Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 14:07:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени етикети  (Прочетена 183425 пъти)

maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юни 16, 2007, 21:21:33 »

Браво!  Bravo Много са симпатични!
Bravo Bravo Bravo И на мен много ми харесаха, а надписа в рима е много сладък  good give_rose
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: юни 16, 2007, 22:15:41 »

Благодаря ви момичета, равам се, че ви харесват smile
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: юни 17, 2007, 11:46:10 »

спирит чудни са етикетите.ще ви открадна текстчето за етикетчето отзад blush
Активен
Smurfieta
Сватбар
Публикации: 210

« Отговор #153 -: юни 18, 2007, 21:31:59 »

И на мен много ми харесват  Bravo
А ние днес си взехме нашите етикети най-после и да ви кажа хич не съм очарована  nea За дизайна ми помогна моя близка приятелка и ги изпратихме в печатницата Mania Print към Kлуб 35 в Студентски град. Там ни пуснаха пробно по един от двата вида и изглеждаха много добре - на прозрачно самозалепващо фолио. Взеха ни по 3 лв. на лист А4 с по 1 етикет на него обаче!!  diablo Иначе казаха, че на 1 кв. м фолио ще съберат 100-тина етикета, на нас ни трябваха по-малко де. Днес си ги взехме - не са на такова фолио, ами на хартиено  sad И заради това са станали много бледи.. абе изобщо много съм разочарована  cray За това удоволствие щяха да ни вземат уж 19 евро или 38 лв, а днес ни казха, че всъщност дължим 49,50 лв.  Mad girl Е, взехме си ги, нямаме никакво време да чакаме вече. Поне са ги изрязали и само трябва да си ги налепим.
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #154 -: юни 18, 2007, 22:09:52 »

Ох, а нашите етикети ги поръчахме уж да са направени професионално, сумати пари пръснахме, получиха се много добре, и изведнъж сега се оказа, че българското вино, което си бяхме избрали за подаръци на гостите, вече не се внася в САЩ--така трябваше да сменим виното, а етикетите заминаха на боклука. Ама аз даже вече не мога да се ядосам за нищо... решила съм каквото и да дойде, въобще не може да ми развали настроението.
Активен
Smurfieta
Сватбар

« Отговор #155 -: юни 18, 2007, 22:31:11 »

Ех didibaby, много неприятно се е получило така  sad Измислихте ли друг вариант за подаръци?
Ние за да не си създаваме излишни емоции не написахме вида на виното на етикетите. Сега са един вид универсални, дори и леко грозновати  pardon
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: юни 18, 2007, 22:34:29 »

леле Smurfieta 50лв за етикети аз не бих дала.ние нашите ще си ги извадим на самозалепващо фолио и 30 броя ще ни излязат не повече от 5лв.
нищо че са станали бледи,не се ядосвай,давай го спокойно като didibaby Wink
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #157 -: юни 18, 2007, 22:35:48 »

Ех didibaby, много неприятно се е получило така  sad Измислихте ли друг вариант за подаръци?
Ние за да не си създаваме излишни емоции не написахме вида на виното на етикетите. Сега са един вид универсални, дори и леко грозновати  pardon

Ние пак оставихме вино за подаръци на гостите, но трябваше да измислим друг начин за етикети.

Вие много добре сте постъпили като не сте написали името на виното на етикетите. good По-добре бледи етикети, вместо неизползваеми.
« Последна редакция: юни 18, 2007, 22:39:51 от didibaby » Активен
Smurfieta
Сватбар

« Отговор #158 -: юни 18, 2007, 22:42:30 »

Ей, maslinka, наистина ли толкова евтино ще ви ги напечатат?  Bravo Тук цените са доста по-различни, оскъпява се от фолиото и от това, че се печатат на режещ плотер, за да може после да не си играем да ги режем с ножичка.
И мен си ме е яд, не че от 38 до 49 лв. е голяма разликата на фона на всички разходи около сватбата, но чувството че нещо са ни излъгали е много досадно  diablo
Иначе се оказва, че имаме етикети в излишък, трябваха ни около 60-70, сега си имаме 110  laugh Сега тествах един, държах бутилката в хладилника и сега я извадих да се изпоти - не падна, та това поне да не го мисля  smile
didibaby, сигурна съм, че гостите ще останат приятно изненадани. А ние не написахме вида на виното защото когато поръчвахме етикетите не знаехме колко бяло и червено трябва да купим и за по-сигурно ги направихме универсални. Качвам снимки в галерията, но наживо са по-бледи.
« Последна редакция: юни 19, 2007, 06:45:25 от Smurfieta » Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: юни 18, 2007, 22:46:22 »

е те и нашите са такива good.ние сами си ги печатаме  на принтера вкъщи,затова е толкова(само фолио си купихме)
е поне няма да си игрете да режете с ножичката,като нас ;)този за виното особенно ми хареса Bravo
« Последна редакция: юни 18, 2007, 22:49:07 от maslinka » Активен
Smurfieta
Сватбар

« Отговор #160 -: юни 18, 2007, 22:48:10 »

maslinka, там са вече, виж пак. А това с ножичката вече щеше да ми се стори много нанагорно, особено за етикетите, които имитират Пещерска, с този сложен контур.... Ракиените са мисля като вашите  smile
« Последна редакция: юни 18, 2007, 22:49:49 от Smurfieta » Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: юни 18, 2007, 23:33:48 »

Smurfieta, преди малко надникнах в галерията ти, за да видя етикетите. Харесва ми това че са много изчистени и семпли (за виното). Иначе за ракиените и ние на този модел сме се спряли!  good
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юни 19, 2007, 10:29:04 »

Здравйте мили мой. Кажете от къде да си взема мостра за пещерска за да си направя за мен.  Много ми харесаха вашите етикети -на всички. Помогнете ми и аз да си направя.

Активен
Smurfieta
Сватбар

« Отговор #163 -: юни 19, 2007, 10:35:56 »

Здравйте мили мой. Кажете от къде да си взема мостра за пещерска за да си направя за мен.  Много ми харесаха вашите етикети -на всички. Помогнете ми и аз да си направя.

Rodi, пращам ти на e-mail картинката от която сме ги правили ние, мисля, че всички нея ползват  blum
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: юни 19, 2007, 12:34:38 »

момичета моля да дадете идея за етикет на сватбено шампаско за годишнините
благодаря
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 24   Нагоре
  Изпечатай