Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:27:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булчински рокли - част 2  (Прочетена 295274 пъти)

KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #240 -: март 13, 2008, 15:13:56 »

От скромните ми впечатления от роклите на българските фирми, мога да кажа, че роклите на Грънчаров и син ми се сториха най-качествено ушити. И платовете им никак не бяха лоши в сравнение с остналите. Спомням си, че бюстиетата на Романтика стояхо ужасно, горното ръбче на бюстието (над гърдите) се обръщаше навън, платовете на Аз и Ти са много груби.

niksha, за рокля до 2000 лв ти препоръчвам роклите на Гергана Симеонова и Астелла на Витошка. И на двете места могат да ти ушият рокля по твой модел, а платовете им са първокачествени.
« Последна редакция: март 13, 2008, 15:15:31 от KlaraFina » Активен
tiholina
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #241 -: март 13, 2008, 15:26:37 »

Момичета иска да искажа разочарованието си за булченските магазини в Бургас. Вчера с една приятелка решихме да поразгледаме каде какво има ( ще кажеш, че ми е дошло времето да гледам  blum ) първо, че няма нищо интересно, второ че роклите са от отвратителни платове crazy. На снимките изглеждат едни, а в действителност са съвсем различни nea груби, а за бродерията и дантелата да не говорим пердето в къщи е по финно angry shok. Аз си знам, че направо в София трябва да се гледа, сега направо ме е яд, че ги гледах тук само се разочаривах girl_impossible. В бутиците в София предполагам, че качеството и материите ще са на 100% нали?  good  blush
Искам да те попитам в кои магазини ходи в Бургас, аз имам позната която си купи точно от там, доколкото си спомням от Симбелин
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #242 -: март 13, 2008, 16:48:00 »

Според мен Оксана и Одета също имат хубави платове и модели. Не бяха лоши и тези в Александра.За съжаление повечето булченски рокли сега са прибрани и висят на закъчалки, а на тяхно място са изложени балните рокли. В Грънчаров и син продавачката беше много любезна и ми ги показа една по една на закачалките, но ми беше трудно да добия представа за линията им като не са на манекен. Аз там нищо не можах да харесам.
Активен
new_bride
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #243 -: март 13, 2008, 21:45:13 »

niksha, споделям мнението ти за бургаските магазини! sad Аз също бях много неприятно изненадана и даже мисля, че е срамно в такъв голям град да няма свестни булченски бутици!  Oh my ... Останалите, които не си разгледала не правят изключение!  angry
Само в Cymbeline (на площад св. Кирил и Методий) може да попаднеш на качествени материи и аксесоари. И аз бих ти препоръчала София или Асеновград (за шиене).
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: март 14, 2008, 00:24:38 »

Балната си рокля бях купувала от Одета и съм доволна от тях ( само дето ми се налагаше да ходя до София за 3 проби, но това не е проблем), а сега маи ще се насоча към M.Tyler, LaSposa и Simon като им разгледах сайтовете стигнах до извода, че техните модели най-много ми допадат Bravo. Надявам се и като качество да са на същото ниво. pardon
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: март 14, 2008, 10:17:38 »

Аз си харесах рокля! danceg И тъй като магазин има в Лондон, а аз по случайност имам път натам съм решила да хода да я пробвам. Да направа снимки и ако е много скъпа да си я поръчам от тук! Подскажете ми за някоя добра шивачка!За София става въпрос!
« Последна редакция: март 14, 2008, 16:20:09 от pleasure » Активен
ilkata
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: март 15, 2008, 10:47:56 »

ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!!
АЗ СЪМ НОВА ВЪВ ФОРУМА НО И АЗ КАТО ВАС СЪМ БЪДЕЩА БУЛКА. ИСКАХ ДА ВИ ПОКАЖА МОЯТА РОКЛЯ КОЯТО СИ ИЗБРАХ В ИНТЕРНЕТ НО ЗА ЦЕЛТА ТРЯБВА ДА Я ДАМ ДА Я УШИЯТ ПО ПОРЪЧКА.ПРОСТО ИСКАХ ДА ЧУЯ МНЕНИЕТО ВИ ЗА РОКЛЯТА КОЯТО СИ ХАРЕСАХ, НОООО ИМА ПРОБЛЕМ НЕЗНАМ КАК ДА Я ПОСТНА ВЪВ ФОРУМА.МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: март 15, 2008, 11:02:29 »

ilkata   welcome-2 Добре дошла в нашия форум, нашето малко виртуално семейство. Сигурна съм че ще намериш много полезна информация и полезни съвети! Писах ти на лични за снимките.
Активен
ilkata
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: март 15, 2008, 11:11:25 »

dano se e poluchilo.za tazi roklq stava vypros ako izlezne de  blush
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: март 15, 2008, 11:27:30 »

Невероятна е ! good А къде ще ти я шият ? И намери ли подходящите платове!
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: март 15, 2008, 11:29:37 »

ilkata Роклята е прелестна! Дантелата изглежда много нежна и изискана.

Само пиши на кирилица че модераторите ще се карат!
Активен
ilkata
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: март 15, 2008, 11:45:43 »

И според мен роклята е много хубава (невероятна) за това искам точно нея  smile реших да се доверя на Нели Праматарова в Асеновград, защото знам че е много добра. Доколкото за платовете те първа ще избирам,гледам и харесвам
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #252 -: март 15, 2008, 17:04:08 »

Аз си харесах рокля! danceg И тъй като магазин има в Лондон, а аз по случайност имам път натам съм решила да хода да я пробвам. Да направа снимки и ако е много скъпа да си я поръчам от тук! Подскажете ми за някоя добра шивачка!За София става въпрос!

eli_m, имай предвид, че в повечето булченски магазини в чужбина не се разрешават снимки. За някои също се изисква предварителна уговорка за час на посещението. Струва си да им звъннеш предваително и да попиташ . Аз бях много очудена от тези изисквания. После като си в магазина можеш да пробваш колкото си искаш, дават ти също сутиен без презрамки, шнола за коса  обувки и чорапи за пробата.
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #253 -: март 15, 2008, 21:37:39 »

ilkata, страхотна рокля си си избрала. Bravo Дано да могат да ти я направят такава. Мисля,че ако ти я шият трудно ще намерят в България такива платове, но все пак няма невъзможни неща. Успех
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #254 -: март 15, 2008, 21:53:11 »

Илката, тази рокля не е ли на Деметриос? Мисля, че я мернах в един сайт ... Дано ти я направят както ти харесва, но ще ти излезе скъпа с хубави материали. Успех!  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: