Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 00:19:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ  (Прочетена 192824 пъти)

Nikolaia
Любопитен
*
Публикации: 38

Привет на всички!

« Отговор #195 -: май 15, 2007, 15:45:37 »

Не става. Всички гостенки са нагласили програмите си за събота, а и доста от тях ще идват от други градове. Но нищо!!! Ще се справим без мъже! End
А и не знаем накъде ще ни отвее купона, нали така?!? Xixixi
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #196 -: май 15, 2007, 18:37:00 »

И аз съмвиждала(незнам къде) тезикоронки и ленти за бъдещите булки. Хайде да интерпретираме идеята и да измислимкакво да пише на коронката и лентата?
Коронка лесно се прави от картон, и ако самите букви не са изрязани може всияко дасе напише...но какво да е? scratch one-s head Hmmm "Мома" не звучи много.....благозвучно..."Ергенка" също....нещо съм зациклила crazy и не ми идва вдъхновение....давайте идеи

хммм... "бъдеща булка" ???
"скоро госпожа"? неее...

Трудно, наистина...
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: май 16, 2007, 13:36:42 »

ние ще си правим със сигурност.и ако е в една вечер ще се наложи да си разпределим града.Само че моето незнам дали моминско ще му е най-точното заглавие, защото моите приятели до един са момчета.Само аз и още една мацка ще сме.Значи май ще имаме ние две ергенски партита, а, егати работата
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: май 16, 2007, 15:17:05 »

ina_lemon ,много ме разсмиваш!!! :laugh:Честно!!!Но няма лошо да стане както си го искаш,пък какво като е с момчета,тъкмо няма да има нужда от стриптизьори,защото те ще свършат тази работа!!! laugh laugh laugh
Активен
ina_lemon

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: май 17, 2007, 07:27:11 »

така си е и това! ми на мен това са ми приятелите от 10 години и повече и това ми е компанията.И като кажа вкъщи "на моето ергенско парти..." и все ме поправя моето момче че моето не било ергенско, ама аз точно така си го чувствам. Ще си определим кой в кои заведения ще ходи и така.Че нали знаете, Бургас не е много голям, но от друга страна лятото отварят още 20-30 бара по плажа, така че има къде да се отиде.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: май 17, 2007, 07:44:04 »

а мойто ергено-момонско ще започне вкъщи, но къде ще свърши, не ми се мисли!
Активен
ina_lemon

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: май 17, 2007, 07:47:48 »

тъй, тъй, хич и не го мисли.то ще си стане само супер парти.аз като знам как винаги се правим на магьосници с моите, а сега и повод за бъзици и юркане ще има.от сега го чакам, ама може и да не го дочакам и да направя няколко, какво толкова  yahoo  единственото условие е, на следващият ден никой да не е на работа, защото искам да продължи 12-13 часа, както ние си умеем да излизаме
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: май 17, 2007, 07:49:56 »

най-добре да е през уикенда преди сватбата, т.е. седмица преди сватбата, не е рано нали? така купона наистина щев продължи 12-13, а защо не и 24 часа
Активен
ina_lemon

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: май 17, 2007, 07:57:16 »

не е рано , бе тъкмо навреме.да може да изтрезнеем и да ни мине подпухналостта по лицата до сватбата.Макар че аз вече ще съм в отпуска лятна и се опасявам че мога да се подкарам няколко дена ,като дам старт на ергенското, кой знае финала къде ще се види.
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: май 17, 2007, 07:58:58 »

ти да не си учителка? И аз съм, затова питам!
Активен
ina_lemon

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: май 17, 2007, 08:01:33 »

нещо подобно.училищен психолог съм.
Активен
Nikolaia
Любопитен
*
Публикации: 38

Привет на всички!

« Отговор #206 -: май 17, 2007, 11:30:01 »

Браво на вас!
Ще бъде нещо страхотно! Моето моминско ще е в събота, така че ще видим как ще изглеждаме след това pardon
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Публикации: 209

Mrs. Caterino

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: май 20, 2007, 15:07:13 »

Ние и двамата искаме да имаме партита преди сватбата, кума му твърдо се е заел с цялата организация за ергенското парти  , но и ние с кумата и шаферките не оставаме по-назад  girl_wink Но той май е по-облагодетелстван,защото преди да  дойде и в Щатите неговите приятели,които няма да могат да присъстват на сватбата тук, му бяха направили нещо като ергенско парти-така,че неговите стават 2!  Wink blum  beating pleasantry  Аз нямам проблем с това какво ще представлява неговото парти-важното е да се забавлява, а до колкото го познавам ще предпочете нещо не толкова диво  Dance А моето все още го пазят в тайна...  Girl_sing Girl_hide
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: юни 06, 2007, 11:01:31 »

Аз да ви кажа и аз искам моминско и ергенско парти,но просто си нямам на идея кога да стане???
И двамата сме на работа и нашите приятели също,освен съботата преди сватбата- 01.07,но пък много от моите гости на които държа няма да присъстват.Пък милото вика да си направи ергенското парти в петък преди сватбата в кумовете и така няма да се разхожда напред назад и ще спести време на следващия ден направо заедно тръгват към вкъщи  laugh
Да ама аз му казах,че така няма да стане ако ще има партита ще бъде седмицата преди сватбата
Активен
ina_lemon

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: юни 06, 2007, 11:04:14 »

И моето ще бъде преди сватбата, само че предната събота.А неговото не съм сигурна кога ще реши да е, но смешното е, че аз и на моето и на неговото си им казвам ергенски партита.
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: