Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 09:13:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
Нашата козметика
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Нашата козметика (Прочетена 185908 пъти)
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
Отг: Нашата козметика
«
Отговор #315 -:
септември 29, 2007, 22:24:20 »
Аз също съм много доволна от термалната вода на Avene, както и от antirougeurs кремчето им, а и крем пудричката им
А сега да ви кажа куклички, и специално към BaBy - моята фризьорката ми даде едни ампулки за косопад, за които твърди, че до четвъртата ампула щял да ми спре косопада - казват се BIO PROTEN with Gossypium Herbacuum Seed Extract на FARCOM professional са, засега само едничката съм си сложила, и не мога да кажа нищо, най-вероятно си втълпявам, но имам чувството, че маааалко понамаля, но ще ви кажа със сигурност след четвъртата
Фризьорката твърди, че били по-добри от тези на Виши и на Лореал,а са и на доста добра цена - 20 лв 12 ампулки
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #316 -:
септември 30, 2007, 15:53:38 »
АААААААААААА, мила, обичам те и твойта фризистка
обичам, кажи само откъде да ги купа, че при мене е тежко...вчера как съм плачкала като си свалях косицата няма да ви разправям...
Казвай къде ги има, по аптеки ли или по салони и отивам да ги взема!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
айде дано да има резултат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #317 -:
септември 30, 2007, 20:14:17 »
Ами фризьорката ги поръчва от някакъв дистрибутор, те са някаква професионална серия до колкото разбрах, но предполагам, че ги има в тези специализираните магазини за професионални продукти за коса, но по-добре да ги поръчаш на твойта фризьорка примерно, тя ще ги знае най-вероятно.Ако не намериш, имам идея да поръчам аз на моята и да ти ги пратя
P.S. Забравих да спомена, че ампулите по принцип се водят за растеж, а не за косопад, но били по-ефикасни от тези дето са си точно за косопад.
«
Последна редакция: октомври 01, 2007, 11:48:43 от spirit
»
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #318 -:
октомври 03, 2007, 13:02:41 »
Да се изкажа и аз по темата за козметиките
Първо да ви питам някой ползвал ли е новия гел на Нивеа с кислород, дето го рекламират?Или крема? Защото имам спешна нужда от нов крем, но на Нивеа единственото, което съм ползвала /лосиони за тяло, кремове за лице, шампоани/ и ми е допаднало, беше един летен шампоан за блясък.Че от месец-два прекалявам с покупките и искам да си купя нещо по-приемливо като цена.
Искам и да ви се оплача от VICHY
- ползвам един антицелулитен серум, за 14-дневна терапия /изхвърча ми името от главата сега/-не струвааа, а цената му беше към 50лв. май. Затова моят опит в тееежката и неравна борба с целулита казва "Да!" само на антицелулитния гел на Avon- от 2 години го ползвам и съм страшно доволна. А пък по-миналата пролет като комбинирах с джогинг/всяка сутрин по 3 обиколки на стадиона
/ не можех да спра да се радвам на хубаво стегнато повдигнато безцелулитно дупе /и бедра/.
Да похваля и спрея им за стягане, страхотно бързи резултати имах тази пролет.
Пак за целулита съм много доволна от една кал на Venus, аууу,пари и зачервява като за световно,ама после ставам една гладичкаа
И последно оплакване;)- крема за околоочен контур на Garnier- червеничкия..Stop-нещо-си. Никакъв ефект.
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
«
Отговор #319 -:
октомври 04, 2007, 05:26:38 »
Та нека да споделя резултатите и докъде стигнах с козметиката за моята ненормална кожа. Бях се навила да пробвам
Проактив
и миналата седмица попитах
silverarrow
дали е доволна, защото беше споменала, че го използва. Тя сподели, че е останала много доволна и аз си казах, че е време да направя нещо по въпроса, защото ми беше омръзнало да се събуждам всяка сутрин с нова пъпка на лицето. Вече използвам Проактив втора седмица и кожата ми се преобрази - още с първите няколко дни пъпките започнаха да се скриват и тенът на лицето ми значително се подобри. При това използвам серията само веднъж на ден (вечер), защото все още ме е страх, че ще ми изсуши кожата. Но резултатите са на лице - пъпките изчезнаха.
Иначе през деня си използвам хидратантен крем и малко пудра и бронзатор.
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #320 -:
октомври 04, 2007, 08:44:34 »
Момичета,здравейте,до сега не съм писала тук.Преди няколко години и аз имах проблем с пъпките.Започнах да ходя редовно на почистване на лице при една козметичка.Първо всеки месец,после на два.Сега продължавам да ходя на 2-3 месеца независимо имам или нямам проблем.Салончето е едно квартално,нищо особено,но жената много ми помогна.В началото ми правеше едно лосионче с антибиотик,доста изсушаваше,но пъпките се скриха.Ако искате ще я попитам какво забърква
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #321 -:
октомври 25, 2007, 12:46:16 »
Момичета предложете добър шампоан и балсам за коса.Откакто спрях противозачатачните много бързо ми се омазнява и губи обем.Мия я на два дена, но това е омагьосан кръг,колкото повече я миеш,толкова по бързо се омазнява.Навита съм да си взема и нещо по-скъпо ако трябва,може би някакъв медицинскил?
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #322 -:
октомври 25, 2007, 14:21:06 »
И аз като теб, нямам пупки, само когато редовно ходя на козметик, за6тото ми излизат едни подкожни и дълбоки, които не се виждат, само ги усе65там и ако не ги махне професионалист, набират и стажат
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #323 -:
октомври 25, 2007, 14:40:34 »
Първо към
avva_stz
, мила, защо ползваш червеното кремче на гарние, ти нямаш нужда от него, той е за жени в зряла възраст!!! Вземи си зеленото-Nutrisionist, то е за млада кожа, аз съм доволна от него!
А да подкрепя и останалите момичета-откакто отидох на дерматолог-лицето ми сияе, а като почнах и редовно-един път месечно на кознаетик, съм много доволна!!! Само дето направих тъпата грешка да отида на последното почистване три дни преди сватбата и на сватбата бях малко бушонче
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #324 -:
октомври 27, 2007, 16:24:51 »
Baby
, ами 'щото си мислех, че е универсално, мила
И защото кожата ми е много тънка и за 2 години много скоростно ми се образува "пачи крак" около очите. Явно трябва да полагам малко повече грижи за нея, и то не само около очите, но не съм си изградила навик
Забравям да слагам крем, а за пилинг маски и хидратиращи маски се сещам ЕВЕНТУАЛНО през уикенда
Скраб за лице-също 1 седмично, но и той е нож с 2 остриета за тънката ми гадна кожа
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #325 -:
октомври 29, 2007, 01:16:27 »
Мила, не се притеснявай, има прекрасни продукти за кожата ти, но недей да слагаш в тази млада възраст тези тежки кремове за бръчки, защото ще пренаситиш кожата и после, когато вече си във възраст няма да са ефективни!!! Но съветвам най-добре да се посъветваш с дерматолог!!! Съвети се приемат от тях, а после козметиците са в помощ и подкрепа, но първо иди на дерматолог, той ще ти даде правилната козметика и съвети!!! Успех, мила и дано намериш най-подходящото за теб!!!!!!!!!!!
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #326 -:
октомври 29, 2007, 11:20:33 »
Някой ползвал ли е на Лореал професионалните шампоани.На мен ми ги препоръчаха и сега търся повече инфо
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #327 -:
октомври 29, 2007, 16:13:25 »
Ама никой ли не си мие косата
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #328 -:
октомври 29, 2007, 16:19:37 »
Мариана, от известно време започнах да си купувам шампоани само от фризьора си, които са малко по скъпи от тези по магазините, но пък са в по-голями опаковки (така, че даже май по-евтини ще излязат) но пък за качеството да не говорим- нямат си нищо общо. Купувала съм си и на Loreal пак от фризьорски салон миришат страхотно и са добри...ако са съобразени индивидуално за твоя тип коса, разбира се...
«
Последна редакция: октомври 30, 2007, 10:58:00 от pleasure
»
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #329 -:
октомври 29, 2007, 16:21:59 »
Цитат на: pleasure в октомври 29, 2007, 16:19:37
Мариана, от известно време започнах да си купувам шампоани само от фризьора си, които са малко по скъпи от тези по магазините, но пък са в по-голями опаковки (така , че даже май по-евтини ще излязат)но пък за качеството да не говорим- нямат си нищо общо. Купувала съм си и на Loreal пак от фризцорски салон миришат страхотно и са добри...ако са съобразени индивидуално за твоя тип коса, разбира се...
А,точно това питам
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24