Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 23:55:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Гримът! - 2 част
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Гримът! - 2 част (Прочетена 193193 пъти)
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
Отг: Гримът! - 2 част
«
Отговор #195 -:
юни 05, 2008, 13:01:49 »
Цитат на: Zahira в юни 05, 2008, 12:35:09
Аз също искам да си сложа мигли - все пак сватбеният ден е един и колкото по - добре изглеждаме толкова по-добре. Разбира се това не трябва да пречи на удобството и комфорта ни, затова много се замисям дали да си правя ноктопластика. Ноктите ми не са от най-здравите и не растат много много, но пък като си спомня колко време ми отнема докато свикна с изкуствените нокти - трудно ми е да се закопчавам, да се гримирам, да се обличам, да се реша. Може би бих се спряла на вариант по-късички нокти.
ООо и аз съм така
Твърдо се бях отказала от ноктопластика за сватбата, но мойта маникюристка ми обясни, че има половинки, които се слагат и не са кото удължителите (да ти станат ноктите на мекица
), така ще се пробвам
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #196 -:
юни 05, 2008, 18:35:17 »
момичета днес бях на пробен грим. Основата се получи много добре, избра ми подходящ ФДТ, който се сля идеално с кожата ми, ооообаче.....очите ми ги направи с опушен грим, ама толкова опушен, че чак прекали. А и обесних че искам лек и свеж грим, но тя като си реши и си мацоти, на всичкто отгоре не ми даваше да се гледам докато не довърши гримът, а аз исках да я напътствам, да и казвам кое ми харесва и кое не. Трябвало да се видя в готов вид, дрън,дрън, направо се поболях, а и трябваше по улиците да вървя така, на първия давой си хванах салфетчицата и се поизтрих.Направо ми се
Ще пробвам и на други веста, но то не остана време
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #197 -:
юни 05, 2008, 18:42:28 »
Цитат на: milenium80 в юни 05, 2008, 18:35:17
момичета днес бях на пробен грим. Основата се получи много добре, избра ми подходящ ФДТ, който се сля идеално с кожата ми, ооообаче.....очите ми ги направи с опушен грим, ама толкова опушен, че чак прекали. А и обесних че искам лек и свеж грим, но тя като си реши и си мацоти, на всичкто отгоре не ми даваше да се гледам докато не довърши гримът, а аз исках да я напътствам, да и казвам кое ми харесва и кое не. Трябвало да се видя в готов вид, дрън,дрън, направо се поболях, а и трябваше по улиците да вървя така, на първия давой си хванах салфетчицата и се поизтрих.Направо ми се
Ще пробвам и на други веста, но то не остана време
Миличка, къде ходи ти на пробен грим? Ами обаждай се веднага по други места, аз не вярвам да не може другаде да те направят. Но задължително пак иди на пробен според мен. Не се притеснявай, ще видиш, че ще стане. Виж, че и на другите момичета им се случва така да не ги направят добре, но в крайна сметка на сватбите всички са от красиви, по-красиви.
Активен
milenium80
Сватбар
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #198 -:
юни 05, 2008, 18:50:30 »
ellie_bellie благодаря ти
, вече си записах час в друг салон и ще видим. Просто момичето което ме гримира днес, такъв и беше стилът на работа, явно предпочита по-силния грим. този път твърдо ще настоявам да имам огледалце и да контролирам нещата
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #199 -:
юни 05, 2008, 22:35:04 »
И аз имах тази драма
. Никак не слушат тези жени... Късмет другия път, при ме се получи в последния момент. Мислех, че ако не намеря гримъорка сама ше се гримирам -по добре от колкото да съм като гейша намазана
Активен
milenium80
Сватбар
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #200 -:
юни 06, 2008, 09:12:54 »
Благодаря ти Regina94
Ще пробвам още един път и ако не се удбря, сама ще се гримирам
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #201 -:
юни 06, 2008, 11:03:12 »
Другото предимство на това да се гримираш сам е, че можеш да си правиш колкото си искаш проби с най-различни цветове и сам да прецениш кое ти отива най-много
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #202 -:
юни 07, 2008, 13:25:24 »
Момичета,относно миглите искам да кажа,че аз бях със снопчета и наистина стояха страхотно!Но мисля,че по-добрия вариант са тези целите(но има голямо значение да не се вземат някви ментета)и да се отлепят в най-неподходящият момент.
Затова,ако имате намерение сложете снопчета!Успех!
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #203 -:
юни 07, 2008, 16:31:27 »
И аз съм на мнение че е може би по-добре сами да се гримираме.Все пак ние си знаеме кое най-добре ни стои.
А иначе рискуваме като ни види милото и да не познае бъдещата си съпруга
-
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #204 -:
юни 07, 2008, 18:08:56 »
Или да си каже "Леле, каква беше хубава като се запознахме, какво е станало с нея напоследък?"
Активен
milenium80
Сватбар
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #205 -:
юни 07, 2008, 18:15:45 »
Днес бях при друга гримьорка и резултата беше много по-добър
.Момичето ме разпита за прически, за рокли, доста професионално се отнесе момичето и я ангажирах. Камък ми падна от сърцето
Активен
Regina94
Професор
«
Отговор #206 -:
юни 07, 2008, 21:58:58 »
milenium80, честита гримьорка
. Вместо да напластява грим може да те напръска със спрей на Кларанс. Той е на основата на розова вода и грейпфрут и фиксира грима без да го размазва. Моя издържа геройски повече от 12 часа
C050105004.jpg
(39.11 KB, 195x240 - видяно 3031 пъти.)
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #207 -:
юни 09, 2008, 07:08:57 »
Аз също ще пробвам как ще издържи със спрея, който
Regina94
препоръчва. Вчера ходих при Bobbi Brown да ме гримират - бяхме канени на градинско парти по случай завършване и изрично предупредих гримьорката, че ставам страшно мазна и лъскава и тя ми сложи матова база без мазнини в нея. В крайна сметка ми скри доста зачервени места по лицето и някои дребни пъпчици, това не мога да го отреча, но веднага блеснах. Като се прибрах, мъжа ми ми каза, че аз се гримирвам по-добре, за което трябва да си призная, че е така...
... Аз си сложих и пудра, но просто влагата и адската жега не простиха на лицето ми.
Regina94
, имаш ли наблюдения за този спрей дали спира лъсването по-късно, незнам дали ти имаш същия проблем?
Активен
Regina94
Професор
«
Отговор #208 -:
юни 09, 2008, 08:56:18 »
ellie_bellie, благодарение на спрея грима ми не се размаза и нямах нужда от напласен фдт. На някои снимки блестя, но алтернативата беше или блясък или шпакловка с фдт, което и състарява.
Спрея ми спести онази тънка линиика от грим в гънките на клепачите, която се получава около 10 часа след нанасянето на грима. Отиди в магазин на Кларанс, искай да те гримират (или се гримирай сама) и пробвай спрея. Да не кажеш¨после че съм те заблудила
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #209 -:
юни 09, 2008, 13:55:43 »
Момичета вижте какво правих днес
тук са няколко снимчици на пробен грим
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/maj4eto/grim/?action=gallery
Активен
Страници: