Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:53:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките - мода, тенденции ... - 2 част  (Прочетена 212851 пъти)

gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: юли 17, 2008, 08:19:45 »

иха,

кристинче, със сигурност и да има инцидент със здравината на обувката - пепел ми на устата де, но ти ще си подсигурена;

моите са с 10 см. ток и си ги разхождам вкъщи, да видя дали ще ме убият някъде, дали да слагам от възглавничките на д-р шол и т.н.

Активен
benii
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #436 -: юли 17, 2008, 08:36:51 »

Бени ето обещаните снимки:

Благодаря ти от сърце за снимките @}->--а сандалите са супер Wink
Активен
kuklata
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #437 -: юли 17, 2008, 08:37:54 »

Момичета,

Току що качих снимки в галерията ми на моите сандалки. Много се радвам и много си ги харесвам, въпреки че токът е доста висок 8 см, но са страшно удобви. Въобще не съжалявам че се израсих с толкова за тях.   danceg

Всички обувки в галерията ти са страхотни, но кои точно избра за сватбата и колко струват /откъде са?
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: юли 17, 2008, 08:42:56 »

Захира сандалките ти са чудесни и съм сигурна,че ти седят много добре  good
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: юли 17, 2008, 17:46:32 »

аз възглавни4ки мисля да сложа само отдолу на подметка за да не се плъзгам, а ина4е за всеки слу4аи ще си взема и спрея на д-р шол
ЗАХИРА,обувките са ти страхотни  Bravo
Активен
mimiha
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #440 -: юли 17, 2008, 18:02:31 »

Елле,
От личен опит мога да споделя че острите обувки са много стилни, но съвета ми е да си вземеш едни резерва поне за ресторанта!  Wink Моите ми бяха много удобни докато се разхождах из вкъщи, успях дори да издържа и официалните части, ритуална зала, църква,без проблем, че и  снимките преди ресторанта...! Но в 12 часа ги събух защото вече просто неможех да ходя!!!  smile Но и това е вариант, след като роклята е дълга, не се вижда дали си обута или боса!  girl_wink Иначе съм съгласна че са точно сватбени обувки!   good
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: юли 17, 2008, 20:15:28 »

аз вече се въздържам от острите обувки, не знам кога ти е сватбата, но определено ще трябва да ги разтъпчеш по-отрано, защото, ако е топло - краката ти ще се подуят, кожата ще стегне и ще те убият; да не говорим за пръстите на краката ти ... при остри обувки ....

дори да имаш резервни, точно с тези ще трябва да издържиш от взимането ти до отминаването на офиц. част в ресторанта.... помисли си хубаво, особено, ако е топло;

иначе като модел са стилни и много изчистени;

Сватбата е на 21.09 и затова съм се спряла на този модел - може и да вали, а може би изглеждат тесни, но като ги пробвах ги чувствах доста широки smile И на бала бях със затворени и само тока ме измори, този е по-нисък.
Елле,
От личен опит мога да споделя че острите обувки са много стилни, но съвета ми е да си вземеш едни резерва поне за ресторанта!  Wink Моите ми бяха много удобни докато се разхождах из вкъщи, успях дори да издържа и официалните части, ритуална зала, църква,без проблем, че и  снимките преди ресторанта...! Но в 12 часа ги събух защото вече просто неможех да ходя!!!  smile Но и това е вариант, след като роклята е дълга, не се вижда дали си обута или боса!  girl_wink Иначе съм съгласна че са точно сватбени обувки!   good
Моята рокля не ем ного дълга и ще ми се виждат обувките...
 Ммарияна и Ванили, благоаря! Ако не съм ви казала до сега, поздравявам ви за чудесния избор!
 Захира, твоите много ми харесаха, браво!
« Последна редакция: юли 17, 2008, 20:18:24 от *Elle* » Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: юли 18, 2008, 08:56:15 »

елле,

просто ги разхождай вкъщи, да се отпусне кожата;

без значение дали ще е топло или дъждовно - това е кожа, която се отпуска,но ти ще трябва да издържиш поне 5 часа, без да ги сменяш, затова, единственото, което исках да ти кажа е просто да ги разтъпкваш вкъщи, да не са съвсем нови в деня на сватбата, защото, колкото и да е удобна една НОВА обувка - винаги убива в началото;

иначе, за острите обувки смятам, че са супер елегантни!!!!
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: юли 18, 2008, 09:03:40 »

kuklata,

Тези, които са в златно, като отидеш на снимката се появява надпис моите сандалки....има две снимки на тях. Другите са модели, които са ми харесвали в нета....

Ами купих ги на разпродажба, струват 149 лв. с намалението. Магазина се намира срещу Съдебната палата на Витошка.
« Последна редакция: юли 21, 2008, 14:01:20 от maria_lakova » Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: юли 21, 2008, 07:42:17 »

goody Най-накрая и аз да се похваля с обувки

Малко съм като подкован кон, ама като ходя само с маратонки и равни обувки - така е pardon

Вече честно - отказала се бях. Обиколих почти цяла София и цял Бургас, и като кажеш - от тези обувки 40-41 и те поглеждат като изтребител. Ако все пак случайно имаше 40, не ми ставаше  cray
Та в последния магазин в който влязох в Бургас - имаха номер, станаха ми, пък и на намаление бяха. Сега за 29 лева проблем няма да правя дори и да не са най- перфектните обувки на света.

Сега само остана да си купя нисички за ресторанта...дано да не обикалям пак толкова  nea
Активен
stefanneli
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: юли 21, 2008, 12:54:20 »

skylife на мен ми се е случвало, като кажа 39, да ми дават 38 с изречението " мерете, мерете, те се отпускат, за 38 сте'  crazy  shok crazy на моето тясно и дълго стъпало, кво ще се отпуска незнам   shok shok shok
честито за 'обувките' - най-важното е да ти харесват  Bravo danceg Bravo
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: юли 21, 2008, 12:56:18 »

Да това с пробутването на по-малкия номер и на мен ми се случва доста често. Даже разни продавачки се опитват да ме убеждават, че въпросните обувки са ми тамън нищо, че петата ми стърчи с 1-2 см. навън. Какво ли не правят за да си продават стоката.
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: юли 22, 2008, 09:33:20 »

skylife, честито!
И аз в събота си купих обувчици. Качила съм снимки в галерията.
Някой да може да ми даде съвет какво да направя, за да се поотпуснат малко, защото се оказа, че май каишчиците ми се врязват в крака, понеже понякога се подуват от жегата  sad
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: юли 22, 2008, 09:37:50 »

Моите сандали нали са подобни и аз имам същия проблем с подуването на краката. Аз си ги слагам от време навреме вкъщи и ходя с тях и ми се струва, че взеха да се отпускат.
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: юли 23, 2008, 15:23:13 »

Помощ .....пробвах си обувките и направоооо ....от бременността така са ми се подули краката,че е страшно нещо да ми препоръчате за разширяване ?
И показах ви обувките си малко по назад в темичката и трябва ли да слагам чорапи ....хич не ги обичам и от повечето се обривам и незная какво да правя,а по етикет билло задължително  crazy
Хич не съм по етикетите де,но незнам казват,че ще ми разранят краката ?
Какво да правя ?
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: