Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:27:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За бременността - знаете ли??? 2 част  (Прочетена 178021 пъти)

сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: март 03, 2008, 16:35:11 »

Благодаря за съветите момичета, ама аз уж избягвах газираното че нали не е полезно, но ще си взема една газирана вода за лекарство. Wink

има едни хапчета Талцид,много бременни ги пият и им минават киселините *THUMBS*Не вредят нито на теб,нито на бебето,до колкото си спомням се дъвчеха good
Активен
Picolina
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: март 03, 2008, 16:38:58 »

Може също да си направиш водичка със захар,на мен поне ми помага good
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: март 04, 2008, 12:31:55 »

Дидке и аз имах киселини - на мен ми помагаше само чаша студено прясно мляко!Явно на всеки различно pardon Но и аз съм чувала за содата, но така и не я пробвах..
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: март 04, 2008, 17:14:58 »

и аз съм на мнение ,че при всеки е различно с тези киселини и му помагат неща който при други недействат,при мен най вече минаваха от газирани напитки и най много от содата good
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #169 -: март 04, 2008, 21:22:04 »

И мен от време на време ме спохождат киселини но си се оригвам на воля  Wink Казват бебето щяло да се роди с повече коса  shok Истината е че всяка киселина се неутрализира с основа това ми е останало от химията т.е. малко солена бисквитка или нещо такова би трябвало да помогне...опитайте
Активен
ivana
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: март 05, 2008, 11:42:42 »

и тук да се отчета....Киселините се предизвикват от свиването на стомаха...с растежа на плода органите се събират в горната част на тялото и това притискане на стомаха кара стомашния сок да навлиза в хранопровода,най-вече в легнало положение,затова...избягвайте да се храните минимум 2 часа преди спане,за да не се увеличи обема на ст.сок.не яжте пържено,люто или с много подправки,както и кисело!С каката пих хапчета за киселини...сега пак ми се налага...имам ги от края на 6 месец.За жалост сега имам киселини и когато съм исправена,а понякога докато спя се събуждам от киселини и ми иде да  bad Най-добре се консултирайте с лекар какви хапчета да взимате за киселини!А за содата съм чувала,че хич не е полезна особенно при бременни защото вреди на червата!
Активен
renka_87
Професор
Публикации: 486

Най-чакания месец Април

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: март 05, 2008, 11:55:05 »

А аз знам за содата,че причинява гастрит
Искам да попитам-трепери ми дясното око през горе-долу половин час,постоянно от някъде месец
Дали има нещо общо или не и от какво може да е?
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: март 05, 2008, 14:01:00 »

Благодаря на всички за препоръките и съветите!
На мен пък вечер като си легна с пижамата в леглото пред тв-то и ми се дояжда всякакви боклуци. Но содата ми помогна pardon . Само заради газираното се притеснявам че не е полезно....
Активен
Stenin
Професор
Публикации: 353

« Отговор #173 -: март 05, 2008, 15:27:54 »

А на мен напоследък все газирано ми се пиеше и си пих blush
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: март 05, 2008, 15:39:59 »

Ами то няма нищо фатално в това и никой не е забранил на бременните да пият газирано, то е толкова вредно за тях колкото и за небременните...
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: март 05, 2008, 15:41:25 »

А на мен напоследък все газирано ми се пиеше и си пих blush

и при мен е така good Колата много ми се услажда...пийвам си по малко Wink Цяла зима избягвах газираното да не се разболея,но сега му отпуснах края tease
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: март 05, 2008, 16:00:01 »

Така ами, то и на дечицата сигурно им се услажда  blum Но наистина само трябва да се пазим да не се разболеем от някое гърло или нещо такова...
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: март 05, 2008, 16:02:19 »

Така ами, то и на дечицата сигурно им се услажда  blum Но наистина само трябва да се пазим да не се разболеем от някое гърло или нещо такова...

ауууу.......(да чукна на дърво) незнам как се опазих цяла зима pardon  че трудно се кара грип по време на бременност! Количката и на моя малък мъж му харесва.....винаги ме дарява с доста силни шутове следе чаша-две кола.....дава му сили funnytooth
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: март 05, 2008, 16:04:59 »

а на нашия мъж и количка не му трябва - и без това е изключително бурен напоследък и ако пийна кфе или кола не ми се мисли какво ще стане... banana
Активен
Picolina
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: март 05, 2008, 16:11:02 »

Искам да попитам-трепери ми дясното око през горе-долу половин час,постоянно от някъде месец
Дали има нещо общо или не и от какво може да е?
Не мисля,че има нещо общо това се случва "Когато окото ти види нещо хубаво" поне така са ми казвали и ти не трябва да го казваш на никой,един вид да него "клюкариш" tease Малко си пада някакво суеверие,но знай че е за хубаво!!! good
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: