Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 24, 2024, 01:03:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част  (Прочетена 199017 пъти)

juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #315 -: май 23, 2008, 13:49:31 »

Гучи, много са калорични тия сосове,вкусни са обаче много се лепят на д.....то blum
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: май 23, 2008, 14:00:00 »

juji мога да ти пусна и некалорични рецепти само кажи за коя диета ти трябва.Да калорични са но са вкусни.а и да ти кажа не на всеки му се лепят на д......то.Е аз съм от тези на които им се лепи затова от известно време не готвя и караме на таратор и салатки.Но иначе обожавам да готвя.
ivaiva на моя мъж да ти кажа вече не му прави впечатление за готвенето.Може би щото съм го разглезила в това отношение.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #317 -: май 23, 2008, 15:05:17 »

О Гучи мерси,
аз не съм на диета ,но определено съм от тези на който им се лепи на д....то.
Вече нямам тази воля,сега не ям тестени изделия ,хляб,сосове ,сладко.Позволявам си само черен шоколад,не пия безалкохолни.Диетите ужасно ме стресират,така сега не мисля за диети  хапвам каквото ми се яде без гореспоменатите и всеки ден 3-4 часа спорт.Доволна съм  smile
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: май 26, 2008, 10:24:35 »

Момичета искам да споделя какво бързо и мързеливо ядене измислих и снощи хапнахме Wink
Сложих е дна по дълбока чиния плочка сирене отдоре залях с едно разбито яйце малко масълце сложих и кашкавал,добавих и чубричка за 5 мин в микровълновата стана много вкусно със една сладка Wink
А сега да питам я кажете вие какво ще готвите днес че на мен нищо не ми идва в главата,след работа ще мина през магазина да напазарувам Girl_hide
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: май 26, 2008, 10:25:30 »

хехе - дафни - как си го измислила Bravo
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: май 26, 2008, 10:43:51 »

Даф мила аз напоследък не готвя.Караме на салатка и таратор и най много някоя пилешка пържолка на грил тигана.
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: май 26, 2008, 10:55:17 »

в събота сготвих следното: запържих леко пил месо със моркови и лук в малко зехтин и после го сложих  в тавичката, разтопих на тигана топено сирене една заквасена сметана малко синьо сирене и залях месото и наредих кашкавал стана разкошно, по същияначин като с броколито само че с месо !!!

само да ви кажа, че броколито става хубави ако са пресни ако са замразени стават ужасни
Активен
cremcaramel
Ентусиаст
**
Публикации: 62

« Отговор #322 -: май 29, 2008, 14:16:33 »

Ау, и аз снощи готвих пиле с гъби, масло, синьо сирене и сметана... размазващо стана. Всичко това го изсипах заедно в чугунен тиган и го задушавах до готовност... Тази вечер - кюфтенца със салатка smile
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: май 29, 2008, 15:04:21 »

днес  набързо ще правя нещичко с пиленце, салатка и палачинки с щоколад и сладолед и банани и ягоди,  че ще имаме и малка гостенка !! офф докато се изредят всички да ни дойдат на гости така ще бъде !!!! smile ама на мен ми е приятно да готвя и много се кефя smile
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: май 29, 2008, 15:38:57 »

аз снощи правих крокети с кренвиршчета.много интересно стана.голяма измислица ама стана супер.ако някой се интересува да каже и ще пусна рецептата.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: май 29, 2008, 15:45:58 »

гери, не се помайвай а пускай рецепта

аз имам едни гъби вкъщи иска ми се да ги вкарам в някоя манджичка, дайте идея blush
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: май 29, 2008, 15:57:25 »

Ето я рецептата
Сварявате картофи обелвате ги и ги намачквате.Към около килограм сварени картофи аз сложих 2 жълтъка и едно цяло яйце около половин чаша брашно.Трябва да се получи като картофено тесто.ако е по редичко сложете още малко брашно.добавих черен пипер кимион сол и малко шарена сол.Купих от тези мъничките /бейби/ кренвиршчета.обличате кренфиршчетата в картофенето тесто.притискате хубаво.след което топите в галета после в разбито яйце и после пак в галета и пържите в силно сгорещено олио.Ние ги хапвахме със зелена салатка и направих и млечен сос от кисело мляко майонеза копър и малко счукан чесън.Дано да ви харесат

Ами пилешки късчета с пресен лук и гъбки мога да ти предложа.
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: май 29, 2008, 16:36:18 »

Момичета имам поизостанал кус-кус и не смятам да го хвърлям,ако трябва във вратлето на мъжа ми ще го изсипя ама ще си го хапнем,дайте някаква идея .... crazy
Иначе току що направих пълнени чушки с яйца и сирене,мислех да правя и кекс,но се оказа че нямам миксер в новата къща и незная дали ще стане ....gucci ти как мислиш ?
А то аз и тавичка нямам та се мъча с тия чушки в една малка иенска и някво друго измислено нещо,пък и тенджерка нямам sad нищо нямам и никой не иска да идем да купим ....абе нали не готвят мъжете,но ще се мъча само до утре .....
« Последна редакция: май 29, 2008, 16:38:41 от Danitkaaa » Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: май 29, 2008, 16:51:02 »

Смятам че ще стане и без миксер просто доста ще побъркаш за да няма бучки в сместа за кекс.А за кус куса ето ти идейка за салатка.сварения кус кус добавяш ролца от раци царевичка и домат нарязан на ситно.заливаш със сосче.Салатката е много засищаща.а в тенджерката може да го направиш.Един съвет от мен сложи вътре орехи и стафиди а тавичката я намажи с малко олио и после я посипи с брашно преди да изсипеш сместа за кекса вътре.Аз също нямам форма за кекс но се справям и йенската тенджерка и става.даже го захлъпвам в началото за да изгори отгоре.
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: май 29, 2008, 16:53:24 »

А сосчето какво трябва да бъде хич не ме бива в сосовете,а много ги обичам .....а изгорих и чушките  diablo
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: