Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:44:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 2 част  (Прочетена 193115 пъти)

divna
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #240 -: юни 16, 2008, 23:30:10 »

clovis , Deborah имат невероятна комбинация розово и сиво!  Комбинацията от 3 цвята,а нюансите са подбрани страхотно! Отделно като издръжливост са много добри! Гласувам  с две ръце и за ФДТ им!
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: юни 17, 2008, 07:52:42 »

Аз се чудя дали да си слагам пудра или ФДТ. Какво ще ме посъветвате? Другият вариант е и двете, но в тази жега не знам дали ще се чувствам конфортно  pardon
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: юни 17, 2008, 07:59:03 »

Аз бих си сложила и двете поне за снимките,а то после така или иначе няма да остане много от него  gu6 gu6 gu6
Активен
cveteto
Сватбар
Публикации: 169

« Отговор #243 -: юни 17, 2008, 10:36:37 »

аз съм се спряла на вариянта крем-пудра,но за всеки случий ще си сложа и малко пудра допълнително,защото със сигурност ще спомогне да не ти "лъщи "лицето,а и задължително ще бъде в чантичката ми good
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: юни 17, 2008, 10:45:46 »

Аз се чудя дали да си слагам пудра или ФДТ. Какво ще ме посъветвате? Другият вариант е и двете, но в тази жега не знам дали ще се чувствам конфортно  pardon

в жегите само пудра, ако има какво да скриваш тогава сложи ФДТ !!!! smile
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: юни 17, 2008, 13:09:18 »

Ами аз по принцип не съм имала проблеми с кожата, а и сега покрай бременността съвсем се изчисти, така че май ще се ориентирам само към едното. А и 9 Август ще си е топличка. Пудра изглежда е решението  girl_wink
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: юни 18, 2008, 16:40:22 »

Ето ми и пробния грим ... в сиво опушено и леко златисто във вътрешните ъгли на окото , въпреки че казах че по роклята ми сиво .. но каза че не разполага с подходящи сиви сенки sad Вие дали може да ми препоръчате някакви сиви или лилави леко брокатени  yahoo

* 20080612_185641.jpg (32.84 KB, 480x640 - видяно 313 пъти.)
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: юни 18, 2008, 16:42:19 »

Ето още една, ама предварително да се извиня че не са ми почистени веждите...но имам оправдание - козметичката я нямаше  Girl_hide

* 20080612_185308.jpg (38.65 KB, 480x640 - видяно 302 пъти.)
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: юни 18, 2008, 19:05:20 »

здравейте момичета и аз днес бях на пробен грим но не можах да се снимам, като цяло съм много доволна, и аз съм се спряла на опушения грим на Герганчето само че в по-сиво синята гама, като основата е екрю като роклята, харесах се и с течното червило на YSL не е много натрапчиво стои доста естествено, ползвахме и същия фон дьо тен който трябва да ви кажа че дори и след 6 часа не се беше разтекъл, въпреки горещия ден днес. Подчертахме очите, тъй като аз съм със сини очи и адски много си ги харесвам, колкото и нескромно да прозвучи yahoo yahoo yahoo
Активен
squirtka
Новак
*
Публикации: 12

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: юни 19, 2008, 10:42:17 »

Здравейте, помогнали сте ми много за подготовката за сватба като ви чета съветите, но не намерих никъде темата, която ме интересува. Сватбата ми е септември и всичко е почти готово, останаха последни глезотийки smile. Роклята ми е с бюстие и понеже горната част е открита (деколтето и ръцете), искам някакъв блестящ крем или талк. Надявам се да не се приеме за реклама, но може ли тук да ми кажете марки, от които сте доволни, за съответните продукти. И нека не е по-скъпо от 30-тина лева, че годеникът ми ще се поболее, ако дам повече за нещо, което смята за излишно smile
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: юни 19, 2008, 10:51:23 »

Mила, здравей!
Мен ме "поблести" гримьорката!
Ако имаш такава я попитай - няма да купуваш излишни неща, които после я ползваш я не!
Успех!!!
Активен
Галюша
Ентусиаст
**
Публикации: 50

в живота няма щастие само щастливи мигове

« Отговор #251 -: юни 19, 2008, 10:51:58 »

аз съм ползвала блестящ крем за тяло на AVON magic shimmer gel и съм доволна не зацапва не помня колко струваше но е по малко от 30лв
Активен
Jungle
Сватбар
Публикации: 205

What goes around, comes around...

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: юни 19, 2008, 10:59:10 »

Има много такива кремове, влез в някой козметичен магазин и попитай. Ползвала съм на Dove и още един , ама като не се сещам как се казваше  nea Техният блясък е по-дискретен и стои много нежно...
« Последна редакция: юни 19, 2008, 11:01:11 от Jungle » Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: юни 19, 2008, 10:59:32 »

Здравейте, помогнали сте ми много за подготовката за сватба като ви чета съветите, но не намерих никъде темата, която ме интересува. Сватбата ми е септември и всичко е почти готово, останаха последни глезотийки smile. Роклята ми е с бюстие и понеже горната част е открита (деколтето и ръцете), искам някакъв блестящ крем или талк. Надявам се да не се приеме за реклама, но може ли тук да ми кажете марки, от които сте доволни, за съответните продукти. И нека не е по-скъпо от 30-тина лева, че годеникът ми ще се поболее, ако дам повече за нещо, което смята за излишно smile
Да беее, и аз имам такава идея и си търся усилено от няколко седмици, но не намирам  nea Ходих в Бонжур, там ми предлагат разни пудри, но те се водят за лице и не да така лъскаво-златисти!
И миналата седмица си потъчах някаква пудра за тяло от каталога на AVON, утре чакам да ми я донест и ще споделя тогава става ли или не  good
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: юни 19, 2008, 11:01:46 »

По принцип, това което направи гримьорката върху мен бепе следното : намаза ме с нещо като крем, извади сух сребрист брокат, сложи го върху вестник или слфетка и до духнаи той полепна доста добре и за доста дълго време.
Така че ако намерите и сух и се поразровите може да се получи!
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: