150-200 лв./ и съм много доволна!На него си спи като къпан и е здрав и стегнат и с хубав дизайн!

А спалнята ни струва около 160лв. / само леглото без матрак и други мебели около него/ ама е направо разкошна/точно това , което исках е/ , ако мога ще ви пусна и снимки!
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: август 27, 2007, 11:32:24 »

Е, не ме разбирайте погрешно и аз съм много доволна от нашия матрак, просто не знаех за цената, не е ли висока, но явно затова качество-такава цена, много сме доволни и ние, има 15 години гаранция, калуф, който се пере и ни го донесоха на руло, буквално! Майка ми и брат също имат такива матраци, но ортопедичен и също им бяха на руло, даже аз го носих на брат ми с една приятелка, нали знаете, как ти ги стоварват пред входа... иначе доволна съм , защото няма пружини и други глупости вътре страхотно се спи и антиалергичен и антиакарен! DANCE
Активен
MALENA
Професор
Публикации: 379

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: август 27, 2007, 11:58:46 »

Е, не ме разбирайте погрешно и аз съм много доволна от нашия матрак, просто не знаех за цената, не е ли висока, но явно затова качество-такава цена, много сме доволни и ние, има 15 години гаранция, калуф, който се пере и ни го донесоха на руло, буквално! Майка ми и брат също имат такива матраци, но ортопедичен и също им бяха на руло, даже аз го носих на брат ми с една приятелка, нали знаете, как ти ги стоварват пред входа... иначе доволна съм , защото няма пружини и други глупости вътре страхотно се спи и антиалергичен и антиакарен! DANCE

Ако за нещто мога да кажа на 100 % че си заслужава парите, то това се тези матраци.  good
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: август 27, 2007, 13:59:42 »

Неукротима и ние сме си купила подобна секцийка само че, по-малка и от зад ще боядисваме стената в червено ! офф нямам търпение но всичко става бавно !!!

Механджийска радвам се че сте приключили вече , ако знаеш как завиждам !!!! smile
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: август 28, 2007, 09:13:21 »

Ели, пожелавам Ви спокоен ремонт, че моят почна от 12 февруари и приключи на 21 август и протече с много нерви. Но хубавите работи стават бавно, така че недейте да бързате! Всичко ще бъде ОК  good
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: август 28, 2007, 09:14:55 »

Ели, пожелавам Ви спокоен ремонт, че моят почна от 12 февруари и приключи на 21 август и протече с много нерви. Но хубавите работи стават бавно, така че недейте да бързате! Всичко ще бъде ОК  good

да права си всичко става бавно !!!! и то човек и на работа и майстори да гледаш абе ужас !!! поне се радвам , че не живеем там където се прави ремонта !!! иначе ужаса щеше да е допълнен sad
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: август 28, 2007, 09:20:37 »

Дааааааааааа добре е, че не живеете там, че при нас нали правихме ремонта в къщата на Моята душа и на първият етаж живеят родителите му и беше някакъв ад под небето, строителни материали, бой, прахолящи, мърсотия до шия  girl_impossible girl_impossible girl_impossible. Но всичко се оправи и сега имаме най - хубавата къщурка за живуркане  DANCE danceg smile
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: август 28, 2007, 09:30:00 »

Каквити майстори, значи ние не сме плащали за основния ремонт, защото баща му на бейби оправяше едни работи на шефа на фирмата, която правеше ремонта и така- танту-за кукуригу. Хем ония е съпер мастит "бизнесмен", е не можа със собствените си работници да се оправи- мързеливи, неграмотни, пък и прости и нагли, разбира се, объркаха ми сто неща, от септември до април не можаха да измажат стените, да словат дограма и да наредят паркета в хола, а останалите само циклене и лакиране, ние сме си оправялаи със съвсем друг майстор банята, бяха объркали поръчката за интериорните врати, абе с майстори е най-гадно да се занимаваш, има и изключения, разбира се, ама тия смотаняци ми скъсаха нервите и най-големия гаф, който направиха и аз не мога да го преживея е, че ми наредиха гранитогреса в коридорите и кухнята диагонално, а предния ден ме питаха и аз на висок глас казах на всички Само НЕ диаголно! Е, как да ги изкъртя, като знам, че сме дали 50 и колко лева на квадрат за тоя гранитогрес, направо полудях, като го видях!!!
Така, че мила Ели, надявам се да нямате такива проблеми, но бъди готова да стискаш зъби и да не се ядосваш!!!! Пожелавам ви лек и безнервен ремонт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! good good good
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: