Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 07:52:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 2 част  (Прочетена 193311 пъти)

Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #75 -: април 15, 2008, 11:28:33 »

KlaraFina, според мен няма особено значение на коя марка ще се спреш. Въпреки че съм много скептичен човек дори и аз трябваше да призная че по-скъпия грим наистина си струва. Didibaby е права - най-добре е да се съветваш с гримьор който работи с няколко марки. Аз бях на консултация преди време и сам много доволна - анализираха ми кожата, предписаха ми крем, който не бях чувала и резултата си личи. За грима ме питаха през кой сезон ще е сватбата и къде, защото температурата и влажността на въздуха са много важни за издържливостта му. Според мен целта на сватбения грим е не да ми нарисуват лицето наново, че и близките ми да не ме познаят, а да не лъщя на снимките и да изглеждам свежа през целия ден. На консултацията непремено занеси снимки как искаш да изглеждаш и им покажи какъв грим ползваш в момента.
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: април 15, 2008, 12:03:22 »

аз се гримирах сама и грима издържа целия ден. За основа ползвах Full cover на Make-up for ever и съм сташно доволна good
има снимки в албума ми
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #77 -: април 18, 2008, 06:26:18 »

аз се гримирах сама и грима издържа целия ден. За основа ползвах Full cover на Make-up for ever и съм сташно доволна good
има снимки в албума ми

Валентинка, твоят грим е прекрасен! Не мога да не се възхитя като погледна снимките ти. Справила си се професионално! good
Активен
gadamer4e
Сватбар
Публикации: 214

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: април 18, 2008, 09:46:45 »

Valentinka настина си успяла да се гримираш много добре. Поздравления.
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: април 21, 2008, 09:08:30 »

Малко глупав въпрос   blush, ама срам не срам, ще питам... crazy

Първо роклята ли трябва да се облече или да се направи грима първо и после обличането...

Все си мисля, че е логично 1-во роклята, ама по време на гримирането, изпадам в ужас, че може да се изцапа роклята, като примерно падне прах от сенките или нещо подобно (случвало ми се е по други поводи и да трябва да се преобличам в последния момент).  angry Но може би ако се доверя на професионален гримьор, няма такава опасност? crazy
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #80 -: април 21, 2008, 09:22:55 »

До колкото съм гледала приятелките ми по сватбите как процедират - първо се ходи на прическа, после грим и роклята последна  good
Активен
Gerka
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: април 21, 2008, 09:25:45 »

Миналата година братовчедка ми се омъжи и при нея беше така - роклята последна  Wink
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: април 21, 2008, 09:25:51 »

До колкото съм гледала приятелките ми по сватбите как процедират - първо се ходи на прическа, после грим и роклята последна  good

И аз бях така , както Катитка казва  good
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: април 21, 2008, 09:28:34 »

Ами реално погледнато е най добре така за да не се изцапа роклята при нанасянето на грима!НО аз не бях така заради прическата!Понеже роклята ми се обличаше от горе и косата щеше да стане на....не ми се говори за това първо облякох роклята и върху нея ми нахлузиха едни наелони да не я изцапаме и така ми правиха прическата и гримът! @}->--Но аз нямах избор
Активен
КатиНка

« Отговор #84 -: април 21, 2008, 09:30:29 »

Kiksi, а твоята рокля как ще се облича? Може би това ще ти даде насока за реда на грим, прическа и обличане на роклята.
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 21, 2008, 09:38:45 »

Kiksi, а твоята рокля как ще се облича? Може би това ще ти даде насока за реда на грим, прическа и обличане на роклята.

Ами аз още не съм купила роклята (още умувам  crazy), но предполагам, че през главата, като знам към какви модели съм се насочила и затова си мислех, че може да се размаже грима нещо sad Ама в краен случай това с найлоните си е добра идея!  good

Благодаря ви, момичета, просто се чудех, дали има някакво правило. 
:offtopic:Усещам се като много тъпо парче покрай тази сватба, все мисля, че има някакви специални правила и аз хич не съм в час sad
Активен
КатиНка

« Отговор #86 -: април 21, 2008, 09:53:23 »

Offtopic Споко момиче мило Wink за това има толкоооова много минали булки вече и с много опит по подготовката, на които можеш да се довериш  Wink Питай си спокойно  Wink А и щом на такъв вариант рокля си се насочила, ето, примера на Клео е много добър  Wink А правилата сами си ги създаваме  good  Offtopic
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #87 -: април 21, 2008, 10:00:13 »

Kiksi първо прическа ,после грим и накрая роклята Ако си попаднала на професионалист  можеш да се довериш за грими  защото общо взето грима на булките не трябва да е силен и те си знаят ! *THUMBS*Няма нищо срамно питай за това е форума .
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #88 -: април 21, 2008, 10:01:01 »

Kiksi , зависи от прическата  smile.
Ако ще ти издухват косата със сещоар - първо е прическата (за да не се развали грима). После е грима и накрая роклята.
Роклята във всички случаи е накрая.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: април 21, 2008, 10:16:05 »

Моята рокля по принцип се облича от горе, но аз или ще измисля как да стане обратното или много ще внимавам и пак ще я сложа накрая. Просто не си се представям 2-3 часа във фризьорския салон как ще бъда с роклята и като вляза и изляза два пъти от моята мъничка количка с нея на какво ще прилича nea
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: