Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 28, 2025, 23:22:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Въпрос за халките-2 част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Въпрос за халките-2 част (Прочетена 180299 пъти)
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
Отг: Въпрос за халките-2 част
«
Отговор #240 -:
април 12, 2008, 08:51:06 »
Фидела чеситто много са нежни, аз също по едно време се бях спряла на този модел, стои много красиво на ръката.
Активен
cveteto
Сватбар
«
Отговор #241 -:
април 15, 2008, 10:53:54 »
Цитат на: fidelia в април 11, 2008, 21:28:15
И ние си имаме халкииииии! Вече почти сме готови за сватба!
честито нашите ще са същите,с преобладаващо бяло злато,благодариние на теб видах как точно ще изглеждат
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #242 -:
април 15, 2008, 14:53:11 »
Ние с мойто мъжле мислил халките да са сребърни
Нали е високосна година,пък и нито аз ,нито той носим злато,безмислено е да се изхвърляме за бяло злато,при положение,че няма да има никаква видима разлика и само ние ще си знаем от какво са,мисля,че това е едно добро и практично решение,може и да не се съгласите,но така мислим ние.
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #243 -:
април 15, 2008, 15:27:02 »
Цитат на: Danitkaaa в април 15, 2008, 14:53:11
Ние с мойто мъжле мислил халките да са сребърни
Нали е високосна година,пък и нито аз ,нито той носим злато,безмислено е да се изхвърляме за бяло злато,при положение,че няма да има никаква видима разлика и само ние ще си знаем от какво са,мисля,че това е едно добро и практично решение,може и да не се съгласите,но така мислим ние.
Danitkaaa
,какво си се замислила,дали,ще се одобри вашето решение
-най важното е ,че с твоето мъжле мислите еднакво по въпроса и това е просто чудесно :danceg:Радвам се,за вас-винаги ще има и такива дето ще те критикуват
,но хич да не ти пука-нали си се обичате
Активен
Данитка
«
Отговор #244 -:
април 15, 2008, 16:14:43 »
Pisetata
,
Естествено,че е така,най-важните сме си ние ,пък и за тези парички ще купим нещо за бебчо така че,мисля че всичко е наред.
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #245 -:
април 16, 2008, 16:32:21 »
Привет. Всички халки са чудесни, разгледах темата с интерес. Нашите ще са само от жълто злато, с нежна гравюра от външната страна и с имената ни от вътрешната. Решихме да заложим на леките и нешироки халки, за да са удобни в крайна сметка.
Активен
barbaliok
Любопитен
«
Отговор #246 -:
април 16, 2008, 17:12:28 »
Danitkaaa не се съобразявай с хорското мнение...и ние с мило сме така, ще си правим сребърни халки по същетите съображеия като вашите...а й мойте родители също са с сребърни халки защото са се оженили и те през високосна година
и са си щастливи двамата много години наред..повече от 30...че така де не си само ти,не се тревожи
Активен
sheli
Любопитен
«
Отговор #247 -:
април 16, 2008, 17:19:39 »
Момичета,не се ли притеснявате,че сребърните халки след време ще потъмнеят?
Аз също не нося жълто злато и мисля нашите да са от бяло.
Активен
Wienerin
Професор
Живеем истински, тогава когато умираме от любов!
«
Отговор #248 -:
април 16, 2008, 20:48:57 »
искам да похваля Сара Трейд, милото поръча халките в понеделник вечерта на щанда им в НДК и днес на обед са били готови! а резултата е повече от впечатляващ
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #249 -:
април 16, 2008, 21:07:46 »
sheli, среброто потъмнява само ако не се носи постоянно. Аз нося сребро откакто се помня и бижутата, които си нося непрекъснато, не променят цвета си. Тези, които са прибрани и използвам по-рядко, потъмняват, но много лесно се почистват със специален разтвор или памучна кърпа и веднага лъсват като нови.
Моето мнение е, че за халки по-подходящо е златото, защото е по-здраво и ако човек държи да халките да са със сребрист цвят, просто да се избере бяло злато. За мен среброто е не толкова ценен метал и не бих си направила халките от него (лично мнение).
Нашите халки са от платина. Много са красиви, но вече са надраскани. Бялото злато не мисля, че се драска толкова лесно. Ние предпочетохме платина, защото според някой бижутери платината е най-твърдия от благородните метали и в него диамантите са задържат най-здраво. И пак, има противоречиви мнения по въпроса и всичко си опира до личен избор.
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!
«
Отговор #250 -:
април 17, 2008, 11:25:54 »
Най-красивите халки, които съм виждала до сега, бяха /и са/ в магазина на Altinbas.
Направо ми останаха очите. Показаха ми мостри на една табличка, от която ми харесаха цели 4 модела!!! Което си е направо постижение, понеже до сега нищо не ми беше правило впечатление. Правят ги от 18-каратово злато. Наистина, скъпички бяха. Златото там не било на грамаж, а на изработка. Моделите, които си харесах, бяха м/у $1400 и $1800.
Камъните, които използват за дамските, са диамантчета
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #251 -:
април 17, 2008, 12:06:40 »
Цитат на: didda в април 17, 2008, 11:25:54
Най-красивите халки, които съм виждала до сега, бяха /и са/ в магазина на Altinbas.
Направо ми останаха очите. Показаха ми мостри на една табличка, от която ми харесаха цели 4 модела!!! Което си е направо постижение, понеже до сега нищо не ми беше правило впечатление. Правят ги от 18-каратово злато. Наистина, скъпички бяха. Златото там не било на грамаж, а на изработка. Моделите, които си харесах, бяха м/у $1400 и $1800.
Камъните, които използват за дамските, са диамантчета
Не съм ги виждала на живо но от сайта им... нямам думи, и аз си харесах няколко модела осебено едни, но с тези цени за съжаление ще пропуснем, но наистина са по различни и интересни модели. Ако можех да си позволя бих си взела от тях, но не мога.. така че ще мисля друг вариант.
Активен
Данитка
«
Отговор #252 -:
април 17, 2008, 12:47:39 »
Не мисля,че халките стават по ценни ако са от злато,независимо бяло или жълто.
Символът при тях е друг,няма смисъл да се изхвърляме,поне ние така мислим,дали са златни или сребърни значение няма,единствено в паричките,които за мен е по-важното,като си помисля,че трябва да си дам месечната заплата за 2 халки и ми става лошо,но това си е мое мнение,който може нека си го позволи
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #253 -:
април 17, 2008, 13:32:22 »
Здравейте! И на мен ми стана лошо като видях цените на халките! Нашите ще са от бяло злато, няма да са заоблени и може би с едно кантче посредата. Аз също не мога дас и позволя много скъпи, но пък това е едно от малкото неща, които остават след сватбата, бих спестила от украса например, но халките искам да си ги харесваме много, че всеки ден ще си ги гледаме!
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!
«
Отговор #254 -:
април 17, 2008, 13:53:01 »
ani4ka
, а на живо са още по-красиви. 2 от моделите, които аз си харесах, не ги видях в сайта им, а в магазина ми останаха очите в тях
Вариант е да се покаже на някой добър златар, който ще ги изработи на сносни цени.
Danitkaaa
, колкото до това, че няма значение от какъв матал ще са халките, определено не съм съгласна. Все пак това е нещо, което се предполага, че ще го носиш цял живот ... и ако е от наблагороден метал, не знам какво ще ти остане на ръката след някоя друга година ...
Всичко друго, освен злато (независимо дали ще е бяло, жълто, розово) или платина, се износва.
Дори онзи ден, в един златарски магазин, ми показваха 7-8 вида само на обработката на злато, за да изглежда релефно. Златарят каза, че поне половината от този вид орбаботка е нетрайна и се износва.
Така, че и това трябва да се вземе под внимание при избора на халки.
«
Последна редакция: април 17, 2008, 13:56:25 от didda
»
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]