Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:18:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 2 част  (Прочетена 193176 пъти)

Оля
Сватбар
Публикации: 255

сем. Желеви

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: юни 03, 2008, 09:24:30 »

Аз много се притеснявам за фдт, защото не използвам по принцип и ме е страх да не лъсна (което дефакто се получава рано или късно) и по тази причина във всекидневния си грим използвам само пудра.  olele
Скъпа не се притеснявай от това че ще лъснеш, защото има фдт които са за комбинирана към мазна кожа, пък и като имаш върху него пудра всичко ще е наред. Според мен един пълен грим си  е доста шокиращ за почти всички, които не са си го правили, защото мазането е доста. Най-добре е да първо да се подготви лицето с маска според типа кожа (като хидратиращите са за препоръчване, защото всяка кожа дори и най-мазната се дехидратира), след това да се нанесе крем за лице, после идва основата за грим, евентуалните корекции с коректор и едва тогава е ред на фдт. Като цяло негова е основната роля в целия грим, но също така има и функция за дооформяне на лицето, дори и кожата да е копринено гладка и без видими "дефекти". За тази цел гримьорите би трябвало да работят с най-малко 2 цвята въху теб. Основен и по-тъмен за коригиране на формата на лицето и подчертаване на определени аспекти. Е, да не забравям и пудрата естествено. Мда както казах мазането е доста, но това далеч не трябва да е притеснително, защото ефекта който се постига при разглеждането на сватбения албум, ще е достатъчен да не съжалявате.... Май се поотплеснах  Ashamed Успех на всички!
« Последна редакция: юни 03, 2008, 09:39:46 от olgichka » Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #181 -: юни 03, 2008, 13:24:50 »

Корекциите в коректор се правят след фон д тена.
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: юни 04, 2008, 08:43:00 »

danceg
Грим + прическата  yahoo

* pricheska.jpg (53.38 KB, 400x443 - видяно 342 пъти.)
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: юни 04, 2008, 12:56:11 »

Момичета, относно изкуствените мигли.. кои мислите, че се поставят по-лесно и стоят по-добре?  pardon Тези на снопчета или целите? girl_impossible
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #184 -: юни 04, 2008, 13:08:33 »

Зависи природно с какво разполагаш  pleasantry
Ако си бедна в това отношение избери цели, ако си имаш достатъчно, можеш да сложиш 3-4 снопчета, само във външния край на окото.
Активен
didda
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: юни 04, 2008, 13:18:33 »

Лелеее, изобщо не съм се замисляла и за изкуствени мигли ... сигурно би стояло по-добре, да! А кой ги слага - в смисъл фризъорката или козметичката? А сама мога ли?  pardon
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: юни 04, 2008, 13:20:04 »

didda аз си бях купила изкуствени мигли но гримьорката ме посъветва да не ги слагам че да не остана само с една по време на сватбата си и сега така си и стоят
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: юни 04, 2008, 13:21:29 »

Предполагам ще се справиш и сама, но ако ще си ходиш на грим при гримъор по-добре той да ти ги сложи.. И наистина цялостния грим стои много по-добре с дълги черни мигли  Curtsey
Активен
didda
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: юни 04, 2008, 13:23:37 »

Предполагам ще се справиш и сама, но ако ще си ходиш на грим при гримъор по-добре той да ти ги сложи.. И наистина цялостния грим стои много по-добре с дълги черни мигли  Curtsey

Дада, определено ще е по-добре и както и смятам да съм в лек ретро-стил, едни по-плътни мигли биха стояли чудесно  good
Активен
Оля
Сватбар
Публикации: 255

сем. Желеви

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: юни 04, 2008, 13:35:06 »

Корекциите в коректор се правят след фон д тена.
Според мен много зависи от самата корекция. Ако за целта се използва т.нар коректор за сияен ефект съм съгласна, че се нанася след фдт, но ако става въпрос за корекция от типа на пъпка, лунички или други подобни петна.... Една от основните причини за това е цветът на коректора. За да има по-добър ефект е необходимо той да е по-светъл, за да неутрализира цвета на дефекта. На мен лично ми се получава по-добър грим именно по този начин.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #190 -: юни 04, 2008, 13:42:19 »

Да всъщност си права за пъпките и луничките. А цвета на коректора зависи от цвета на нещото, което се коригира. Не винаги по-светлото е по-добре. Корекцията работи по принципите на колориметрията.
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: юни 04, 2008, 18:54:40 »

Лелеее, изобщо не съм се замисляла и за изкуствени мигли ... сигурно би стояло по-добре, да! А кой ги слага - в смисъл фризъорката или козметичката? А сама мога ли?  pardon

Аз съм си слагала веднъж мигли без повод и изглежда наистина страхотно! Поне във Варна ги предлагат почти във всички по-големи козметични салони и студиа. Предполагам, че и в Бургас е така! Но определено ако се насочиш към тези на снопчета е по-добре да ти ги сложи професионалист (аз използвах точно такива и поставянето им беше за около 20-25мин), издържаха около 10 дни, но трябва да се внимава при измиването на очите (да няма търкане и натиск надолу, а съвсем лекичко да се действа). Свалянето също беше лесно и извършено самостоятелно от мен. Даже си мисля, че ако не ги бях гримирала със спирала можеха да издържат и повече.
Доколкото знам най-бързо се слагат целите мигли, но нямам идея как се свалят след това.
Каквито и да избереш най-добре се консултирай с гримьорката, а и тя сигурно ще може да ги постави! Успех от мен! good
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: юни 05, 2008, 09:34:09 »

моята гримьорка слага по принцип и мигли........но не съм решила още дали искам предполагам че ще стои много красиво и различно
Активен
didda
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: юни 05, 2008, 10:59:04 »

Аз съм си слагала веднъж мигли без повод и изглежда наистина страхотно! Поне във Варна ги предлагат почти във всички по-големи козметични салони и студиа. Предполагам, че и в Бургас е така! Но определено ако се насочиш към тези на снопчета е по-добре да ти ги сложи професионалист (аз използвах точно такива и поставянето им беше за около 20-25мин), издържаха около 10 дни, но трябва да се внимава при измиването на очите (да няма търкане и натиск надолу, а съвсем лекичко да се действа). Свалянето също беше лесно и извършено самостоятелно от мен. Даже си мисля, че ако не ги бях гримирала със спирала можеха да издържат и повече.
Доколкото знам най-бързо се слагат целите мигли, но нямам идея как се свалят след това.
Каквито и да избереш най-добре се консултирай с гримьорката, а и тя сигурно ще може да ги постави! Успех от мен! good

10x, Dorina79,

Днес или утре като отида при фризъорката, ще говоря с нея за това, да видим тя какво ще ми предложи...
Месрсииии  give_rose give_rose give_rose
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: юни 05, 2008, 12:35:09 »

Аз също искам да си сложа мигли - все пак сватбеният ден е един и колкото по - добре изглеждаме толкова по-добре. Разбира се това не трябва да пречи на удобството и комфорта ни, затова много се замисям дали да си правя ноктопластика. Ноктите ми не са от най-здравите и не растат много много, но пък като си спомня колко време ми отнема докато свикна с изкуствените нокти - трудно ми е да се закопчавам, да се гримирам, да се обличам, да се реша. Може би бих се спряла на вариант по-късички нокти.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: