Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 21:50:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Въпросче относно видеоператор,ди джей и фотографи?
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Въпросче относно видеоператор,ди джей и фотографи? (Прочетена 163811 пъти)
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646
Отг: Въпросче относно видеоператор,ди джей и фотографи?
«
Отговор #255 -:
август 14, 2008, 17:17:20 »
videolux
- мисля си че това е форум където всеки да споделя мнение, а не да подвежда или убеждава някого в нещо. Разбира се че всеки си има вкусове и ако на един едно се харесва то не е задължително да се хареса и на другите- нали затова се правят тия срещи с хората преди да ги наемем. Ако на мен не ми беше допаднал този човек, без значение колко души са го похвалили - ние нямаше да го наемем... По въпроса за материалите- Стоян Петров има такива и ни даде диск с негова работа преди да го наемем.
И най- накрая искам да ти кажа че няма нищо сигурно на тоя свят- така че няма как да си на 100 процента убеден че си направил верния избор, докато не мина събитието и не направиш равносметка после. Е моята равносметка е че доста от гостите ни си направиха труда да ни пишат че са изкарали страхотен купон (което е дело и заслуга именно на тоя човек), така че на базата на всичките тези мнения и мои впечатления пак искам да кажа аз съм на 200 % за Стоян Петров...
echy_
успех с търсенето
, не се отчайвай има и други способни хора
tyler
мисля че можеш да отдъхнеш и да не се притесняваш за тая част, определено си разбира от работата човека
«
Последна редакция: август 14, 2008, 17:24:53 от krasunkata
»
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #256 -:
август 14, 2008, 17:30:02 »
Много правилно си го казала,
Krasunkata
и напълно те подкрепям *THUMBS*Колкото до изказването на
videolux
искам да кажа,чe сме достатъчно зрели и умни хора,за да преценим какви дж-и,оркестри и фотографи ще ползваме.Никога няма гаранция за нищо-вкусове колкото си искаш...
Дано не съм ви засегнала-но това е моето мнение!!!!
Активен
videolux
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #257 -:
август 14, 2008, 23:56:59 »
Просто дадох съвет, не съм конкретизирал някой, нито съм умаловажил ползата от форума и личното мнение на всеки. Понеже ми прави впечатление, че доста хора се подвеждат по избора на сватбени агенции, реклами и мнения, без да са се запознали конкретно какво са поръчали.
Аз съм имал възможноста да присъствам и да гледам много сватби и съм направил своя избор за видеооператор, ди джей и фотограф, пожелавам и на всеки от вас да намери точно това което търси.
«
Последна редакция: август 14, 2008, 23:59:45 от videolux
»
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #258 -:
август 15, 2008, 15:18:32 »
аз ад се похвала
капарирахме DJ . препоръча ни го един приятел, водил им е много банкети. 350 лв за 5 часа му е тарифата
дано да ни направи весел празника
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #259 -:
август 15, 2008, 17:15:45 »
Цитат на: videolux в август 14, 2008, 23:56:59
Просто дадох съвет, не съм конкретизирал някой, нито съм умаловажил ползата от форума и личното мнение на всеки. Понеже ми прави впечатление, че доста хора се подвеждат по избора на сватбени агенции, реклами и мнения, без да са се запознали конкретно какво са поръчали.
Аз съм имал възможноста да присъствам и да гледам много сватби и съм направил своя избор за видеооператор, ди джей и фотограф, пожелавам и на всеки от вас да намери точно това което търси.
Още веднъж се извинявай ;)реши да дадеш съвет, а тя каква стана...ние взехме да те нападаме }:->Нищо лично...Успех!
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #260 -:
август 18, 2008, 07:00:45 »
Бих искала тук да кажа, че съм много доволна и от фотографката ми и от DJ-а, които наех за моята сватба.
Въпреки че на сватбата ми имаше и недоволни (визирам леля ми - но тя май беше недоволна от всичко), се получи доста добре и после много хора ми се обаждаха на мен или на родителите ни, за да кажат колко много им е харесало всъщност. Според мен се получи много хубава сватба.
От фотографката - вчера си взех снимките и също съм доволна - харесват ми
От ДВД-то още не съм ги разглеждала, обаче, защото нямам ДВД в нас, а и СД-то нещо прави проблеми, но скоро ще мога да ви ги покажа!
За протокола - DJ ми беше Стоян Петров, а фотограф - Румяна Мондешка.
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #261 -:
август 19, 2008, 01:44:25 »
Момичета, ако някои се интересува от ДЖ в Пловдив, силно препоръчвам нашия. Казва се Теодор, справи се страхотно и ако някой се интересува ще му напиша телефона.
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #262 -:
август 20, 2008, 14:04:01 »
Сега вече мога с чиста съвест да си похваля и фотографа
Любомир Любенов-
http://www.lyubenov.com/main/
- ние сме очаровани от резултата, на вас оставям да прецените дали ви харесва този стил който ще видите в сватбения ни албум
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #263 -:
август 20, 2008, 14:08:00 »
krasunkata, специални поздрави за избора на фотограф
Направо съм очарована от това, което видях и на сайта му, и в твоя албум
Активен
tyler
Регистриран
«
Отговор #264 -:
август 20, 2008, 15:00:19 »
Поздравления, krasunka!!!!
Поздравления за снимките и фотографа! Сега не знам дали да не изкажа поздравления и към себе си
, защото Любо ще бъде нашия фотограф на сватбата, диджея ни ще е както вече писах Стоян Петров
А от теб срещам само добри отзиви, а и от снимките се вижда. Живот и здраве после и аз ще се разказвам и споделям мнение
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #265 -:
август 20, 2008, 15:30:57 »
d_petrovska
благодаря
tyler
- уцелила си 6-ца и с двамата- това е мое мнение разбира се, но имам база на която да го споделя
Дано и ти да си доволна. Успех и с другата подготовка
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Консултант по кърмене към НКК
«
Отговор #266 -:
август 24, 2008, 18:02:52 »
Аз когато наемах фотограф Любомир Любенов беше ангажиран и тогава нашата съфорумка Захира ме насоче към Влади Балевски, много ни харесаха и снимките в сайта му и отношението му, подхода към работата и го ангажирахме
Видеооператор ще ни е Петър Делийски, но той ще снима само до ресторанта, защото вече имаше ангажимент с вечерна сватба.
Със Ди Джей имахме най-много трудности! Чак тази седмица ангажирахме един с много препоръки от познати, казва се Марио и взима по 70лв. на час - дано да е добър, скоро ще се видим с него, но то време не останар, така че трябва да е той.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #267 -:
август 24, 2008, 19:10:53 »
Цитат на: *Elle* в август 24, 2008, 18:02:52
Аз когато наемах фотограф Любомир Любенов беше ангажиран
хихи
този Любомир Любенов ни го е отмъкнала наша съфорумка много отдавна
аз още преди 2 месеца май беше когато исках да го наемем, но вече беше зает
това е, за някои неща сме и конкурентки
Активен
anelim78
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #268 -:
август 25, 2008, 10:06:52 »
Здравей на Красунката,
Разбира се че е от изключително значение да попаднете в ръцете на подходящ DJ и съм напълно съгласна с теб че той ( заедно с водещата-водещ, ако има, но винаги е по-добре) е най-важния.
Повярвай ми след година две никой няма да помни какво е ял на сватба ти, или какъв е бил цвета на балоните от окрасата. Ако сватбата е стоплила вашите и душите на присъстващите и след време си казват"Ей, ама как танцувахме"...или"Ау голямо шоу стаа"...значи мисията е изпълнена успешно.
Та...за да бъдат изпълнени всичките ви желания, трябва да се видите поне 2-3 пъти и да бъде изготвен сценарии специално за твоята сватба, да се разбере същността на хората които присъстват,...
Отново се отлеснах
, навик ми е..
А повярвай, никой не може да повдигне духа на сватбарите освен добрата музика!!!
И готните младоженци, разбира се...
с удоволствие мога да ти дам още професинални съвети...
Цитат на: krasunkata в февруари 16, 2008, 11:44:03
Моля дайте ми съвет как да изберем DJ за сватбата ни, като не живеем в България и най -вероятно ще се приберем седмица две преди събитието. Родителите на моя приятел могат да се видят и да говорят с него, но както и те сами казаха ще преценят дали става или не от тяхната гледна точка, не от нашата....А ние си мислим че DJ е най-важния човек за хубавата сватба и ни се иска да отговаря точно на нашите изисквания. Отделно че нямам идея какво трябва да се пита един DJ (изключваме финансовия въпрос
) и по какво се съди дали е добър или не. Да не говорим за факта че като разбере че живеем в чужбина, може да започне да иска безбожни пари.... Оххххххххх нищо не идва наум
...........помагайте, моля Ви
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #269 -:
август 25, 2008, 10:10:01 »
Цитат на: anelim78 в август 25, 2008, 10:06:52
Здравей на Красунката,
Разбира се че е от изключително значение да попаднете в ръцете на подходящ DJ и съм напълно съгласна с теб че той ( заедно с водещата-водещ, ако има, но винаги е по-добре) е най-важния.
Повярвай ми след година две никой няма да помни какво е ял на сватба ти, или какъв е бил цвета на балоните от окрасата. Ако сватбата е стоплила вашите и душите на присъстващите и след време си казват"Ей, ама как танцувахме"...или"Ау голямо шоу стаа"...значи мисията е изпълнена успешно.
Та...за да бъдат изпълнени всичките ви желания, трябва да се видите поне 2-3 пъти и да бъде изготвен сценарии специално за твоята сватба, да се разбере същността на хората които присъстват,...
Отново се отлеснах
, навик ми е..
А повярвай, никой не може да повдигне духа на сватбарите освен добрата музика!!!
И готните младоженци, разбира се...
с удоволствие мога да ти дам още професинални съвети...
Такаааа.
само да отбележа - Красунката вече беше булка
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
30
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Въпросче относно видеоператор,ди джей и фотографи?
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума