Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 09:28:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Песен за Първи Танц - трябва ми помощ!! - 2 част  (Прочетена 173205 пъти)

cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: април 22, 2009, 14:43:33 »

ха ха и аз като бабите съм луда по него! ама незнам доколко би бил подходящ за песен за първи танц  crazy
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #406 -: април 22, 2009, 17:06:17 »

ха ха и аз като бабите съм луда по него! ама незнам доколко би бил подходящ за песен за първи танц  crazy
Заложи на БГ и няма да сбъркаш. Само сега да не ме почнат пак,щото веднъж писах тук колко съм фен на бг-то,специално за първи танц,и като ме почнаха.... лелеее... само дето не ме линчуваха... blum blum blum
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #407 -: април 22, 2009, 18:35:36 »

Lady in love, лично аз си мисля, че текстът в случая, макар и важен, далеч няма да е това, над което всички ще се съсредоточат. Щом и ти споделяш как половинката ти обича тази песен от години, все си мисля, че докато танцувате, ще си мислиш за това колко ти е мило, отколкото за текста. Стискам ви палци да стигнете до единомислие!  good

AIVEN,  това с любимецът на бабите хич нямаше място тук... Музика за всеки има и едва ли по това ще се познаваме баби ли сме или не. Който има малко обща култура или харесва френска музика, ще ти изброи още много известни във Франция и по света изпълнители, а който не се интересува, ако ще Лара Фабиан да му пуснеш, пак няма да разбере за какво иде реч.
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ

« Отговор #408 -: април 22, 2009, 19:44:34 »

Не съм искал да обидя някой. А и не мисля че  съм го направил..,за да се засягате.
Цвети много добре ме разбра,какво искам да кажа. blum blum blum Ако искате може и да напечатате текста на едно листче в превод и да го дадете на бабите и дядовците за да разберат за какво става дума щото те "не се интересуват" и не знаят френски. blum blum blum  Иначе ако искате да си слушате музика без да се разбира текста,за какво ви е песен? Пустете си някоя филмова музика без текст.Има много. Yes
« Последна редакция: април 22, 2009, 19:52:17 от AIVEN » Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Dum spiro, spero!

« Отговор #409 -: април 22, 2009, 23:21:44 »

Не казвам, че текстът е маловажен, напротив. Просто смятам, че едва ли на такова събитие като сватба някой ще седне да си превежда дума по дума, защото иначе, видиш ли, няма да схване идеята. То ако е така, вземете си диктор тогава, не мъчете бабите с листчета. То сигурно "Джо Дасен" с пищови го слушат хората, че иначе както "не се интересуват" няма да им хареса явно ако не знаят текста.   pleasantry pleasantry pleasantry

blum blum blum

Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ

« Отговор #410 -: април 23, 2009, 18:56:12 »

Не казвам, че текстът е маловажен, напротив. Просто смятам, че едва ли на такова събитие като сватба някой ще седне да си превежда дума по дума, защото иначе, видиш ли, няма да схване идеята. То ако е така, вземете си диктор тогава, не мъчете бабите с листчета. То сигурно "Джо Дасен" с пищови го слушат хората, че иначе както "не се интересуват" няма да им хареса явно ако не знаят текста.   pleasantry pleasantry pleasantry

blum blum blum

Точно за това съм привърженик на БГ песните,когато става въпрос за първи танц.  *THUMBS*Това с лисчетата беше шега в подкрепа на мойта теза. blum
Активен
umbrina
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: април 27, 2009, 10:01:10 »

Здравейте, моята сватба е палнирана за 20.09.2009 година и имам нужда от помощ smile Това, което в момента ме притеснява е песента, която избрахме за първия ни семеен танц. Песента е от филма "Секс игри" и означава много за нас.. Идвамата искаме тази песен да бъде първа, но аз подтикната от съвет проверих превода на текста .......и не е много подходящ за сватба.. Текста не е много смислен , но се пее, че няма връщане назад, няма промяна , всичко е изгубено, за прах, за гибел и т.н. Моля да ми помогнете и да ми кажете вашето мнение..Благодаря предварително..
Активен
ddddd
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: април 27, 2009, 10:06:59 »

Здравей  umbrina ,
всичко зависи от теб дали си суеверна и т.н.
Аз лично не мисля, че текста е проблем, защото не вярвам на такива работи,и моето мнение е, че щом ти харесва и значи много за вас тази песен, няма значение подходящ или неподходящ е текста.
Теб обаче ако те притеснява, може да си я поръчате като поздрав за по нататък, а да си изберете някоя с "подходящ" текст за първи сватбен танц. Успех  good
Активен
umbrina
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: април 27, 2009, 10:18:45 »

Благодаря ти ddddd, наистина всяко мнение е от голямо значение за мен..
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: април 27, 2009, 10:22:16 »

Така, да кажа как беше при нас. Спряхме се на "Миг като вечност", защото не искахме травиалната "обичам те" на С.Кацарова.Да, много хубаво се получи, но по-късно самият ДЖ ни поздрави с "Обичам те" и тогава вече стана приказно.Незнам дали от опианението, от еуфорията... незнам, но Силвето Кацарова определено докосна сърцата ни, определено се почувствах сякаш тази песен е писана специално за нас и всички гости бяха разплакани от умиление.
Дано да съм била полезна give_rose
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Dum spiro, spero!

« Отговор #415 -: април 27, 2009, 10:46:33 »

Умбрина,

В темичката "Песен за първия сватбен танц" имахме една задочна дискусия по тази тема. Ако искаш, хвърли едно око. В обобщение - аз имам толкова много любими песни, на които не съм гледала много-много текста, пък такъв заряд ми носят, че макар да не подценявам значимостта на първия танц, все си мисля, че друго прави впечатление тогава. Закъде със суеверия? : )

Успех в избора!  good
Активен
milenastef
Ентусиаст
**
Публикации: 90

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: април 27, 2009, 11:16:31 »

Аз също смятам, че най-важното за първия танц е песента да е много специална за двама ви. Независимо от текста, вие имате спомени и друга асоциация с тази песен т.е. ще изпитате съвсем различна от описаната в песента емоция. Това е важното
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: април 27, 2009, 12:29:43 »

аз продължавам да търся "нашата песен"  :'(  какво мислите за тази http://vbox7.com/play:2c9269e5  - на мойта половинка и е от един от любимите филми, а за мен също е много любима, тъй като много харесвам италиянска музика, но незнам как би се приела  huhhuh.gif
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: април 27, 2009, 15:27:59 »

cvety_p,парчето има невероятен емоционален заряд.Аз бих аплодирала такъв избор.
Но каква асоциация ти идва на ум като се сетиш за филма?
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: април 28, 2009, 07:08:47 »

ами асоциация с ... мафиоти, но аз ( не ми се смейте) филма така и не съм го гледала... песента наистина е много емоционална, и текста и "става за случая"... но някак си се чудя дали това е нашата песен охх  crazy
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: