Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 22:41:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Трябва ли да се пази булчинската рокля  (Прочетена 176720 пъти)

jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: август 17, 2007, 13:09:20 »

На мен ми каза една бивша *db*булка че роклята се прибира след сватбата и чак след една година се вади и се носи на химическо чистене....незнам защо така ако някои знае нещо повече да пише good

Не използвайте 4 и 6 за букви!
« Последна редакция: август 17, 2007, 13:13:29 от maria_lakova » Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: август 21, 2007, 16:51:14 »

моята рокля ще си я запазя - винаги когато я видя ще си спомням как съм изглеждала като принцеса girl_in_love
още на следващият ден я дадох на мама да я прибере и до една година няма да я пера и виждам hysteric
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: август 21, 2007, 17:24:36 »

и аз моята рокля съм я прибрала и мисля да си я пазя,това си е спомен
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: август 21, 2007, 17:32:19 »

моята рокля ще си я запазя - винаги когато я видя ще си спомням как съм изглеждала като принцеса girl_in_love
още на следващият ден я дадох на мама да я прибере и до една година няма да я пера и виждам hysteric

и аз моята рокля съм я прибрала и мисля да си я пазя,това си е спомен

Даааа, наистина е прекрасен спомен!!! girl_in_love Аз даже знам, че не се вижда роклята до раждането на първото бебе!!! girl_in_love Аз имам да изчакам малко след годишнината ни и за това!!! Wink
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: август 21, 2007, 17:34:26 »

Това за чакането до първото бебче сега го чувам ,но пък знам че 1 година  нетрябва да се вижда
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: август 21, 2007, 21:18:58 »

ей, аз не знам за 1 година тцтцтцт как забравих да я дам на майка ми  crazy ама няма да я пера тогава до 1г!!!!  yahoo още я виждам де но ще я прибера  good и аз мисля д аси я пазя и един ден да я показвам на внуците  good
Активен
jiji-g
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #126 -: август 22, 2007, 10:21:11 »

Момичета, да Ви се похваля, успях да си изгладя полата на роклята, която е от американски сатен. Просто обърнах полата от опаковата страна и с полуслаба ютия я изгладих, без да слагам нищо върху нея. Един ден преди сватбата пак ще я изгладя  DANCE danceg DANCE

и аз така мисля да направя, ще я изгладя,защото от магазина ми я дадоха измачкана,но върхън на всичко беше като видях че освен това е и леко замърсена отзад на бюстието angry и сега се чудя какво да я правя,за химическо нямам време,защото сватбата е събота sad
Активен
jiji-g
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #127 -: август 22, 2007, 10:22:46 »

дайте идеи с какво да я почистя леко
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: август 22, 2007, 12:24:06 »

дайте идеи с какво да я почистя леко
Ако е леко заърсена, пробвай с мокри кърпички  good
Активен
muhichka
Професор
Публикации: 385

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: август 22, 2007, 12:57:55 »

Аз пък вчера си приказвах с майка ми по този въпрос и й казах , че знам че една година не трябва да я пера и виждам , а тя остана учудена защо така!?
После ми каза , че тя нейната не е спазвала такава традиция защото не е знаела и си я е изпрала още на следващия ден от сватбата и въобще не я прибирала на място където да не я вижда!Но ми каза , че тя знаела , че не трябва да се подкъсява или реже плата на роклята известно време / в години , но не помня точно колко каза , ще я питам пак и ще ви ги пиша/.
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: август 22, 2007, 13:00:57 »

Това са суеверия,който човек сам решава дали да ги спазва
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: август 23, 2007, 09:59:54 »

мокрите кърпички остават петна, като изсъхне, и аз имах едно малко петънце на бюстието и намокрих един тампон за почистване на грим и с него го минах и изчезна без проблем  smile
« Последна редакция: август 23, 2007, 10:14:46 от mehandjijska » Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: август 23, 2007, 10:13:24 »

мокрите кърпички остават петна, като изсъхне, и аз имах едно малко петънце на бюстието и намокрих един тампон за постистване на грим и с него го минах и изчезна без проблем  smile
Аз съм си почиствала дрехи, при това бели с мокри кърпички и не са оставяли петна, затова ги препоръчах   pardon но тампона е добра идея  good
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: октомври 17, 2007, 10:49:44 »

Момичета искам да споделя нещо с вас и да си кажете мнението. От известно време ми се върти една идея в главата. Мислех си, да отида при момичетата, който ми правиха роклята и да говоря с тях да ми я скъсят до коляното, като запазят модела. Разбира се ще изчакам да мине поне една годинка от сватбата и тогава. Но не съм сигурна още дали искам да го направя. От друга страна обаче, ако я оставя така роклята ще си стои в гардероба, а аз не искам. Все някога ще я облека пак сигурно, ако я скъся. Вие какво мислите?
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: октомври 17, 2007, 10:52:54 »

Струва ми се добра идея!Снощи една жена ми каза,че си направила от роклята елегантен костюм и си го носила на друга сватба! girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: