Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 14:26:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени етикети  (Прочетена 183477 пъти)

kiss вече Краева
Любопитен
*
Публикации: 24

щастлива съпруга

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: февруари 03, 2008, 20:49:24 »

Почти на всички сватби вече слагат собствени етикети на бутилките, според мен ако сте решили да имате такива ги съчетайте със стила и цвета на сватбата. И подгответе бутилките от по-рано, особено ако ще търсите празни.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: февруари 03, 2008, 23:12:59 »

Има ли някъде из нета готови заготовки(ако мога така да ги нарека) за сватбени етикети. Нещо като шаблони. Имам предвид нещо готово, на което само да допълни човек имената и датата на сватбата. Дано ме разбрахте  crazy
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: февруари 03, 2008, 23:27:14 »

Може да си поръчаш по Интернет,Вероника мисля,че си е поръчвала нейните,но готови шаблони не вярвам да има blush
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #288 -: февруари 04, 2008, 09:51:54 »

Има ли някъде из нета готови заготовки(ако мога така да ги нарека) за сватбени етикети. Нещо като шаблони. Имам предвид нещо готово, на което само да допълни човек имената и датата на сватбата. Дано ме разбрахте  crazy

Има в чужди сайтове, но се плащата. Според мен отново от чужди сайтове можеш да смъкнеш 5-6 варианта на готови етикети и да си ги обработиш с Фотошоп. Или да ги дадеш като пример на някоя агенция /все работите с някоя рекламна агенция/, а те да ти направят подобни.

Биби-СЗ, чакам с нетърпение да кажеш какво показа опитът с етикетите, че да знам и аз на каква хартия да ги правя в крайна сметка, че много ме притеснихте с това разтичане crazy
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: февруари 04, 2008, 10:45:08 »

Може да си поръчаш по Интернет,Вероника мисля,че си е поръчвала нейните,но готови шаблони не вярвам да има blush
Да аз моите си ги поръчах, пратих им снимка , те ми пратих варианти, аз им казвах какво да променят докато не станаха какви ги искам. Аз се поолях с бройките че и отстъпка ми направиха, Етикетите са на самозалепващо фолио.  момичето което ми прави поканите също прави етикети на такова фолио - то не се разтича. Ще пратя линк на сайта на лични ако някой се интересува  good
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #290 -: февруари 28, 2008, 22:52:21 »

Незнам тук ли да отправя въпроса си. Виждала съм бутилки с вино и шампанско на които етикетът е снимка на младоженците и дата на сватбата. Такава бутилка и подариха на сестра ми в гражданскот -една за тях и една за кумовете. Тези бутилки се отварят на специален случай- първата годишнина, или 20-тата годишнина, раждането на детето и др. Къде могат да ми направят такива етикети-2 бр.?
Активен
polly_84
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #291 -: март 19, 2008, 21:30:57 »

Да аз моите си ги поръчах, пратих им снимка , те ми пратих варианти, аз им казвах какво да променят докато не станаха какви ги искам. Аз се поолях с бройките че и отстъпка ми направиха, Етикетите са на самозалепващо фолио.  момичето което ми прави поканите също прави етикети на такова фолио - то не се разтича. Ще пратя линк на сайта на лични ако някой се интересува  good

Вероника,ще ми пратиш ли линка към сайта и аз искам етикети,но си мисля,че сама не бих се справила.
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: март 20, 2008, 11:20:25 »

Аз имам един въпрос! Как е по-добре, дали всички бутилки да са с направени етикети или само тези на младоженската маса?
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: март 20, 2008, 11:30:18 »

Аз имам един въпрос! Как е по-добре, дали всички бутилки да са с направени етикети или само тези на младоженската маса?
на мен по оригинално ми изглежда всички бутилки да са с етикети а и гостите ще бъдат доста изненадани good поне на нашата сватба така беше и накрая всеки си взе по бутилка за спомен
Активен
Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #294 -: март 20, 2008, 11:30:47 »

Ние на всички бутилки ще правим етикети, защото ракийката ни е домашна, може би ако ракията беше купена нямаше да слагаме етикети.
Активен
mirindadimi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 747

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: март 20, 2008, 11:30:52 »

Според мен е хубаво да има на всички маси бутилки с етикети ако не ти представлява трудност. Гостите много им се кефят - снимат си ги, взимат си бутилки за спомен, а и една задължително подарихме на кръстниците good
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: март 20, 2008, 11:46:42 »

Благодаря ви ROSI KRASTEVA, Dginger и mirindadimi! Flower Flower Flower
Нашата, за съжаление, няма да е домашна. Ще я купим директно от производител и може да кажем да е без етикети!
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: март 20, 2008, 12:09:21 »

Нашата, за съжаление, няма да е домашна. Ще я купим директно от производител и може да кажем да е без етикети!
ами да и ще си направиш етикетите и готово good
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: март 20, 2008, 19:28:23 »

здравеите на всичи.нямам думи от всичо което видях и прочетох,всичо е прекрасно. Bravo Bravo Bravo.имам само няколко вапроса от каде мога да си порачам и аз такива етикети и горе долу колко пари струва единия.и ако реша аз да си ги правя как става точно.момичета благодаря ви праедварително ако не е този форум незнам какво бих правила без вас. thank you judges judges
« Последна редакция: март 20, 2008, 19:30:21 от radinka » Активен
gingerina
Ентусиаст
**
Публикации: 87

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: март 21, 2008, 13:05:41 »

Здравейте,
аз си направих етикети (не съм ги поръчала още) само с наши снимки и текст с имената, датата и града. Иначе сигурно никак няма да се върже нито тематично, нито цветово на стила на сватбата, но много си харесвам снимките  blush  smile.
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: