Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 23:02:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Трябва ли да се пази булчинската рокля  (Прочетена 176762 пъти)

shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: октомври 27, 2007, 14:08:22 »

И аз си пазя моята рокля, но я дадох на майка ми да я съхранява в тях, защото откъде прочетох тук , че не трябвало да се вижда една година, и се замислих, че ако е вкъщи, не бих издържала в никакъв случай да не я видя, или да я облека tease и за по-сигурно. Дано и ние се запазим така като тези мили хорица и да можем да се обличаме в сватбените одежди след толкова години....
Майка ми също си пази роклята вече 27 години, че и булото - като новички са, въпреки че като малки редовно ги обличахме pardon
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: октомври 27, 2007, 14:12:40 »

Моята рокля си е в къщи в гардероба.Стои си там още от деня след сватбата и не съм я бутнала.На няколко пъти се изкушавах да си я облека,но устоях.То и да искам вече няма да ми стане,че качих няколко килца..... tease Ще дочакам до 28 април догодина да я видя,но и тогава няма да мога да си я облека-още ще съм пухкава cray.а бе при всички случаи ще си стои засега там-на тъмно докато й дойде времето да излезе laugh
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: октомври 27, 2007, 14:19:09 »

ох мен на сватбата ме обличаха леля и фризьорката така че сама няма да се справя и да искам да я облега! :laugh:наложия а върху себе си на 2 пъти и се фръцнах и врътнах докато милото го нямаше че да не ми се смее а пък той само си вади вратовръзката и ми вика ех че е хубава ех колко хубава ее laugh
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #153 -: октомври 27, 2007, 18:59:13 »

weddingday  Мисля,че булченската рокля трябва да се пази ,защото тя е заредена с положителна енергия от деня на сватбата, пък е и мил спомен за всяка булка. Един ден ще я показвам на децата си. Моята майка си пази роклята.Мисля,че не е хубаво да се продава, да се дава на заем.
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: октомври 27, 2007, 19:34:36 »

Не знам сладурки  blum  blum blum blum На мен ми се вижда лишено от голямо съдържание и това да я продадеш и това да я запазиш. Моята е в една торба сгъната на 8 и торбата в гардероба, но даже и на химческо не съм я давала от след сватбата. Стои там заедно с букета, и аз нямам никаква идея какво да я правя, макар че който се сеща за моята рокля - се сеща и всъщност какво рокле беше. И кротува сега там и нито нея я е грижа за мене, нито мене за нея. Ще видим каква ще и е съдбата. Определено ми е мила, но няма да и простя ако дойде отнякъде някаква оферта.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: октомври 28, 2007, 19:40:37 »

И моята рокля е като на Ина, седи си в гардероба и кротува! Мислех 1 година да не я виждам - удържах Wink, после и до раждането на първото бебе и това се случи yahoo girl_in_love и сега даже не се сещам за нея покрай грижите за бебо!!! Но някой ден няма да е лошо да се сетяи за нея и да я извадя, пък може да й се усмихне щастието и на химическо да я дам!!! laugh blum Но определено искам да си я запазя!!!
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #156 -: октомври 28, 2007, 19:48:10 »

Тя и моята рокля има същата съдба  laugh Стои си в гардероба така както я оставих след сватбата и само я гледам и и се радвам  Girl_hide Обаче със сигурност не искам да я продавам или да я давам на някой  Girl_sing Не че ще я правя кой знае какво, но ми е мило да си я гледкам и да си спомням  girl_in_love
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: октомври 28, 2007, 20:06:24 »

Моята определено ще си я запазя, сега ми е в България, но някой ден като се остановим някъде за постоянно с душито, ще си я взема да си съхранявам. Мисля че ако имаме дъщеричка, тя ще се радва да я види като порасне, пък кой знае...може и да иска да я облече за своя сватбен ден  girl_in_love
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: октомври 28, 2007, 20:09:17 »

... Мисля че ако имаме дъщеричка, тя ще се радва да я види като порасне, пък кой знае...може и да иска да я облече за своя сватбен ден  girl_in_love

И аз така мисля! girl_in_love
А може някой ден з амаскен бал да я облека!!! Wink girl_wink
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: октомври 29, 2007, 16:09:28 »

ina_lemon, до колкото си спомням твоята рокля, ти може6 да си я облечеш по някакъв повод girl_wink
Слагаш друго коланче...по-различни аксесоари и готово. Аз имам подобна рокля и модел и материя, купувана по официален повод, но е с един черен широк колан, извезан с мъниста...и с черни обувки
« Последна редакция: октомври 29, 2007, 16:50:17 от maria_lakova » Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: октомври 30, 2007, 15:19:41 »

пазете ги, ще си направим еди щастлив ден парти по булченски рокли да се посмеем!То такова чудо никъде няма да има  tease yahoo tease
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: октомври 30, 2007, 15:41:55 »

Моята рокля има съдбата като вашите   laugh laugh laugh До преди 3 дни беше в една торба при свекърва ми , но в неделя като им бяхме на гости си я взех и вече си е при мен girl_in_love girl_in_love girl_in_love ..
Аз не се стърпях да не я видя 1 година и си я поглеждах , на няколко пъти след сватбата - та дори си я обличах на 2 пъти  laugh laugh laugh
Искам пак да съм булкааааааа tease tease tease
Активен
Velislava
Ентусиаст
**
Публикации: 68

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: ноември 07, 2007, 14:26:21 »

ами да защо не,само знам,че една година не я правиш нищо,защото моята е много изцарана и исках да я нося на химическо
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: ноември 07, 2007, 14:38:18 »

аз лично не виждам причина да я нося на химическо!за какво не е много изцапана а и няма д аимам сватба отново :'(а така ми се иска пак да съм булка!!!определено иискам да я покажа ако на дъщеря си ако имам такава един ден!!!! girl_in_love girl_in_love
Активен
desidm
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #164 -: ноември 07, 2007, 16:09:46 »

аз моята си пазя понеже няма как,и миналата година бях в 8-мия месец бременна и сега като измина 1година от сватбата реших да я пробвам ами стой ми доста по добре отколкото тогава  blush
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: