Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 00:22:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Гримът! - 2 част
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Гримът! - 2 част (Прочетена 193197 пъти)
KlaraFina
Баш Майстор
Отг: Гримът! - 2 част
«
Отговор #120 -:
април 26, 2008, 10:23:57 »
То сега ще излезе, че се оправдавам, ама май съм ви оставила с грешно впечатление. Грима беше толкова лек, че на снимки почти не се забелязва. Това, което се вижда, обаче, е лицето е с много хомогенен тен, изглежда като порцеланово и супер свежо, заради ружа. Продуктите на Канебо са много добри и попиват в кожата, стоят много естествено. На мен обаче ми трябва здрав пилинг и много хидратация, за да грима стой незабележим. Докато ме гримираха, няколко пъти ме пръскаха с овлажняващи спрейове.
За това момичета, тайната на добрия грим е добре хидратираната кожа. Сто пъти ми го повториха.
Да кажа за спиралата, направо се изумих как се сваля. Regina беше казала, че не се размазва, ама не очаквах, че ще пада на парцали. Ох, как да го обясня... Тя изглежда полимеризира върху миглите и когато ги намокриш с топла вода и хванеш миглите между пръстите си, спиралата тя се сваля на влакна, както е стояла по миглите, не се размазва както другите спирали. Много ми е трудно да го обясня, но в първия момент си помислих, че миглите ми падат. Найстина не са необходими никакви млека за почистване, което е супер. Аз мисля такава спирала да си купя.
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #121 -:
април 27, 2008, 14:06:32 »
Цитат на: KlaraFina в април 26, 2008, 10:23:57
Regina беше казала, че не се размазва, ама не очаквах, че ще пада на парцали.
Много точно си го казала, KlaraFina. В първия момент и аз се стреснах (помислих че ми падат миглите), но след месец ползване гарантирам че миглите не страдат, напротив. А и белите ми хавлиени кърпи са си пак бели.
Супер е че си доволна от гримирането. Съгласна съм с marchela, едва ли е нужно да купиш всички продукти, които са ти предложили. Няколко месеца хидратация, точните цветове и хайде въпроса с грима е решен. Ох, така се радвам за теб
! Аз съм на пробен грим на 10.05., крайния резултат трябва да е нещо такова-
http://www.brides.com/images/vendor/dressgallery/bridal/lasposa/00_main/match_primary.jpg
Между другото на сайта на Проновиас има видео как са снимали каталога- впечатляващо е колко старателно и дълго гримират манекенката. Явно дори и такова красиво момиче има нужда от грим за да се постигне зашеметяващия краен ефект.
Активен
Puffa
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #122 -:
април 29, 2008, 10:43:56 »
Здравейте момичета, едно голямо благодаря
на Regina 94 за информацията и моля ви искам я тази спирала
...ако знаете къде да я намеря много ще съм Ви благодарна. Опитах да я намеря за купуване в нета но я има само в някакъв немски сайт от който нищо не разбирам.....
Активен
Regina94
Професор
«
Отговор #123 -:
април 29, 2008, 13:16:13 »
Цитат на: Puffa в април 29, 2008, 10:43:56
едно голямо благодаря
на Regina 94 за информацията и моля ви искам я тази спирала
...ако знаете къде да я намеря много ще съм Ви благодарна.
Радвам се че информацията ти е била от полза
Онлайн можеш да я купиш най-лесно от ebay
Активен
Puffa
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #124 -:
април 30, 2008, 14:43:51 »
Regina пробвах но никаква полза търсачката не я намира и това е положението
.Толкова съм се заинатила за тази спирала, че вече почнах да я сънувам. Ако можеш да дадеш линк към някой онлайн магазин където я има ще съм много благодарна. Благодаря ти предварително и извинявай че ти надувам главата с тези неща.
Активен
Regina94
Професор
«
Отговор #125 -:
април 30, 2008, 14:52:31 »
Цитат на: Puffa в април 30, 2008, 14:43:51
Ако можеш да дадеш линк към някой онлайн магазин където я има ...
Има я, спокойно
:
http://search.ebay.co.uk/search/search.dll?sofocus=so&sbrftog=1&dfsp=32&catref=C6&from=R40&satitle=kanebo+38+C+mascara&sacat=26395%26catref%3DC6&a6=-24&a14=-24&a65911=-24&a10244=-24&alist=a6%2Ca51%2Ca66416%2Ca56%2Ca10244%2Ca14%2Ca65911&pfmode=1&reqtype=1&gcs=2073&pfid=3393&pf_query=kanebo+38+C+mascara&floc=1&sargn=-1%26saslc%3D3&sadis=200&fpos=Postcode&sabfmts=1&saobfmts=insif&ga10244=10425&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&fsop=32%26fsoo%3D2
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #126 -:
април 30, 2008, 20:29:28 »
Аз няма да взимам професионален гримьор, щото както казах вече в друга тема, като напластят тоя фон дьо тен отблизо си плашещ просто. Разбира се отдалеко ефектът е поразителен. Исках лек, светъл и свеж грим, но на пробни снимки с такъв, той въобще не се вижда. Все едно съм тотал натюр
Най-много се харесвам на снимките, на които съм с тъмен крем (вид фон дьо тен, но не точно-за Effet soleil на Clarins става въпрос) и с черен молив по вътрешния ръб на окото (снимката на аватара). Намирам, че това съвсем не е сватбен грим, но най-добре ми стои... Не знам какво да правя... Прилагам ви две снимки от пробите на фотографа с фон дьо тен, пудра, руж, три цвята сенки, молив и спирала, и наистина съвсем не се забелязва...
Моля ви посъветвайте ме
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #127 -:
април 30, 2008, 20:38:33 »
Всичко си личи
Поне аз така го виждам
Сенките са много бледи затова не се набиват на очи , на мен лично ми харесва как си излязла на снимките , стилен грим , ненатрапчив , точно като за булка
Активен
Regina94
Професор
«
Отговор #128 -:
април 30, 2008, 21:19:58 »
Цитат на: inaxastra в април 30, 2008, 20:29:28
Моля ви посъветвайте ме
inaxastra, гримът ти ми харесва
На първата снимка си излязла по-добре, мисля че е въпрос на светлина.
На втората ми се струва, че розовото по ръба на долните клепачи идва малко силно...
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #129 -:
април 30, 2008, 21:22:36 »
Цитат на: Regina94 в април 30, 2008, 21:19:58
inaxastra, гримът ти ми харесва
На първата снимка си излязла по-добре, мисля че е въпрос на светлина.
На втората ми се струва, че розовото по ръба на долните клепачи идва малко силно...
Подкрепям мнението за светлината , наистина има разлика м/у първата и втората снимка , , първата е по-добрата , където светлината е "по-убита".
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #130 -:
април 30, 2008, 21:30:06 »
Благодаря за коментарите. По ръба долните клепачи имам тъмно кафяв молив. А светлината е все пак вътрешна. На външна дневна светлина, не е ясно как ще изглежда. Но разбирам, че го одобрявате. Може би аз не съм свикнала да се виждам в толкова светло. Именно затова исках неутрални коментари, по-обективно е.
KlaraFina в коя държава си? Тук във Франция няма грим на Kanebo, само грижите за лицето и косата. Чула съм много добри отзиви за марката (особено за един шампоан за обем, но да не се отклонявам).
Активен
marchela
Сватбар
very happpyyyyyyyyyy
«
Отговор #131 -:
април 30, 2008, 22:51:16 »
Inaxastra, И на мен много ми харесваш, лек грим е и изглеждаш свежа и нежна...
разбира се зависи и от светлината и как се чустваш с грима!!
Аз вече си записах час за пробен грим , на 8.май и ще видим...
А пък и да се похваля че си купих спиралата на канебо и наистина прави хубави дълги мигли , а свалянето е много забавно...
Puffa , ако си от софия и все още не можеш да я намериш, , пиши ми на лични, имам идея...
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #132 -:
май 01, 2008, 17:21:25 »
И на мен ми харева повече на първата снимка, но и на втората е добре
Какво като не е "грим за булка" ... важното е да се харесваш и да се чувстваш комфортно. Никога не съм разбирала жените, които се оставят някой да ги "наклепа" и да им каже, че една булка трябва да изглежда точно така
Излишно е май да се споменава и че различните лица имат различни особености - дали ще ти сложат акцент върху очите, върху устните, върху скулите и овала ... Аз също мисля да съм със съвсем лек грим с лек акцент върху очите.
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #133 -:
май 04, 2008, 11:51:07 »
inaxastra
,и на мен ми харесва повече на първата снимка!Мисля,че добре ти стои този грим-така,че карай смело напред!
Аз за грим ходих до В.Търново на пробен и няма да ви казвам на какво приличах след това-на лелка с 10 години по-голяма...Ужас
Жената беше преценила да ме наклепа с черно и сиво(тя е професионалист),но това,което направи беше под всякаква критика.Аз си представях нещо нежно и семпло и ако сватбата ни беше вечерна бих заложила на по-тъмни цветове,но уви тя си беше дневна и ако бях гримирана,както бях на пробния-хората сигурно щяха да избягат.
Но после си намерих от Свищов и бях много доволна,благодарение на Емито
Активен
magica1983
Сватбар
«
Отговор #134 -:
май 06, 2008, 09:56:17 »
Здравейте,
тъй като съм с две леви ръце не мога да се гримирам сама, трябва ми професионалист. Моля ви препоръчайте ми някого спешно, защото досега 2 пъти се уговарях с един гримъор, който все не може да намери време за мен и отменяме пробите...
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...