Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 17:54:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Трябва ли да се пази булчинската рокля
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
26
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Трябва ли да се пази булчинската рокля (Прочетена 176606 пъти)
Tanche
Любопитен
Публикации: 20
Отг: Трябва ли да се пази булчинската рокля
«
Отговор #165 -:
ноември 07, 2007, 16:17:28 »
И аз си я пазя и не смятам да я давам на някой, а още по малко да я продавам.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #166 -:
ноември 07, 2007, 16:20:46 »
Цитат на: didi_vla1983 в октомври 30, 2007, 15:19:41
пазете ги, ще си направим еди щастлив ден парти по булченски рокли да се посмеем!То такова чудо никъде няма да има
Би било страхотно!!! Аз вече родих и поотслабнах доста, и сигурно ще си вляза в роклята без проблеми!!!
И аз я пазя, прекрасен спомен ми е, а и е заредена с толков амного положителни емоциии...
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #167 -:
ноември 07, 2007, 17:55:46 »
о, аз също съм за тази идея.
само да има повод скачам отново в прекрасната ми рокля
Активен
Velislava
Ентусиаст
«
Отговор #168 -:
ноември 08, 2007, 10:29:50 »
Цитат на: kleo_20 в ноември 07, 2007, 14:38:18
аз лично не виждам причина да я нося на химическо!за какво не е много изцапана а и няма д аимам сватба отново :'(а така ми се иска пак да съм булка!!!определено иискам да я покажа ако на дъщеря си ако имам такава един ден!!!!
Аз имам дъщеря,но едва ли тази рокля ще и хареса,живот и здраве като се омъжва, :girl_wink:относно химическото,ами моята в долните и краища е ужасно мръсна дето се е влачила,а пък сама едва ли ще мога да я почистя.
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #169 -:
ноември 08, 2007, 16:18:19 »
Моята рокля е огромна и сега ми е заела половината гардероб в почти смачкано състояние?!
Не мога да си я представя и след сватбата да стои там, а пък и не ми се дава при нашите или при свекървата.
Със сигурност ще я дам да я почистят и в бъдеще да се правя на Снежанка на Коледа за пред децата ми
.
Не мисля да я пазя за поколенията, защото я си представете на този ден да трябва да сте с роклята на свекито
. И сега си представете какво беше като си я избирахте сама, ааа,
.
Аз лично ще се почуствам най-добре, ако я подаря на някое момиче, което няма достатъчно средства.
Активен
nori
Ентусиаст
Публикации: 67
«
Отговор #170 -:
ноември 08, 2007, 18:07:30 »
Цитат на: danieIa в ноември 08, 2007, 16:18:19
Аз лично ще се почуствам най-добре, ако я подаря на някое момиче, което няма достатъчно средства.
абсолютно съм съгласна с теб аз също искам да направя същото, но за съжаление нямам никаква представа как да намеря такова момиче ако някой може да ми даде повече информация или да ми помогне нека да ми пише на лични за да не отклоняваме темата
Активен
Emma
Ентусиаст
Публикации: 55
«
Отговор #171 -:
ноември 08, 2007, 19:07:09 »
и аз не знам за сега съм я завряла в гардероба, сърце не ми дава да я изхвърля
не съм я носила на химическо, за какво като няма да я обличам, ако реша да я давам на някой тогава...
едно време мислех да режа горната част и да си я използвам за под сако....ама...
Активен
Velislava
Ентусиаст
«
Отговор #172 -:
ноември 09, 2007, 08:40:04 »
Цитат на: danieIa в ноември 08, 2007, 16:18:19
Моята рокля е огромна и сега ми е заела половината гардероб в почти смачкано състояние?!
Не мога да си я представя и след сватбата да стои там, а пък и не ми се дава при нашите или при свекървата.
Със сигурност ще я дам да я почистят и в бъдеще да се правя на Снежанка на Коледа за пред децата ми
.
Не мисля да я пазя за поколенията, защото я си представете на този ден да трябва да сте с роклята на свекито
. И сега си представете какво беше като си я избирахте сама, ааа,
.
Aз на моята и махнах обрачите,защото неможах никъде да я прибера,а си беше доста голяма
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262
«
Отговор #173 -:
ноември 10, 2007, 12:26:03 »
И моята рокля има същата участ-стои в торба в гардероба.Много искам да си я виждам,но смятам да издържа една година.Обичам си я много,а като се сетя каква суматоха беше докато ми навървят връзката на корсета.................................
.Ще си я пазя и дай Боже един ден да я показвам на децата си.Майка ми също си пази роклята,а двете със сестра ми колко пъти сме се киприли с нея
:laugh:Определено роклите ни излъчват много приятни емоции!!!
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #174 -:
ноември 10, 2007, 18:10:36 »
И аз мисля да си я пазя
Идеята за партито с роклите много ми харесва
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #175 -:
ноември 12, 2007, 11:51:51 »
Понеже вече мина 1 година от сватбата, мисля скоро да си извадя роклята и да я видя най-после!
Може и да я дам на химическо чистене, че беше доста мръсна от долу, но може и да се пробвам сама да я почистя със сапун и вода!
Не ми се мисли колко е намачкана, защото е в един плик върху гардероба, но върху нея са слагани доста неща и само я избутваме
След като я почистя мисля да я прибера в една по-голяма кутия, която имаме от комплект хавлии и я пазя специално за роклята, защото не искам да е на закачалка в гардероба да заема място, а и трябва задължително да е прибрана в калъф, за да не се праши!
Активен
Azumi
Ентусиаст
«
Отговор #176 -:
ноември 23, 2007, 21:27:09 »
То много хубаво с тези поверия ,но моето подписване ще е след 1, 2 месеца, а църковната ми сватба през лятото и ако не я изпера петната няма да могат да излязат -все пак ще се е замърсила няма начин ,а и няма как да не я видя до първото си дете.Смятам да си купя красива кутия в която ще си я съхранявам цял живот:)
Активен
dobi
Новак
«
Отговор #177 -:
ноември 24, 2007, 14:07:03 »
Аз моята също я пазя. За мен ще си остане един невероятно красив спомен от един от двата най-щастливи дни в живота ми
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #178 -:
ноември 24, 2007, 15:12:32 »
И аз като повечето от вас момичета, мисля да запазя булченската си рокля. Толкова ми е скъпа и наистина е един сантиментален спомен за мен
Сестрата на милото скоро ми каза да я продам и да си купя с парите костюм, но мисля в никакъв случай да не я послушам
Аз костюм винаги мога да си купя и без да продавам стара дреха! Тя на мен ми дава съвети да я продавам ама нейната така си седи и сега дъщеря й си играе с нея. Ааааамаха!
А историйката, която Катитка сподели наистина ми хареса страшно много - би било много романтично на всяка годишнина да се обличат дрехите от сватбата. Стига да мога да се пъхна отново в роклята разбира се, защото тя е прав модел и плътно по мене...Ако кача някое килце направо ще се сбогуам с нея. Ама ето още един стимул да пазя роклята и килограмите си същите
А що се отнася до невиждането и прането на роклята до 1 г. - за това, че не трябва да се пере знаех, но за това, че не трябва да се вижда
Макар че май само на следващия ден след сватбата я видях и я прибрах в една торба и бум в гардероба...
Активен
YYY
Сватбар
Публикации: 266
«
Отговор #179 -:
ноември 26, 2007, 02:06:46 »
И аз моята роклиа си я пазя, но си я оставих при майка ми.А иначе маика ми е била със супер стилна рокля на нейната сватба..........но е била и само 52 кг...аз в неината рокля не успях да се напъхам но определено ако можех нямаше да купя друга модела е точни такъв какъвто харесвам и аз но пък и плата е невероятен.Навремето баба ми и я купила от тогавашна Югославия наистина е била красива и нежна булка...доскоро пазеше роклята си но къде я е оставила сега и тя не помни
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...