Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 17:58:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4]  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за родителите  (Прочетена 26902 пъти)

Poli_85
Ентусиаст
**
Публикации: 61

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: юли 30, 2009, 12:10:01 »

Здравейте и от мен.Аз съм нова тук и за първи път пиша , но чета от доста отдавна.Много добри идеи виждам за подаръци на родители.Аз понеже ще се венчая на 08.05.2010г. мисла да направя подарък само на майка ми ,защото тя има рожден ден тогава.Много искам да има подаръци за всички но искам да отбележа неиният празник.Затова реших да направя албум със снимки като започна от деня на раждането ми до деня на завършването в университета и място за снимка от свадбата.Това придружавано от една голяма торта със свещи и трогателна реч.Смятам че ще и хареса  girl_wink Как мислите  pleasantry
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: август 12, 2009, 13:48:23 »

Момичета, аз пак искам съвет за тази изненада angry Имам чувството, че ще ме преследва до края. Слушайте какво измислих в крайна сметка - дръпнах си някое друго стихче за мама и татко и смятам да го дам на ДЖ и по някое време той да пусне някоя хубава сладка песничка и да ги изрецитира. Другия вариант е ние да си ги изрецитираме на родителите си, но като си помисля, че само докато ги четях и ми се плачеше, какво остава ако почна да ги чета и видя физиономията на наште cray Та след като мине това с рецитирането на майките да им подарим по един голям букет, а на бащите по една бутилка алкохол. Танците отпаднаха, защото моите родители, както споменах и преди това, не си падат много по тях.
Моля ви се, ако имате някакви идеи за реч към тях, да не е само стих, давайте или пишеше на лични. Много ми се иска да им направим густо както се казва funnytooth give_rose
Поли, мисля че това ще бъде много хубав подарък за твоята майка и ще я разчувстваш и изненадаш. Не мисля, че ще се досети какво й готвиш, при положение че се смята, че това е твоя ден. Ще бъде вълнуващо и наистина много трогателно според мен. Успех good
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: август 12, 2009, 14:30:53 »

Bravo Поли, чудесно си го измислила.
princesata9 , мисля, че е по-добре ДЖ да го прочете, защото и аз от нашия текст на папирусите много се вълнувах, при тях ефекта беше същия даже кумата се разплака когато Митко зачете текста. Мисля, че идеите за подаръци на родителите са страхотни, защото и те трябва да почувстват колко ги обичаме и ценим Wink
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: август 12, 2009, 15:03:30 »

petrova83, абсолютно си права за това, че и нашите родители трябва да са специални на този ден, макар че те смятат че той е само за нас. В крайна сметка и на мен ми се струва по-добре това с ДЖ-я, но трябва да го дообмисля още за някои дребни детайли. Ако имате идеи, помагайте blum
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: март 11, 2011, 15:25:53 »

От доста време не е писано в тази тема, момичета вие не мислите ли за изненади на родителите си. Давайте още идейки. Аз много бих искала да направим нещо за тях, за да се почувстват и те специални, но все още не мога да измисля какво да е. Моля помагайте smile
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: януари 04, 2012, 14:37:56 »

На родителите съм намислила да изнамеря бурканчета с лавандулов мед и ще ги украся с панделка и стръкче суха лавандула. Ако някой знае къде в София мога да открия, да пише моля, защото аз вече търсих в няколко магазина за мед, а и изпуснах изложението на мед миналата година... blush

Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: февруари 02, 2013, 09:59:47 »

в крайна сметка, на родителите подарихме практичен подарък, а именно дантелена рокля за църковния ритуал за майка ми girl_wink и кожен колан на бащата. С неговите претенции до това стигнахме blum като мирно споразумение. Лавандулов мед на нормална цена така и не намерих . sad
Активен
Страници: 1 2 3 [4]  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: