Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 22:59:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Трябва ли да се пази булчинската рокля
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
26
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Трябва ли да се пази булчинската рокля (Прочетена 176753 пъти)
map75
Регистриран
Отг: Трябва ли да се пази булчинската рокля
«
Отговор #135 -:
октомври 17, 2007, 12:02:59 »
Здравейте момичета! Имам един въпрос - дали можете да ми кажете някакви ориентировъчни цени на роклите на Виргиния??
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #136 -:
октомври 17, 2007, 12:59:57 »
Искам да разкажа една хубава история за една сватбена рокля
Майката на моя приятелка си пази роклята след сватбата вече цели 35 години!!!! и вкъщи си имат "традиция" на всяко честване на годишнина от брака със съпруга й, да си обличат сватбените дрехи
На прима виста ми беше странно да си го представя, но впоследствие видях снимки и са наистина чудесна двойка на по 55-60 годишна възраст и облечени по този начин изглеждаха наистина вълшебно
Най-хубавото е, че не са си променили /много/ килограмите и са си все така запазени въпреки годините и сватбените им дрехи им стоят наистина добре. Самото семейство е много сплотено и весело и не се съмнявам, че се забавляват много припомняйки си тези хубави дни от живота им
а и дават добър пример на децата си
Та ето един хубав пример, според мен поне, за какво си струва да се запази сватбеното облекло
«
Последна редакция: октомври 17, 2007, 13:04:51 от Katitka
»
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #137 -:
октомври 17, 2007, 13:06:22 »
plamik, майка ми си преправи сватбената рокля в много кокетно и непретенциозно официално тоалетче. И я "скъса от носене". Според мен идеята ти е повече от добра. Нищо не пречи, както е разказала Катитка, да си обличате сватбените дрехи за годишнини, но ако я преправиш ще можеш не само да я обличаш, а и да се показаш навън със нея
Активен
КатиНка
«
Отговор #138 -:
октомври 17, 2007, 13:11:36 »
историйската е наистина хубава, аз много им се радвах на хората, толкова добре изглеждаха
Иначе наистина могат да се помислят варианти за преобразуване на сватбената рокля. За това може да помогне и някой дизайнер или шивач, както и списанията за разни модели ... идеи ще дойдат от самосебе си. Наистина, една къса рокличка за официални случаи ще бъде добър изход
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #139 -:
октомври 17, 2007, 13:51:52 »
Plamik, благодаря ти че отваряш тази тема
. Аз съм от булките, които хем искаха да са незабравимо красиви на деня (като всички останали
, хем този тоалет да не стои в гардероба. Не мога да си представя че нещо толкова хубаво трябва да се затвори за винаги и да го гледам като нещо безвъзвратно отминало. Поне на мен ми навява такива чувства. Затова се спрях на бюстие с пола. Бюстието има леки лилави отенци. Мисля че и твоята рокля с червени орнаменти ще стои прекрасно в официален вариант. Аз също мисля да скъся и полата, но преди това мисля да си взема един панталон в същия цвят шампанско и подходяща материя и в комбинация с бюстието единият официален тоалет е готов. Е може би ще изчакам още няколко месеца за полата и без това идва зима
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #140 -:
октомври 17, 2007, 16:58:11 »
аз незнам какво да правя, моята рокля толкова танцувах цяла вечер с нея и си сабух обувките и тя се влачи по мръзния под и отдолу е толкова мръсна сега.....Много ми е жал! А и около врата дантелата е цялата в пудра!Голяма съм мърла значи, кажете как да я почистя...
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #141 -:
октомври 17, 2007, 17:04:06 »
Цитат на: didi_vla1983 в октомври 17, 2007, 16:58:11
аз незнам какво да правя, моята рокля толкова танцувах цяла вечер с нея и си сабух обувките и тя се влачи по мръзния под и отдолу е толкова мръсна сега.....Много ми е жал! А и около врата дантелата е цялата в пудра!Голяма съм мърла значи, кажете как да я почистя...
Занеси я на химическо чистене - там трбва да ти я изчистят.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #142 -:
октомври 17, 2007, 17:44:54 »
да моята я почистиха перфектно, толкова е хубава, че ми се иска пак да съм булка
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #143 -:
октомври 17, 2007, 19:10:13 »
Момичета какво правите с темите за бога!Всичко обърквате!За всяко нещо си има тема!
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #144 -:
октомври 17, 2007, 21:43:26 »
Много извинявай Fiibi, просто сме толкова приказливи, че понякога се оливаме без да се огледаме къде
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #145 -:
октомври 17, 2007, 21:48:39 »
Докато намеря Фийби къде ни скри темата. Мила Фийби, много се извинявам, че обърках темите.
Ама както каза darling, нали сме приказливи.
Активен
alice88
Гост
«
Отговор #146 -:
октомври 22, 2007, 17:28:05 »
Задължително трябва да се пази роклята!
Това е не само спомен,роклята е и символ,всеки път като я виждате,дори и измачкана в гардероба,ще се сещате с въздишка за сватбата си!
Майка ми я пази до ден днешен,жалкото е,че аз вече не мога да се пъхна в нея...
Активен
nori
Ентусиаст
Публикации: 67
«
Отговор #147 -:
октомври 23, 2007, 16:41:58 »
Цитат на: Katitka в октомври 17, 2007, 12:59:57
Искам да разкажа една хубава история за една сватбена рокля
Майката на моя приятелка си пази роклята след сватбата вече цели 35 години!!!! и вкъщи си имат "традиция" на всяко честване на годишнина от брака със съпруга й, да си обличат сватбените дрехи
На прима виста ми беше странно да си го представя, но впоследствие видях снимки и са наистина чудесна двойка на по 55-60 годишна възраст и облечени по този начин изглеждаха наистина вълшебно
Най-хубавото е, че не са си променили /много/ килограмите и са си все така запазени въпреки годините и сватбените им дрехи им стоят наистина добре. Самото семейство е много сплотено и весело и не се съмнявам, че се забавляват много припомняйки си тези хубави дни от живота им
а и дават добър пример на децата си
Та ето един хубав пример, според мен поне, за какво си струва да се запази сватбеното облекло
аз имах същата идея като си я шиех, сега остава да остана същата до 09.09.2008г
и не си спомням къде беше темата но някой беше предложил да си сложим булчинските рокли и да се съберем всички булки от форума, смятам че е супер идея само да дойде пролетта
Активен
сиска
Така ми е добре...
«
Отговор #148 -:
октомври 27, 2007, 13:10:32 »
Естествено че трябва да се пази.Коя булка ще си захвърли някъде роклята без да я интересува.Иключение правят случаите когато е била под наем
Това което разказа
Katitka
е много романтично
Ще видим след 10 или 20 год. дали ще можем да се поберем в роклята и костюма
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #149 -:
октомври 27, 2007, 13:32:31 »
ох аз съм чувала че след сватбата освен ч ене трябва да се пере една година не трябва и да се вижда пак толкова *crazy*ама моята седеше закачена на гардероба в коридора на новия ми дом
и си я гледах и галех и една две сълзи позабърсах с нея
милото я прибра онзи ден че да не седи навън а брат му каза че като се прибирал на сутринта след сватбата(той е бил бая пиян и бам при нас в нашата къща) и било още мн тъмно и се стреснал щото тя "светела"и я помислил за призрак
:laugh:пияна му работа!добре че не е започнал да се бори с нея
и така сега мисля да си я извадя след една година и да я позачистим малко тя само по ръбовете където е се е влачила по земята е нацапанка ама не знам има ли смисъл да я пера при положение че никога няма да я облека!както каза милото "пази я ама за какво ти е като тръгнеш да се жениш пак няма с нея да си я"!!
и аз да му върна "естествено че не тогава ще съм по-слаба фина и красива" ама ме ядоса като съм тръгнела пак...извинете ме за отклонението!!
и така с моята одисея
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12