Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 13:28:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 2 част  (Прочетена 193368 пъти)

Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #60 -: април 13, 2008, 13:06:34 »

Здравеите моми4ета.ами да подходя6т е за всекидневно използжане.аз го ползвам всеки ден.а за цената-в англия е около 30 паунда,но си заслужава.една кутиика се използва около 10 месеца при ежедневна употреба.тои е като вид избелител..абе заслужава си smile

Кристинка, как така избелител? Аз и без това съм с типичен офис тен, да е взема да се облещя съвем бозава на сватбата  Bravo
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: април 13, 2008, 13:08:28 »

new user Здравейте. Аз също съм привърженик на по-лекия и по-естествен грим. На сватбата си бях само с пудра и руж на лицето- нищо, че беше вечерна сватба, пак си се вижда на снимките, така че това не бива да ви притеснява. Сори,ако снимката е малка, ама още не знам как се прави галерия и я копирам от друг сайт. blush Мисля, че се получи добре, а червилото е супер, но бързо се изтриваше... Girl_hide

Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: април 13, 2008, 14:48:11 »

Регина94, аз съ6то сам с много бяла кожа.не се притесняваи.кремат е бял и при нанасяне кремат покрива вси4ки недостатаци (4ерни то4ки,петанца и т.н.)изглежда като бял слои но имаи на предвид 4е този крем се нанася преди фон ду тена.така 4е не се пла6и,няма да изглежда6 бозава на сватбата.но естествено не забравяи фон ду тена,ина4е 6те изглежда6 като геи6а ROFL мога да ти препора4ам и фон ду тен ако иска6.та това е....пробваи за да се увери6 smile

Активен
marchela
Сватбар
Публикации: 215

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: април 13, 2008, 15:13:36 »

kristinka, и мен ме заинтригува с този крем, даже мисля да го пробвам, аз бях намерила нещо такова на MAC , но е с лъскави нещица вътре и въпреки че ми казаха че не лъщи, не бях сигурна и до сега отлагах и търсех други продукти..така че твоята информация много ми помогна особено че си го ползваш и знаеш че наистина действа...   thank you
а ще споделиш ли какъв фон ду тен ползваш,аз също съм с много светла кожа ... girl_wink
Активен
Regina94
Професор

« Отговор #64 -: април 13, 2008, 15:21:24 »

мога да ти препора4ам и фон ду тен ако иска6.та това е....пробваи за да се увери6 smile

Сподели какъв ти е фон дъо тена! Аз съм с Клиник Супербаланс от много години. А тази магия от Chanel о6те утре 6те я пробвам!
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: април 13, 2008, 15:21:50 »

Мар4ела, радвам се 4е сам ти била полезна.аз ли4но ползвам фон ду тен на ив сен лоран(те4ен)и за да бъда по то4на-TEINT MAT PURETE.мога да ти пратя снимка на ли4на да види6 резултата.
Активен
marchela
Сватбар

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: април 13, 2008, 15:31:16 »

THUMBS* да много ще се радвам на снимка...а течния фон ду тен със специална четка или така наречената гъбичка го нанасяш?аз ползвам stick на Bobbi Brown, ама мислех да се ориентирам към течен...
Активен
Regina94
Професор

« Отговор #67 -: април 13, 2008, 15:37:13 »

THUMBS* да много ще се радвам на снимка...а течния фон ду тен със специална четка или така наречената гъбичка го нанасяш?аз ползвам stick на Bobbi Brown, ама мислех да се ориентирам към течен...

Marchela, аз съм с руж и сенки BBrown - за6то не ти харесва стика?
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: април 13, 2008, 15:43:08 »

мар4ела, фон ду тена го нанасям с габи4ка,само около носа с прасти blum.габи4ката ми е тип силиконова зас6тото лицето ми по4ти винаги се бели и само с такава нямам такъв проблем.аааа и да ви кажа 4е от тоя крем на CHANEL се слага по мани4ко,един слои..само да покрие и не избягваите зоната около о4ите..
Активен
marchela
Сватбар

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: април 13, 2008, 15:47:44 »

Стика ми харесва, но понеже е по гъст, ми се струва че с този крем на Chanel отдолу по добре ще се нанася течен ..или как мислиш?имаш ли опит и с двата?
а твоя руж какъв е на bobbi brown?на мене ми препоръчаха creme rouge , ама незнам дали не е много интензивен или просто трябва да се слага по малко...
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: април 13, 2008, 15:56:02 »

моми4ета, сега се сетих 4е жместо този крем може да се използва съ6то и TOUCH ECLAT на ив сент лоран.тои със 4ет4ица и е нужно само да се нанесе върху то4ицата,пъпката и т.н.нанася се върху 4исто лице,преди фон ду тена задалжително.за него сам напълно сигурна 4е го има по магазините, мисля 4е бе6е около 65 лева..но е много хубав..
Активен
Regina94
Професор

« Отговор #71 -: април 13, 2008, 16:06:01 »

Стика ми харесва, но понеже е по гъст, ми се струва че с този крем на Chanel отдолу по добре ще се нанася течен ..или как мислиш?имаш ли опит и с двата?
а твоя руж какъв е на bobbi brown?на мене ми препоръчаха creme rouge , ама незнам дали не е много интензивен или просто трябва да се слага по малко...
Marchela, аз винаги съм ползвала само течен, защото лесно преценявам къде да слагам повече и къде по малко. Стика така и не го ползвах, много тежък ми се струваше. Ружа е Bronzing Powder-не знам защо са го кръстили така, не е нито лъскав, още по малко бронзиращ. Ружа е като компактна пудра, препоръчаха ми го когато ходих на пробен грим при BBrown и на другия ден наработа помислиха че съм била на ски / много съм била отпочинала  Wink. И преди бях споменавала, казаха ми също да избягвам всякакъв лъскав грим , защото излиза лошо по снимките.
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #72 -: април 13, 2008, 20:27:30 »

И преди бях споменавала, казаха ми също да избягвам всякакъв лъскав грим , защото излиза лошо по снимките.

Много си права, Regina! Аз много обичам бронзатори и илюминираща пудра особено през лятото, но на снимки изглежда точно като лъщяща мазна кожа, колкото и гадно да звучи. Така че избягвайте, особено ако сватбените снимки ще са на изкуствена светлина.
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #73 -: април 13, 2008, 23:04:23 »

Каква интересна дискусия се е заформила!
Момичета помагайте  girl_impossible
Искам да си запазят час при гримьор за съвет и урок по гримьирство, но ми казаха да си избера марка козметика  Oh my ... В живота си не съм ползвала фон дьо тен и други подобни помади.
Давайте препоръки каква марка да избера, избора е примерно измежду първите 15 марки козметика, за които се сетите плюс още няколко, които не бях чувала преди това.
При все, че имам бая да маскирам да си избера ли по-козметична марка като Биодерм и Клиник или по-гримьорска като Ести Лаудър, Шанел, Ив сен лоран и още 10 подобни.
Ужасно много ще ми помогнете, ако изразите мнение и предпочитание.
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #74 -: април 14, 2008, 01:34:10 »

KlaraFina, това е много интересен въпрос.

Ако се отнася за грима за сватбата, избери гримьорските марки. Все пак е само за един и при това много специален ден. Освен това не е задължително да използваш всички продукти само ot една марка. Дори и най-добрите гримьори, които имат свои марки като например Bobbi Brown правят съчетания от различни продукти - най-доброто от всичко. Аз бих заложила на марки като Shiseido, Yves Saint Laurent, Chanel.

За ежедневието горещо препоръчвам козметичните марки като например Clinique, които с години използвам. Чувала съм добри отзиви за Bare Minerals, но самата аз не съм пробвала. При ежедневната употреба залагаме на дълготрайните резултати, докато при специални случаи можем да си позволим да експериментираме.
« Последна редакция: април 14, 2008, 01:37:16 от didibaby » Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: