Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 19:34:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за родителите  (Прочетена 26919 пъти)

Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: март 31, 2007, 16:31:49 »

Мисля, че добре направена снимка в деня на сватбата ви и поставена в красива рамка ще е хубав подарък. Определено ще си спомнят за сватбата. Това по-скоро ще е символичен подарък.
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: март 31, 2007, 16:42:14 »

Мисля, че добре направена снимка в деня на сватбата ви и поставена в красива рамка ще е хубав подарък. Определено ще си спомнят за сватбата.
да да а и винаги когато погледнат снимката 6те виждат колко са 6тастливи децата им и колко се оби4ат Bravo
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: април 02, 2007, 13:07:44 »

Мисля, че добре направена снимка в деня на сватбата ви и поставена в красива рамка ще е хубав подарък. Определено ще си спомнят за сватбата. Това по-скоро ще е символичен подарък.

Ние направихме такъв подарък за Нова година на родителите, бабите и сестрите ни  girl_wink
Изкарахме снимки на нас двамата от сватбата формат А4 и ги сложихме в рамки! Всички много се зарадваха и веднага ги сложиха на някоя стена да ни гледат  girl_in_love
Само дето за нас не си направихме  Blush но и това ще стане  Curtsey
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #33 -: април 02, 2007, 13:10:54 »

Ние им подарихме копие от двд-то,и снимки в рамки,на родителите и на баба ми.Много се зарадваха. photograph
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: април 02, 2007, 14:17:05 »

Ако имате повече време и желание, може да направите много интересен колаж от стари снимки на вас и родителите ви (снимки, които носят хубави спомени и положителни емоции) и да го рамкирате красиво. Така и двете семейства ще получат едновременно еднакви и различни подаръци Wink
Активен
shaska
Сватбар
Публикации: 238

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: юни 16, 2008, 15:26:45 »

Момичета и аз искам да благодаря на родители ни (макар и да зная едно 90% че родителите от страна на милото няма да дойдат) но се чудя какво точно да кажа..дали не бихте могли да ми дадете някакъв съвет..в момента главата ми не можи да роди нищо а пък много искам да имаме такова слово... huhhuh.gif
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: юни 22, 2008, 11:29:36 »

Аз мисля на сватбата да му дръпнем една реч колко сме им благодарни затова, че са ни родили и отгледали и след това да ги изненадаме с подарък може уикенд на някое спокойно местенце или нещо друго. Само се притеснявам като държа речта да не се развълнувам повечко, ама милото ще помага.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: юни 22, 2008, 21:21:12 »

на сватбата на кумовете ни тази реч я дръпна мъжа и стана добре,защото ние жените сме по-чувствителни и съвсем ще се разнежим,а мъжете дори и да вложат някаква емоционалност едва ли ще пуснат два реда сълзи.Според мен дай тази възможност на младоженеца .
Активен
shaska
Сватбар
Публикации: 238

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: юни 23, 2008, 09:55:06 »

някои текс за тази реч в нета.... pardon
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: март 26, 2009, 10:55:46 »

И аз се интересувам от текст за поздрав на родителите, ако някой има, нека да помага..... girl_wink
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: март 26, 2009, 11:18:29 »

Мисля, че няма нужда от това да се взема нещо на готово от нета.Просто трябва да се отпуснеш, замислиш и думите сами ще бликнат от сърцето ти.Това са вашите родители и никой по-добре от вас не ги познава.Смятам също, че никой освен вас неможе да намери най-точните думи с които да опише вашата необятна обич,силно вълнение и дълбока благодарност към родителите ви.....
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: март 26, 2009, 14:40:49 »

И аз мисля 4е няма особен смисъл да се наизустяват или да се умува върху една такава ре4..както Катето е казала-думите излизат от сърцето, Мисля  4е няма по-голям подарък за родителите от искренните и 4исти думи. give_rose
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: март 29, 2009, 22:07:15 »

ние мислим да им подарим някоя екскурзия извън БГ..например до Гърция
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #43 -: април 02, 2009, 08:04:19 »

Ето окончателното решение за подаръците при нас. Шеговитите останаха само за майка ми, защото след гостуването на свекито реших, че е по - добре да "не си слагам таралеж в гащите".

След подписването, като отидем да им кажем, че сме вече семейство:

На свекъра - бутилка от любимото му уиски.
На свекървата - сватбена книга със снимки от подписването и огромен букет. Тук още обмислям дали да сложа картичката с надпис "Милата свекърва къщовница е първа", но не знам как ще се изтълкува.

На майка ми - Картичка с надпис "Няма сила по - могъща от любимата ми тъща". На картинката зетят е размазан под чехъла на огромната си тъща, която държи точилка. В подаръка има още точилка за сладки дървена, с гравирано надписче началото на картичката. Следват колекция двд-та с филми от рода на "Запознай се с нашите", "Бащата на булката", "Свекървище" (за тъща не можах да намеря), "Роднини под прикритие" и т.н. В картичката смятам да си копна страхотното текстче на SylvieBG от темата за текстовете на поканите.
На брат ми (като мъжа в къщи)- тениска от тези за "Калашников" и руска ушанка, ако успея да открия, защото отдавна иска такива като ходят зимно време по купони на вилите. Тук още нямам текст за картичката, ако на някой му хрумне нещо готино и веселяшко нека ми помогне.

След сватбата

Свекървата и свекъра ще ги изпратим на едноседмична почивка в планината на тези вилички, които се наемат.

Майка ми ще я заведа на еднодневна екскурзия до Париж (няма да има бира за повече), защото винаги е мечтала да го види. Сутринта я качвам на самолетчето и вечерта се прибираме.

Гледала съм паричките и за двете семейства да са еднакви, защото неговите понякога малко пресмятат дали на отсрещните родители не се дава или помага повече.
Активен
MERRIMENT
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #44 -: април 02, 2009, 08:58:55 »

Ние също мислихме как да благодарим на родителите.Според мен е много добра идеята за благосарствена реч.Предпочитам да демонстрирам уважение и благодарност към тях пред всички гости,отколкото да им подарявям подаръци.Няма ли някой да сподели какво е казъл в речта си.аз сега я мисля и като я завърша мисля да я пусна тук.Надявам се да стане добре,защото се ровя из форумите и плагиатствам blush
Активен
Страници: 1 2 [3] 4  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: