Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 12:31:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 2 част  (Прочетена 193354 пъти)

kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #45 -: март 27, 2008, 21:50:06 »

Гласувам с две ръце ЗА лекия естествен грим! smile
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #46 -: март 27, 2008, 22:34:36 »

Да ама на снимките лекият и естествен грим хич не се забелязва. Според мен гримът трябва да е професионално направен ,така че хем да стои нежно хем на снимките лицето да не лъщи
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: март 27, 2008, 22:40:48 »

И на мен ми прави впечатление, че някои гримьори умишлено правят така, че лицето ти да лъщи и макар и на живо да стои добре, на снимките не е чак толкова лицеприятно.
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #48 -: март 27, 2008, 22:46:31 »

Точно това означава естествен грим мисля  blush Да не личи, че имаш грим smile За професионалната направа не споря  good Лъщенето се получава и от потта, мазнината по лицето, брокатите и другите екстри, които някои гримьори клепат по лицата на булките!  angry Аз под естествен грим разбирам съвсем лек ФДТ, който да е с подходящ за цвета на кожата нюанс, съвсем леко подчертаване на очите с молив и/или спирала, може би малко руж, но внимателно и прецизно нанесен и червило в приятен тон, не крещящ.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: март 27, 2008, 22:55:39 »

Естествен грим в никакъв случай не значи по-малко грим! Аз съм ходила на уроци по гримьорство и там ни казваха, че един от най-трудните гримове за направа е естественият, което не значи по малко. Всичко просто е игра на цветове, при подбор на по - ярки цветове и гримът е по-силен и контрастен.
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: март 28, 2008, 09:55:28 »

Естествен грим в никакъв случай не значи по-малко грим! Аз съм ходила на уроци по гримьорство и там ни казваха, че един от най-трудните гримове за направа е естественият, което не значи по малко. Всичко просто е игра на цветове, при подбор на по - ярки цветове и гримът е по-силен и контрастен.
Абсолютно съм съгласна с теб!  good Когато искам да съм перфектна, да си направя естествен грим то това ми отнема около 2 часа! И накрая ефекта е поразителен  girl_wink !
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #51 -: март 28, 2008, 10:01:04 »

Точно това означава естествен грим мисля  blush Да не личи, че имаш грим smile
И аз така мисля. Как ще изглежда на снимките зависи много и от фотографа и от светлината. Хубавия грим, с качествени продукти и нанесен от обучен гримьор, изобщо не  се забелязва. Това което се забелязва е здрава, чиста кожа и свежест.
Активен
marchiana
Новак
*
Публикации: 19

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: март 28, 2008, 14:31:12 »

Привет, момичета! Аз също съм за лекия грим. Все още не съм си намерила гримьор за сватбата обаче. Веднъж ми направиха професионален грим - резултатът беше, че и майка ми едва ме позна, добре направен, но прекалено много. Едва се изтраях да го махна.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #53 -: април 04, 2008, 13:32:17 »

Момичета, искам да ви се оплача най-чистосърдечно.  В сряда ходих на пробен грим, няма да казвам къде, обаче препоръчано, голяма работа и т.н. Питат ме какво си представям. Казвам "в синьо", при което ми се отговаря с "абсурд"  Oh my ....  Не било подходящо за булченски грим, виждала ли съм аз булка, гримирана в синьо. И извади четките момичето, че като ме почна!!!  Гримът беше професионален - с основи и всичко, обаче накрая приличах на мохикан, извадил томахавката!!! Е хайде, да не преувеличавам, но гримът беше много силен и много ярък. Нали булката трябва да бъде нежна, фина.  И най-вече - изобщо не бях аз, ама изобщо.  Много се разстроих.  Как може изобщо да не се съобрази с това, което искам?  Не знам, сега съм взела телефони на други гримьорки.  така разчитах на това... Предполагам, че този грим е много подходящ за снимки или за тв екран примерно, обаче аз трябва да се видя и с живи хора тоя ден все пак... Че те няма да ме познаят  shok.
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: април 05, 2008, 18:04:23 »

Аз се гримирах сама, гримът ми издържа целият ден, и съм доволна защото точно си разчетох времето не бързах в последния момент да се облича, а около час и половина преди да дойде младоженеца бях готова. Както бях споделяла съм ходила при професионална гримьорка и не бях доволна, въобще NO
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: април 12, 2008, 22:41:39 »

здравеите моми4ета, ре6их и аз да се впи6а тук,някои от парвата страница бе6е питал с какво мазило мажат фолкаджииките 4е да зиглеждат с такажа гладка кожа-фото6опа е за снимките и видеото, но за реал ефект се използва крема на CHANEL-BLANC UNIVERSAL DE CHANEL.нямам на представа дали го има в бг но предполагам 4е да. аз го използвам всеки ден.нанася се преди фон де  тена танак слои и просто грима е великолепен,няма 4ерни то4ки,няма петанца..пробваите за да се уверите smile
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: април 12, 2008, 23:40:59 »

Аууу, kristinka, мерси много, аз не знаех за това чудо, в най-скоро време ще си го купя да го пробвам. Доста солена е цената, но като за специален случай, както казваш, че върши работа...  Bravo
 pardon
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #57 -: април 13, 2008, 08:32:13 »

здравеите моми4ета, ре6их и аз да се впи6а тук,някои от парвата страница бе6е питал с какво мазило мажат фолкаджииките 4е да зиглеждат с такажа гладка кожа-фото6опа е за снимките и видеото, но за реал ефект се използва крема на CHANEL-BLANC UNIVERSAL DE CHANEL.нямам на представа дали го има в бг но предполагам 4е да. аз го използвам всеки ден.нанася се преди фон де  тена танак слои и просто грима е великолепен,няма 4ерни то4ки,няма петанца..пробваите за да се уверите smile

Мерси, Кристинка!!!  Тук има видео как да се използва:
http://uma.chanel.com/vmprod.php?landing=m&branding=fmu&sub=foun&la=en-us&lo=us&re=chanelcom
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #58 -: април 13, 2008, 08:45:17 »

Момичета, вие и мен ще запалите по основата за грим на Chanel, въпреки че сватбата ми мина отдавна. Имам едно въпросче към тези, които са го използвали - подходящ ли е продуктът за всекидневно използване? Интересно ми е, защото съм чувала доста противоречиви мнения за освновите за грим, тъй като доста от тях запушват порите.
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: април 13, 2008, 12:08:56 »

Здравеите моми4ета.ами да подходя6т е за всекидневно използжане.аз го ползвам всеки ден.а за цената-в англия е около 30 паунда,но си заслужава.една кутиика се използва около 10 месеца при ежедневна употреба.тои е като вид избелител..абе заслужава си smile
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: