Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 22:47:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
Тенденциите при обзавеждането на дома – 2007 година
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Тенденциите при обзавеждането на дома – 2007 година (Прочетена 245230 пъти)
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
Отг: Тенденциите при обзавеждането на дома – 2007 година
«
Отговор #330 -:
октомври 31, 2007, 16:50:03 »
Момичета имам един проблем върху,който много мисля и ако мога да получа и вашето мнение ще ви бъда много благодарна!!!Ситуацията е следната-както съм писала и в друга темичка ние с моето момче сега започваме да си строим къща,която дай боже след около година да е готова /може да ви се струва много,но ваденето на всички документи и т.н изисква много врме/.Та ние си имаме събрани парички за основните електроуреди и много се чудя дали да не ги купим в близко бъдеще!От една страна не ми се ще,защото ще стоят по разни кашони и ще им тече гаранцията,но от друга като гледам как бързо се покачват цените и колко скъп става живота се страхувам,че спестяванията ни ще се обезценят и след време няма да можем да си купим това,за което в момента имаме парички!!!Кажете вашето мнение...Как бихте потъпили вие!
Извинявам се,ако мястото на този пост не е тук,но не намерих по-подходяща темичка!!!
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #331 -:
октомври 31, 2007, 17:02:27 »
Деси, ние бяхме пред същата дилема декември месец 2006 г. !!!и тогава си купихме пералнята, печката, хладилника и микровълновата !!! и все още си седят в кашоните !!! НО имахме уговорката със собственика (който ни е приятел), че като ги пуснем в експлоатация ( което трябваше да бъде юли-август) ще напишем гаранциите и скоро ще стане една година а си стоят в кашоните и се надявам единствено на късмета да им няма нищо, тъй като и ние не спазихме уговорката да ги включим юли-август и най-верочтно това ще стане март-април !!!!
купихме ги по същата причина да не се вдигнат цените, което се говореше много, че акцизи, но всичко беше спекулация !!! и сега са същите цени да не кажа че са и по-ниски !!!!
така, че мила Деси вие си решавате !!!!
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #332 -:
октомври 31, 2007, 17:05:18 »
Десиславка, аз съм всъщата ситуация.Чудех се с парите от сватбата да си накупим електроуреди за кухнята,но се отказах.Ще им мине гаранцията и представи си нещо не е както трябва
А и нови модели излизат постоянно пък и не мисля, че ще станат по-скъпи.Постоянно се правят разни промоции и намаления! Това е моето мнение.
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #333 -:
ноември 01, 2007, 11:40:54 »
Благодаря ви за съветите момичета!
Ще трябва да помисля какво да направя!
Иначе незнам как е при вас,но аз винаги,когато имам възможност си купувам някакви неща -сервизи,чаши,прибори и т.н. и си ги сладирам!Много обичам домакински неща и направо полудявам,когато вляза в хубав магазин!Дано по-скоро дойде момента,в който ще мога да ги подредя в собствената си къща!!
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #334 -:
ноември 01, 2007, 11:46:37 »
OOOOOO Мила и аз съм така !!! вече си имам доста сервизи и комплекти !!!! и последният път даже се бях похвалила че си купих комплект огнеопорни !!!!
и много се кефя, а преди години не ме вълхуваха такива неща, а сега щом е за нашият си дом
!!!
аз пак ви питам някой виждаш ли е такива смешни плочки !!!!
???
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #335 -:
ноември 01, 2007, 11:58:31 »
Ели на мен някой ми беше разказвал нещо,но нямам никаква идея къде може да има!!!!
Активен
КатиНка
«
Отговор #336 -:
ноември 01, 2007, 12:13:55 »
Ели, за съжаление и аз не съм виждала такива.
Деска, ние имаме същия "проблем". Купихме си печка с керамичен плот в началото на годината, но стояща, защото когато я купувахме, не знаехме, че ще си купим нов апартамент, където ще искаме вградени фурна и котлони. И сега тази печка ни стои неизползваема. Мислим да я продадем ако успем, защото си е нова и неползвана. Та според мен, докато не ви е готова къщурката, не бързайте с ел.уредите. Цените няма да се променят. Имам предвид ако купите сега последните модели ел.уреди, те сега са на една цена като последни модели, а след година време, когато други модели са ги изместили, техните цени ще са по-ниски вече. Това е моето мнение
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479
«
Отговор #337 -:
ноември 01, 2007, 12:20:15 »
Ели,не си спомням дали беше от Варна, но тук съм ги гледала на "Гек.Колев" срещу болницата, на горния ъгъл на Санита, от нейната страна. Продават се на бройка.
Имам приятелка,която работи там, и видях как си ги е направила в тях понеже и е малко скъпо. На всяка плочка в малката тоалетничка си е нарисувала по някоя цвете- в твоя случай човече- с перманентни боички. После всяка плочка е запечатана с лак-лазурен яхтен лак.
Мен ме спечели идеята да си сложа лак върху плочките-изобщо не се събира мръсничко във фугите, и тя чисти само с влажен парцал-малко странично от темата:)
Активен
mu6morok
Любопитен
моето съкровище
«
Отговор #338 -:
ноември 09, 2007, 15:13:28 »
момичета здравейте.сега започнах да разглеждам и да чета темата защото има доста интересни неща.ние в момента правим ремонт и доста от нещата ще са ми полезни затова реших да се запиша.
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #339 -:
ноември 10, 2007, 17:59:26 »
Деси, и аз бих те посъветвала да изчакаш да стане къщата, защото ако ги къпиш сега има верпятност до другата година да си харесаш други. Нови модели непрекъснато излизат , но вие си решавата. Ние слава богу сме на финала на нашия ремонт
Остана ни само входна врата. Някой може ли да помага с магазин в София на нормални цени?????
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #340 -:
ноември 12, 2007, 11:42:23 »
Дани,
не знам какъв тип врата търсите ние на къщата за входна взехме от фирма Зеток - румънски, но са добри и на сносни цени.
имат магазин на Симеоновско шосе до хотел Брод.
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
хубавото винаги предстои ...
Отг: Тенденциите при обзавеждането на дом
«
Отговор #341 -:
ноември 12, 2007, 14:21:01 »
За фирма ZETOK не ща и да чувам! с тях стигнахме до съд през м.август т.г., след като 5 месеца ни бавиха доставката на интериорните врати, в последствие ги докараха, три от вратите бяха друг нюанс, а една от вратите беше и различен модел...връщахме ги, докарваха ги няколко пъти с допълнителни дефекти ... абе нямам думи! Накрая се свързахме директно вече със собствениците и те на няколко пъти заявиха, че не знаят какво още могат да направят. Изпратихме им нотариална покана да довършат работата си или ще се съдим! На първата дата дори не се явиха. Накрая стигнахме до споразумение да ни върнат парите с компенсация и да си вземат докараните от тях врати и така след близо половин година от поръчката на интериорни врати ние се окзахаме в изходно положение... Накрая намерихме една фирма съвсем случайно /в момента обаче забравих как се казват, но ще проверя/ намира се на първата успоредна илица на Витошка от страната на Южния парк, която за 2 седмици ни достави и монтира невероятни врати на много поносими цени!
Извинявам се за дългия пост, но наистина като чуя ZETOK и врати и ми призлява...
«
Последна редакция: ноември 12, 2007, 14:23:06 от Harmonia
»
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #342 -:
ноември 12, 2007, 14:28:42 »
Harmonia,
съжалявам, че извиках лоши спомени с поста си.
Ние взехме от Зеток само външната врата - блиндирана и нямахме сериозни пробеми.
покрай строежа на къщата обаче имахме проблеми с почти всички доставчици и майстори и най съм попретръпнала и не обръщам внимание на детайлите
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
хубавото винаги предстои ...
«
Отговор #343 -:
ноември 12, 2007, 14:32:48 »
Мила ivaiva, не се притеснявай! те ZETOK са за бой!
то и ние покрай ремонта толкова изтърпяхме, че имам още някои довършителни работи, на които не знам кога ще им дойде времето, защото страшно много ми писна от майстори
sorry за
Активен
КатиНка
«
Отговор #344 -:
ноември 12, 2007, 14:33:31 »
Знам, че вратите в нашия апартамент ще бъдат румънски, но не знам коя точно е фирмата. Сега погледнах сайта на ZETOK и какво да видя
нашия модел го има в сайта. Явно и нашите интериорни врати, а и входната врата ще са от там. Виждала съм ги в офиса на строителя и ми изглеждаха хубави
Може би в нашия случай е добре, че строителя се занимава с доставката им и няма да се тормозим, но знам ли
Иначе съм разглеждала вратите на Солид 55 и ми харесват. Ако не ни бяха осигурени вратите, бих поръчала от тях. Това го пиша по-скоро ако някой все още се колебае за избор на врати
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...