Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:30:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 2 част  (Прочетена 193201 пъти)

Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: май 28, 2008, 17:45:51 »

Преди около час и половина се гримирах горе долу както си представям за сватбата. Хващам фотоапарата да се снимам  и се оказва, че е без памет (любмят я е извадил и не можах да я намеря). Съответно се снимах с телефона и от снимките нищо не се вижда diablo Не нищо, но определено не са добри. После влязох да се къпя и явно друг път ще показвам проби.
Активен
Dalia
Ентусиаст
**
Публикации: 79

Amor con amor se paga

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: май 28, 2008, 19:32:46 »

Аз също ще се гримирам сама и от две седмици усилено репетирам smile

Отдавна не си бях правила "пълен" грим с вичките му там фон дьо тени, пудри, ружове и други, и в началото ми беше малко терсене, но вече свикнах. Трябва само да си взема още някаква основа за фон дьо тена и пудра и някои по-блестящи сенки. Сигурна съм, че ще се получи много добре. Искам да ви питам, момичета, вие "гримирахте" ли си раменете и деколтетата?

Аз имам родилен белег на гърдите, който стига нагоре, почти до шията, не че е някакъв супер забележим, но просто е участък без пигментация и лятно време, когато съм с тен доста си личи. Момичето, което ме гримираше, така умело го прикри, че дори аз, която доста често ми се налага да го прикривам, когато съм с по-разголена рокля и имам тренинг, ахнах...изобщо не се забелязваше. И изобщо не мръдна, не се размаза, при всичките прегръдки и танци. Аз самата доста често се опипвах   pleasantry , оправях си роклята, презрамките пипах и т.н. По принцип ако нямаш по-сериозни участъци за прикриване, не е нужно чак тежки покривни мазила да слагаш, просто нещо леко за блясък - перлена пудра или нещо от сорта. А върху мен момичето сложи фдт във формата на стик и пудра с блясък, дори и по гърба ми сложи, но това е според кожата, ако си е ок, няма нужда  girl_wink .
Активен
__MIMA__
Ентусиаст
**
Публикации: 66

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: май 28, 2008, 20:13:17 »

Сложих цяла снимка в галерията, но нещото, което липсва е руж. По принцип не слагам в ежедневието и трябва да се осъвършенствам при поставянето му. Това, което изглежда като брокат е златиста очна линия, която за първи път използвах и не ми хареса много как стана. Може би ще я избегна.
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: май 28, 2008, 22:26:34 »

Мисля, че и на цялата снимка изглежда добре! Можеш да пробваш и друга очна линия щом тази не ти допада. Така или иначе и на тази снимка очите са добре подчертани и красиви!
Активен
mirindadimi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 747

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: май 28, 2008, 22:37:09 »

Да окото изглежда много добре, но определено ти е нужен руж, т.к имаш хубави скули, които трябва да бъдат подчертани, а и още нещо - подчертай леко и веждите с молив, можеби кафяв, за да изпъкнат още повече очите! good
Активен
__MIMA__
Ентусиаст
**
Публикации: 66

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: май 28, 2008, 22:47:12 »

Ами аз дори се притеснявах, че сложих много черен молив на веждите, но на различни снимки изглежда в различни варианти. На снимки, които правих отблизо и със светкавица - грим направо не се виждаше  pardon Очната линия ще бъде заменена най-вероятно и червилото също (смесих няколко червила и молив, за да направя този цвят + 2 гланца  girl_impossible ), но като цяло това мисля да бъде гамата на цветовете, които мисля да използвам. Другият вариант е розово-лилаво-сиво, но трябва да го изпробвам в завършен вид, когато имам време  Girl_hide
Активен
cveteto
Сватбар
Публикации: 169

« Отговор #171 -: май 29, 2008, 10:48:28 »

Bravo__MIMA__ гримът ти се е получил много нежен и ти стой добре,дори и със златистата очна линия на мен ми харесва,но ти си преценяваш
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #172 -: май 29, 2008, 10:59:27 »

Аз пък очната линия не я одобрявам, но колкото форумци, толкова мнения  pardon

Исках да кажа за веждите, на снимката не се вижда детайлно, но по принцип по-естествено стои ако корекцията се направи със сенки за очи. Малко е необичайно, но е техника от професионалния грим. Позволява хубаво да се прелее към края, за съвсем естествен резултат, като се използват сенки в цвета на косата. За предпочитане за брюнетките е тъмното кафяво, тъй като черното е твърде силно. Проблемът обаче е, че трябва специална четчица, не съм убедена, че с дунапренените апликатори ще стане.
Активен
gadamer4e
Сватбар
Публикации: 214

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: май 29, 2008, 11:36:31 »

Аз се отказвам от гримьорката към която се бях насочила, защото не м ихареса отношението й. Сега се чудя къде да търся алтернатива.
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: май 29, 2008, 16:50:53 »

inaxastra, а как изглеждат тези четчици, с които се нанасят сенките на очите? blush
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: май 29, 2008, 17:40:24 »

Аз се отказвам от гримьорката към която се бях насочила, защото не м ихареса отношението й. Сега се чудя къде да търся алтернатива.
От къде си-пиши за да ти препоръчаме някой добър гримьор?Не се притеснявай гримьори колкото искаш! Wink
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #176 -: май 29, 2008, 22:01:01 »

Плоска малка четка от твърд косъм, скосена в края.

* 0074025533558173636258349413530975638124.jpg (1.56 KB, 90x90 - видяно 2772 пъти.)
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #177 -: май 29, 2008, 22:03:14 »

Ама d_petrovska нали ме разбра, че става въпрос за четка, с която се коригират веждите, а не за нанасяне на сенки на клепките. За очите са други  girl_wink
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: май 30, 2008, 07:57:05 »

Да, знам.. Ясно ми е. Но понеже имам намерение да се пробвам сама да се гримирам и искам да си купя всички необходими продукти  girl_wink
На бала ми сама се гримирах и резултата много ми хареса  danceg
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #179 -: май 30, 2008, 09:36:47 »

Браво на теб  good   Да ни пратиш снимки от пробите  Wink

И аз сама, нямам доверие на професионалистките. Не че работят лошо момичетата, просто това, което правят не е това, което си представям. За да стане както е в главата ми, трябва моята ръка да го пипне.

Четките иначе са бая скъпички. Не знам ти къде си и там как е, но тук една средна (не от най-скъпите) е към 20е. Но ако ги използваш и после си струва. Те се позлват по 10 години (ако са от естествен косъм и към 5, ако са от изкуствен). Важното е добре да ги поддържаш  Wink
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: