Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 03:12:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант - 2 част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант - 2 част (Прочетена 188432 пъти)
iveto_e
Любопитен
Публикации: 26
Отг: Украса на ресторант - 2 част
«
Отговор #255 -:
май 11, 2008, 11:58:38 »
Момичета, моля препоръчайте ми откъде мога да наема бели калъфи за столове в София. Благодаря!
Активен
silviq-tamara
Сватбар
«
Отговор #256 -:
май 12, 2008, 10:25:46 »
iveto_ e това е агенция за украса:Wedding Agency "Vulshebnitzite" бях питала при тях за украса на столовете-точно за калъфи.цената е 3.50 за калъф с поставяне и махане,а за панделките е 1.50-2.50 в зависимост от панделките.гледах и снимки на тяхни украси и ми харесаха,дано да съм ти била полезна
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #257 -:
май 12, 2008, 11:50:11 »
Герка, чакам идеите ти за украса със слънчогледи! Иска ми се да имам свещи и вази с живи цветя по масите. Нещо не мога да изчистя идеята все още обаче!
Тези "плуващи свещи" са стархотни, ама ако сложа купа с такива и отделно вази ще стане много, а не мисля, че ще има много място по масите.
Активен
Gerka
Професор
«
Отговор #258 -:
май 12, 2008, 11:52:29 »
Kiksi
, ще ги сложа в чаши за шампанско
Те са ниски и "разляти", а столчето им ще бъде увито с панделка бордо - довечера ще снимам 1 и ще ти покажа. Но пък не са чак толкова ниски, че да не се виждат от чиниите по масите - това беше идеята за чашите
А по - големите за нашата маса ще са в декоративни стъклени купи - още не съм ги купила , но ги намерих в Джъмбо . Като ги взема ще покажа
От там купих и вазите, в които и ние ще имаме по 3 слънчогледа
Май имаме доста сходна идея за украсата
Аз опитах на разтегната маса вкъщи и по 1 ваза и 2 чаши със свещ на маса за 10 души /т.е. по 5 от всяка страна / не е много
Активен
Kiksi
«
Отговор #259 -:
май 12, 2008, 12:09:13 »
Gerka, благодаря, че ме ориентира
!
Това с чашите вместо купи е добра идея - така хем няма да заемат много място, хем ще се виждат! А за булченската маса - определено купите няма да са проблем!
А вазите ти колко високи ще бъдат?
Определено идеите ни за украса са сходни
!
Много ще разчитам на теб да ми помагаш, че в главата ми е пълен хаос, а време нямам
!
Чакам снимките с нетърпение!
Активен
Gerka
Професор
«
Отговор #260 -:
май 12, 2008, 13:01:43 »
Вазите са високи макс. 25 см ....не съм ги мерила , но като гледам една линийка в офиса ....това е максимума
Не искам да пречат на гостите все пак
Активен
Kiksi
«
Отговор #261 -:
май 12, 2008, 13:17:01 »
Герка, и аз така мисля - хем да не пречат, хем да се забелязват, горе-долу си представих колко е 25 см. Т.е. спрямо чашите - горе-долу са на една височина с тях така ли? Или малко по-високи от чашите?
Активен
Gerka
Професор
«
Отговор #262 -:
май 12, 2008, 14:28:42 »
Ооооооооо- не ....чашите са ок. 12 см
Наистина не съм мерила нищо и не съм сигурна
Аз мислих за по - високи чаши, но вече щеше да стане по - нестабилно и така се спрях на по - ниските .... пък и да не ги гледат отдолу свещите все пак .
Активен
Kiksi
«
Отговор #263 -:
май 12, 2008, 14:33:06 »
Да, ясно. горе-долу си го представих. мисля, че ще се получи много добре
Активен
borislavaa
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #264 -:
май 12, 2008, 16:03:51 »
ето предложение и от мен:
Активен
Wienerin
Професор
Живеем истински, тогава когато умираме от любов!
«
Отговор #265 -:
май 12, 2008, 16:30:11 »
сладурани, малко снимки от нашата украса и моето мнение вече след сватбата ни, ако позволите
Аз много исках по масите да има малки свещички, но се радвам, че размислих, защото нямаше да се виждат и само щях да им треперя да не запалят нещо
При нас нямаше бутилки по масите, а само чаши, но на човек по три чаши, по 6 прибора, тейбъл картичка и в центъра един голям букет с бучната в него висока свещ и това беше максимума на украса, която масата би поела по мое мнение. Всичко над това вече щеше да е в голяма пречка за сервитьорите и за гостите
така че си бих искала да ви посъветвам, без да искам да обидя някого, че с украсата трябва много да се внимава за да не дойде в повече или пък да не се вижда от чинии, чаши и т.н. работи
Активен
КатиНка
«
Отговор #266 -:
май 12, 2008, 17:06:52 »
Wienerin
, има ли сте страхотна украса
поздравления !!!
Искам и аз да споделя нещо от личен опит. Била съм на много сватби и да си призная, освен украсата в залата и масата на младоженците и то като общ поглед, не съм обръщала внимание на украсата по масите
Едва сега, когато се развълнувах покрай форума от украси и организация на сватба като цяло, започнах да й обръщам внимание
срам
После виждах това-онова по снимки. Дори на последната сватба, булката каза да си вземем украсата от масите, за та не я оставяме на ресторанта, едва тогава забелязах, че е имало утраса по нея
и да си призная, много хубава, но не го видях
Не знам колко за "блейките" като мен, но се замислям за моята сватба какво да предприема един ден по въпроса с украсите
Активен
Zahira
«
Отговор #267 -:
май 12, 2008, 17:09:56 »
Katitka не си само ти. И аз съм същата блейка - честно казано никога не съм обръщала внимание на това как е украсен ресторанта и масите,колите и т.н. или на момента може да съм забелязала нещо, но после не помня подробности.
Съвсем скоро бях на една сватба и имаше букетчета от изкуствени цветя с панделки и по средата свещ - да ама свещта набързо изгоря и докато стоим и гледаме едната панделка взе, че се подпали. Добре, че реагирахме бързо да я изгасим.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #268 -:
май 12, 2008, 17:17:22 »
Цитат на: denito1983 в май 12, 2008, 10:25:46
а за панделките е 1.50-2.50 в зависимост от панделките
Нашите панделки са по 0.95 лв. В интерес на истината аз избрах доста семпли и не знам дали, ако бяха по-големи щяха да са на различна цена. За калъфите не знам, защото ние няма да обличаме столовете, но и аз съм чувала за цени 3-4 лв.
Момичета, аз не само на украсата, ами и на ритуалите и на нищо явно не съм обръщала внимание по сватбите... освен на булката и да има хубава музика, а може би и на тортата, че съм капризна и обикновено другото не ям
. Честно, преди да почна да правя график и бюджет за сватбата взех видеокасета от сватбата на едни приятели и прилежно си записах ритуалите и т.н. подробности
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #269 -:
май 12, 2008, 17:41:00 »
Момичета аз мисля че свещите са доста опасни по масите.Може би ако са във вода е по практично и безопасно.А и изгарят по бавно.На мен ми допада украсата с цветя или листенца и свещичков съд с вода и може вътре камъчета и всякакви неща свързани със сватбата ви.Аз съм виждала разни морски рапанчета мидички звезди.Виждала съм сложени пеперуди слънчогледи.
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...