Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 05:52:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 2 част  (Прочетена 193296 пъти)

Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #90 -: април 21, 2008, 10:26:30 »

Моята рокля по принцип се облича от горе, но аз или ще измисля как да стане обратното или много ще внимавам и пак ще я сложа накрая. Просто не си се представям 2-3 часа във фризьорския салон как ще бъда с роклята и като вляза и изляза два пъти от моята мъничка количка с нея на какво ще прилича nea
Arlina, пак можеш да си я облечеш от горе - само трябва да си сложиш воал на лицето докато я обличаш. Този трик ми го показаха в магазините за рокли.   
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: април 21, 2008, 12:09:09 »

Благодаря за съвета, ще се възползвам give_rose
Активен
Dalia
Ентусиаст
**
Публикации: 79

Amor con amor se paga

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: април 23, 2008, 15:44:12 »

Момичета, всички знаем, че на пробния грим не винаги се получават нещата...кой кого не разбрал и т.н., но как да поемем риска да се оставим в деня на сватбата в ръцете на гримьор, който не сме харесали на пробния, а той ни обещава, че ще поправи нещата на сватбата - аз изглеждах като мацана с блажна боя...нищо общо с нежния и свеж вид на булка...направо ми се реве  cray  Знам, че сигурно ще ме посъветвате да си намеря друг, но остават 10 дни до сватбата, а и момичето ми се стори разбрано, просто и аз не знам какво да правя или нищо да не правя, а да рискувам  sad
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: април 23, 2008, 15:50:50 »

От София ли си? Аз лично не харесвам "нежния свеж булчински грим" и бих предпочела нещо по официално, но на бала ми преди години една съученичка се беше правила в салона на Yves Rocher на Витошка и изглеждаше много добре - хем ненатрапчиво, хем много стилно. Скоро братовчедка ми си търси за абитуриентския бал гримьор и аз съвсем на посоки й казах да провери, отишла е и са й взели 15 лв. за пробен грим, а много се е харесала.  Аз не съм я виждала и не мога да изкажа мнение. Ето координати:
http://www.vitoshka.com/details.aspx?cid=756
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: април 23, 2008, 15:52:57 »

Ами, нищо не пречи да се опита да те гримира по-добре,а ако отново не се харесаш прости изтрий грима и се гримирай сама. Аз още не съм решила дали да имма гримьор. Ако на пробния се харесам ок, а ако не ще се гримирам сама...Успех, стискам палци!
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: април 23, 2008, 15:58:18 »

Определено има разлика във това да се гримираш сам и да те гримира професионален гримьор - те могат да предвидят как ще изглежда лицето ти на дневна светлина, на тъмно, да подчертаят или да скрият някои качества или дефекти на лицето чрез светлосенките, да позасилят например погледа или да наблегнат на устните. Обикновен човек не може да предвиди всички тези неща, а и гримът колкото и да е силен на живо изглежда по един начин, а на снимките по съвсем друг.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: април 23, 2008, 16:00:01 »

И аз мислсля така, но много зависи и от гримьора. Надявам се да попадна на добър, че съм от Лом и незнам там какви има...
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: април 23, 2008, 16:03:22 »

Vanilly имай и друго в предвид!на пробния грим гримьорката се запознава с лицето ти с кожата ти!С това кое как би ти седяло и кое да избягва специално в твоя случай защото грима е много специфично и индивидуално нещо!На мен може едно да ми седи страхотно но теб да те загрози или да не ти седи никак добре nea!Тогава ще се положат основните щтрихи ще се види от къде да се почне!няма да е силно и в никакъв случай няма да е сложено всичко кото ще се сложи на самия ден!А и няма да си с косата роклята и тн!В крайна сметка композицията на всички тези неща те правят завършена!И най-невероятния грим изглежда различно когато си изцяло готова от това да си със същия на работа или на дискотека *THUMBS*Имай го в предвид!моя пробен нямаше нищо общо с това което се получи на сватбата и ефекта беше "уауу"!Успех каквото и да решиш!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: април 23, 2008, 16:20:48 »

Клео, много ти благодаря за изчерпателния отговор, но аз съм си отначало с две ръце за професионалния гримьор! Надявам се да попадна на добър, иначе и на мен ми се иска да не се гримирам сама!
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: април 23, 2008, 16:31:06 »

Dalia, на твое място бих настояла за втори пробен грим при същото момиче. Разходът едва ли е толкова голям, а ще си спестиш нервите и притесненията.
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #100 -: април 23, 2008, 20:22:35 »

Момичета, днес минах през щанда на Canebo и ме мацнаха отгоре, отгоре с някаква пуда, която направо ми преобрази лицето.
Аз мислех да си запиша час при гримьор на Клиник, но сега клоня към Канебо. Някой да има по-обстойни наблюдения върху марката?
Активен
marchela
Сватбар
Публикации: 215

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: април 23, 2008, 20:41:38 »

Klara Fina и аз имам проблем че не мога да се реша при коя марка да отида защото от различните ми харесват различни неща,от една пудра, друга червило... nea
ще се радвам да споделиш после към кой си се насочила... Girl_hide
аз лично ще ходя в петък на място да се ориентирам  *YAHOO*и след това ще докладвам   girl_wink girl_wink
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: април 23, 2008, 20:57:48 »

Klara Fina и аз имам проблем че не мога да се реша при коя марка да отида защото от различните ми харесват различни неща,от една пудра, друга червило... nea
ще се радвам да споделиш после към кой си се насочила... Girl_hide
аз лично ще ходя в петък на място да се ориентирам  *YAHOO*и след това ще докладвам   girl_wink girl_wink

marchela, аз не виждам нищо лошо в това да използваш различни марки козметика за различните продукти. На мен всички неща са ми различни, просто си нацелваш това, което работи за тебе, защо трябва да робуваш на една марка?
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #103 -: април 23, 2008, 21:09:09 »

Аз мислех да си запиша час при гримьор на Клиник, но сега клоня към Канебо. Някой да има по-обстойни наблюдения върху марката?
KlaraFina, имам фон дъо тен Клиник и спирала Канебо. И двете марки са много качествени. Бях споменавала за спиралата и преди във форума -казва се 38С. Измива се с вода при 38 градуса -т.е. устоява на дъжд и сълзи, но в същото време не се налага да си търкаш очите с мазно тоалетно мляко.
Щом и пудрата си харесала значи си струва да пробваш Канебо. Непремено да споделиш как е минала пробата  Wink
Активен
marchela
Сватбар
Публикации: 215

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: април 23, 2008, 21:10:05 »

Да да , това е така , и на мен са ми различни разбира се ама става вапрос че искам да отида да ме посъветват какви цветове ми отиват на тена и специално грим за сватба, да изглежда добре на снимки и съобразен с цвета на роклята ,букета и тн , безплатно е и ми се иска но всяка фирма си има щанд и гримьори и може де факто само при една да отидеш...та това се чудя...ама като се замисля е май все едно, ще разбера за цветовете и после ще си ги комбинирам.. danceg
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: