Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 13:45:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Голямото пазаруване-кое колко ви струваше? - 2 част
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Голямото пазаруване-кое колко ви струваше? - 2 част (Прочетена 181802 пъти)
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
Отг: Голямото пазаруване-кое колко ви струваше? - 2 част
«
Отговор #180 -:
октомври 15, 2008, 21:38:13 »
Очертава се впечтляваща сватба. Ще следя с интерес.
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
Отг: Голямото пазаруване-кое колко ви стру
«
Отговор #181 -:
октомври 15, 2008, 23:56:32 »
и аз ... 8
. ретро кадилак под наем за 3 часа - 1000 лв
.уууууааааааааааауууууууууу
да не обърка нулите ... във Варна за лимузината дето е 9 метра и вътре е някакъв ултра лукс за 5 часа взимат около 300 евро и аз ще следя с интерес
«
Последна редакция: октомври 16, 2008, 00:12:26 от kikolina
»
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #182 -:
октомври 16, 2008, 00:10:48 »
но и аз мисля че тая цена е малко множко за тоя кадилак.на сватбата на моя приятелка беше с хамър джип лимузина и за 3 часа и е коствало 300 евро..и то с фул екстри и незнам си кво..за софия става въпрос..аз също ще следя с интерес..
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #183 -:
октомври 17, 2008, 00:12:25 »
Цитат на: kristinka в октомври 16, 2008, 00:10:48
но и аз мисля че тая цена е малко множко за тоя кадилак.на сватбата на моя приятелка беше с хамър джип лимузина и за 3 часа и е коствало 300 евро..и то с фул екстри и незнам си кво..за софия става въпрос..аз също ще следя с интерес..
Ретро колите са много по-скъпи. До два пъти и нагоре. Зависи от конкретната кола и от собственика й, разбира се.
«
Последна редакция: октомври 17, 2008, 00:23:37 от snezhito
»
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #184 -:
октомври 17, 2008, 00:34:34 »
снежи, възможно е..не споря, просто споделих мнението си..но да не се отдалечаваме от темата:))
Активен
expert
Ентусиаст
Публикации: 88
«
Отговор #185 -:
октомври 17, 2008, 01:25:31 »
Мили момичета, наели сме най-скъпата кола от "Дарлукс" до зала "Универсиада" - "Excalibur". Нормалната й цена е 500 Е за 3 часа. Има и автомобили по 150 Е за 3 часа. Тъй-като ползваме 10-15% отстъпка като клиенти на Проновиас, ние решихме да направим друго - да ни напълнят мини бара с шампанско и други почерпки, защото ние нямаме много време от ритуалната и църквата и ще си останем в колата да се черпим и после, след като ни откара в ресторанта ще отиде и да докара певицата. Мисля, че ще се почувства много добре. Това си е направо повече от 3 часа + всичките екстри.
Активен
-Ади-
Професор
«
Отговор #186 -:
октомври 17, 2008, 08:45:42 »
expert,малко
,но кога ви е сватбата?
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #187 -:
октомври 17, 2008, 17:23:44 »
И аз ще следя сватбата с интерес...
За какви суми става въпрос,малееееееееееее!
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #188 -:
октомври 17, 2008, 17:42:16 »
Завиждам благородно на тези, които могат да си го позволят!
Аз като се сетя как гледах да икономисам оттук-оттам
. Единственото, за което не исках да правя компромиси беше цената на кувертите в ресторанта, изнесения ритуал и марковия алкохол, който внесохме допълнително.
Но смятам, че човек има ли финансовата възможност, трябва да си позволи нещата, които иска. В никакъв случай това не са пари, хвърлени на вятъра, а напротив - средства за сбъдването на една мечта.
Активен
expert
Ентусиаст
«
Отговор #189 -:
октомври 18, 2008, 21:53:04 »
Здравейте отново момичета! Благодаря ви, че ме подкрепяте и споделяте радостта ми. Сватбата ми е на 02.05.09. Има време, но аз обичам да съм подготвена отрано. Пък и да ви кажа, аз още от лятото обикалям магазините, само за информация и единствените рокли, които пробвах бяха на Проновиас. Повярвайте ми преди 5 години никога не бих си позволила такава сватба, макар, че пак не сме се впускали в излишно харчене. Малко по-скъпо излиза роклята, но тя е важна, ретро автомобила, кувертите и певицата (но тя ни е подарък). Друго всичко е напълно нормално. Но аз все пак съм на 29 години, имаме добре платена работа с бъдешия ми съпруга, а и родителите ни помагат с каквото могат. Но наистина преди 5 години не съм си и мечтала за това. Така, че живота е пред нас вие всички сте млади и можете и има само напред и нагоре.
Активен
Kiksi
«
Отговор #190 -:
октомври 18, 2008, 22:39:03 »
expert
, аз не смятам, че еди-кой си разход е излишен, ако засяга сватбата, особено щом можеш да си го позволиш - както казах, това са средства, вложени в сбъдването на една мечта
Точно за това се радвам, че имаш тази възможност.
А аз не съм "1-ва младост" - на 28 съм и преди 5 години си мислех, че финансовото ни положение ше е по-добро след време, ама не се получи точно така, та затова не можах да направя сватбата на мечтите си, но със средствата, с които разполагахме успях максимално да я доближа до моята мечта!
Щастлива съм, че въпреки че бях в постоянно чудене как да намаля някои от разходите, успях да изживея мечтата си почти на 100% и че не реших да чакам още, за да видя ще се подобри ли финансовото ни положение, за да направим перфектната сватба.
Като се замисля, има хора, които разполагат с много по-малко от нас и пак успяват да си направят сватба, така че човек трябва да е благодарен за това, което има.
expert
, пожелавам ти да направиш сватбата от мечтите си и не се поддавай на приказки, че са пари, хвърлени на вятъра (искрено се надявам да не чуеш такива), защото форумът познава и такива случаи за съжаление
Активен
expert
Ентусиаст
«
Отговор #191 -:
октомври 20, 2008, 22:11:29 »
Благодаря ти Кикси! Ти също си била страхотна булка! Полата и бюстието ти са много хубави - не съм виждала такава комбинация - харесва ми много! Знаеш ли, аз също харесвам жълтите цветя, слънчогледите също и те стоят много лятно и красиво около вас и по вас. Нали няма да ми се разсърдиш, ако взема идеята от теб и си украся сватбата с жълти рози? Просто цветята в жълто стоят елегантно, нестандартно и са винаги запомнящи се. А относно това кой колко пари харчи за сватбата си ще разкажа един шокиращ случай. Една моя колежка от Прага (чехкиня), която е направо богата беше платила полетите на всички роднини и гости, които дойдоха от чужбина на сватбата й - имаше такива от Австралия, САЩ, Англия. Сватбата беше много елегантна и изискана в един от най-хубавите ресторанти в Прага, а булката беше с рокля под наем за .....150 Е. Представяте ли си? Кувертът на всеки гостит беше по 180 Е!? А да не говорим за разходите по самолетните билети и нощувките в хотелите на гостите от чужбина. Невероятно!
Активен
Kiksi
«
Отговор #192 -:
октомври 21, 2008, 08:21:34 »
expert
, и аз благодаря за прекрасните ти думи към мен, тя роклята е малко моя измишльотина, шиха ми я в "Мирена", но по моя идея, за бюстието - харесала бях подобни модели, но специално полата е изцяло плод на моята фантазия, радвам се, че успяха да ми реализират "откачената" идея за нестандартна рокля.
За жълтото ще ти отговоря в темата "Цветова гама на сватбата", че тук направих голям
, за което се извинявам.
А тази случка, която разказваш, направо ме изуми. Но това показва, че за всеки приоритетните разходи са различни. Някои държат на роклята - една позната например каза, че от другите неща ще спести, ако трябва, но за роклята компромис няма да прави, независимо от цената. Други държат на украсата, трети - на менюто и т.н.
Така или иначе има разходи, които не могат да се избегнат, а най-хубаво е, когато на човек не му се налага да пести оттук-оттам (както при мен).
Много познати и колеги ме питат как сме могли да хвърлим толкова пари (а те всъщност са си направо малко, сравнено с други сватби), не ме ли било яд сега, с тези пари половин апартамент се ремонтирал...
Смятам, че всеки сватбен разход си заслужава, защото спомените, които остават след това и самото изживяване са нещо безценно!
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #193 -:
октомври 21, 2008, 08:29:58 »
Момичета почнахте много да се отклонявате от темата и да стават много
Активен
MaryJojo
Регистриран
Деска и Живко :))
«
Отговор #194 -:
декември 17, 2008, 01:51:58 »
Абе наистина какви са тези цени за църква аз съм в Казанкъки църквата с хор,мор всичко е 110 лв. като ако искаш да се откажеш от нещо ти намалят цената
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...