Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 22:31:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Трябва ли да се пази булчинската рокля  (Прочетена 176691 пъти)

map75
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #135 -: октомври 17, 2007, 12:02:59 »

Здравейте момичета! Имам един въпрос - дали можете да ми кажете някакви ориентировъчни цени на роклите на Виргиния?? girl_in_love
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #136 -: октомври 17, 2007, 12:59:57 »

Искам да разкажа една хубава история за една сватбена рокля  smile Майката на моя приятелка си пази роклята след сватбата вече цели 35 години!!!! и вкъщи си имат "традиция" на всяко честване на годишнина от брака със съпруга й, да си обличат сватбените дрехи  wedding На прима виста ми беше странно да си го представя, но впоследствие видях снимки и са наистина чудесна двойка на по 55-60 годишна възраст и облечени по този начин изглеждаха наистина вълшебно  girl_in_love Най-хубавото е, че не са си променили /много/ килограмите и са си все така запазени въпреки годините и сватбените им дрехи им стоят наистина добре. Самото семейство е много сплотено и весело и не се съмнявам, че се забавляват много припомняйки си тези хубави дни от живота им girl_in_love а и дават добър пример на децата си  Wink

Та ето един хубав пример, според мен поне, за какво си струва да се запази сватбеното облекло  Wink
« Последна редакция: октомври 17, 2007, 13:04:51 от Katitka » Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: октомври 17, 2007, 13:06:22 »

plamik, майка ми си преправи сватбената рокля в много кокетно и непретенциозно официално тоалетче. И я "скъса от носене". Според мен идеята ти е повече от добра. Нищо не пречи, както е разказала Катитка, да си обличате сватбените дрехи за годишнини, но ако я преправиш ще можеш не само да я обличаш, а и да се показаш навън със нея Wink
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #138 -: октомври 17, 2007, 13:11:36 »

blum историйската е наистина хубава, аз много им се радвах на хората, толкова добре изглеждаха  girl_in_love
Иначе наистина могат да се помислят варианти за преобразуване на сватбената рокля. За това може да помогне и някой дизайнер или шивач, както и списанията за разни модели  ... идеи ще дойдат от самосебе си. Наистина, една къса рокличка за официални случаи ще бъде добър изход  good 
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: октомври 17, 2007, 13:51:52 »

Plamik, благодаря ти че отваряш тази тема Bravo. Аз съм от булките, които хем искаха да са незабравимо красиви на деня (като всички останали  lol, хем този тоалет да не стои в гардероба. Не мога да си представя че нещо толкова хубаво трябва да се затвори за винаги и да го гледам като нещо безвъзвратно отминало. Поне на мен ми навява такива чувства. Затова се спрях на бюстие с пола. Бюстието има леки лилави отенци. Мисля че и твоята рокля с червени орнаменти ще стои прекрасно в официален вариант. Аз също мисля да скъся и полата, но преди това мисля да си взема един панталон в същия цвят шампанско и подходяща материя и в комбинация с бюстието  единият официален тоалет е готов. Е може би ще изчакам още няколко месеца за полата и  без това идва зима  smile
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: октомври 17, 2007, 16:58:11 »

аз незнам какво да правя, моята рокля толкова танцувах цяла вечер с нея и си сабух обувките и тя се влачи по мръзния под и отдолу е толкова мръсна сега.....Много ми е жал! А и около врата дантелата е цялата в пудра!Голяма съм мърла значи, кажете как да я почистя...
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: октомври 17, 2007, 17:04:06 »

аз незнам какво да правя, моята рокля толкова танцувах цяла вечер с нея и си сабух обувките и тя се влачи по мръзния под и отдолу е толкова мръсна сега.....Много ми е жал! А и около врата дантелата е цялата в пудра!Голяма съм мърла значи, кажете как да я почистя...
Занеси я на химическо чистене - там трбва да ти я изчистят. good
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: октомври 17, 2007, 17:44:54 »

да моята я почистиха перфектно, толкова е хубава, че ми се иска пак да съм булка girl_in_love
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: октомври 17, 2007, 19:10:13 »

Момичета какво правите с темите за бога!Всичко обърквате!За всяко нещо си има тема! Yes
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: октомври 17, 2007, 21:43:26 »

Много извинявай Fiibi, просто сме толкова приказливи, че понякога се оливаме без да се огледаме къде laugh
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: октомври 17, 2007, 21:48:39 »

Докато намеря Фийби къде ни скри темата. Мила Фийби, много се извинявам, че обърках темите.  give_rose Ама както каза darling, нали сме приказливи.  pardon
Активен
alice88
Гост
« Отговор #146 -: октомври 22, 2007, 17:28:05 »

Задължително трябва да се пази роклята!    good
Това е не само спомен,роклята е и символ,всеки път като я виждате,дори и измачкана в гардероба,ще се сещате с въздишка за сватбата си!  girl_in_love
Майка ми я пази до ден днешен,жалкото е,че аз вече не мога да се пъхна в нея...  Oh my ...
Активен
nori
Ентусиаст
**
Публикации: 67

« Отговор #147 -: октомври 23, 2007, 16:41:58 »

Искам да разкажа една хубава история за една сватбена рокля  smile Майката на моя приятелка си пази роклята след сватбата вече цели 35 години!!!! и вкъщи си имат "традиция" на всяко честване на годишнина от брака със съпруга й, да си обличат сватбените дрехи  wedding На прима виста ми беше странно да си го представя, но впоследствие видях снимки и са наистина чудесна двойка на по 55-60 годишна възраст и облечени по този начин изглеждаха наистина вълшебно  girl_in_love Най-хубавото е, че не са си променили /много/ килограмите и са си все така запазени въпреки годините и сватбените им дрехи им стоят наистина добре. Самото семейство е много сплотено и весело и не се съмнявам, че се забавляват много припомняйки си тези хубави дни от живота им girl_in_love а и дават добър пример на децата си  Wink

Та ето един хубав пример, според мен поне, за какво си струва да се запази сватбеното облекло  Wink
аз имах същата идея като си я шиех, сега остава  да остана същата до 09.09.2008г  smile и не си спомням къде беше темата но някой беше предложил да си сложим булчинските рокли и да се съберем всички булки от форума, смятам че е супер идея само да дойде пролетта DANCE
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: октомври 27, 2007, 13:10:32 »

Естествено че трябва да се пази.Коя булка ще си захвърли някъде роклята без да я интересува.Иключение правят случаите когато е била под наем good
Това което разказа Katitka е много романтично heart
Ще видим след 10 или 20 год. дали ще можем да се поберем в роклята и костюма laugh
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: октомври 27, 2007, 13:32:31 »

ох аз съм чувала че след сватбата освен ч ене трябва да се пере една година не трябва и да се вижда пак толкова *crazy*ама моята седеше закачена на гардероба в коридора на новия ми дом blush и си я гледах и галех и една две сълзи позабърсах с нея Cray
милото я прибра онзи ден че да не седи навън а брат му каза че като се прибирал на сутринта след сватбата(той е бил бая пиян и бам при нас в нашата къща) и било още мн тъмно и се стреснал щото тя "светела"и я помислил за призрак  laugh :laugh:пияна му работа!добре че не е започнал да се бори с нея  laugh и така сега мисля да си я извадя след една година и да я позачистим малко тя само по ръбовете където е се е влачила по земята е нацапанка ама не знам има ли смисъл да я пера при положение че никога няма да я облека!както каза милото "пази я ама за какво ти е като тръгнеш да се жениш пак няма с нея да си я"!! crazy и аз да му върна "естествено че не тогава ще съм по-слаба фина и красива" ама ме ядоса като съм тръгнела пак...извинете ме за отклонението!! kiss2 и така с моята одисея
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: