Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:02:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Библиотека: полезно да се знае за бебето/детето  (Прочетена 90190 пъти)

Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: май 24, 2008, 11:07:23 »

Според езотеричните науки в зависимост от това кой доминира като по-силния характер в семейството се ражда момче или момиче. Ако жената има по-силен характер се ражда момче за да се балансират енергиите в семейството и да се "смекчи" нейния нрав чрез засилена мъжка енергия. Ако пък доминира мъжът се ражда момиче точно поради същата причина.
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: май 24, 2008, 11:10:56 »

zahira, ако наистина е така .... ми то аз на момиче няма да се радвам май никога  crazy това в кръга на майтапа разбира се.... в интерес на истината и двамата с мъжа ми сме горе-долу еднакви в това отношение, в смисъл, че никой от двамата не доминира  smile
« Последна редакция: май 24, 2008, 11:12:33 от solecito » Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: май 24, 2008, 12:14:02 »

Здравей
ето аз какво знам по въпроса:
1. Сперматозоидите У са по бързи но по-малко издръжливи от сперматозоидите Х. От това следват няколко неща:
ако сте правили секс преди Ову повече Х ще са оцеляли и ще чакат яйцеклетката в тръбата т.е. по-голям шанс за момиче. ако правите секс точно по време или часовете след Ову У ще са по-бързи и повече от тях ще стигнат до яйцеклетката т.е. по-голям шанс за момче.
2. влагалищната среда на майката също може да влияе на пола на детето- колкото е по кисела и враждебна толкова е по голям шанса за момче защото Х са по-издръжливи, и повече от тях ще преминат през влагалището. колкото по-алкална е средата- толкова шанса за момче се увеличава. Чувала съм също и че жените които похапват много сладко са по-"кисели" защото така се разграждала захарта
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: май 24, 2008, 12:48:41 »

Здравей
ето аз какво знам по въпроса:
1. Сперматозоидите У са по бързи но по-малко издръжливи от сперматозоидите Х. От това следват няколко неща:
ако сте правили секс преди Ову повече Х ще са оцеляли и ще чакат яйцеклетката в тръбата т.е. по-голям шанс за момиче. ако правите секс точно по време или часовете след Ову У ще са по-бързи и повече от тях ще стигнат до яйцеклетката т.е. по-голям шанс за момче.
2. влагалищната среда на майката също може да влияе на пола на детето- колкото е по кисела и враждебна толкова е по голям шанса за момче защото Х са по-издръжливи, и повече от тях ще преминат през влагалището. колкото по-алкална е средата- толкова шанса за момче се увеличава. Чувала съм също и че жените които похапват много сладко са по-"кисели" защото така се разграждала захарта
goldi, благодаря за инфото, това не го знех  kiss2
по принцип това с рецептите наистина са си бабини деветини, ама pardon знам ли.... аз толково много искам момиченце, че .....  Girl_hide
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: май 26, 2008, 15:49:38 »

Според езотеричните науки в зависимост от това кой доминира като по-силния характер в семейството се ражда момче или момиче. Ако жената има по-силен характер се ражда момче за да се балансират енергиите в семейството и да се "смекчи" нейния нрав чрез засилена мъжка енергия. Ако пък доминира мъжът се ражда момиче точно поради същата причина.
Хе-хе,а каква е логиката в такъв случай при разнородни дечица в семейството-момче и момиче blum

Обяснението на goldi ми е най на сърце Wink
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: май 26, 2008, 16:03:40 »

Когато в семейството се е родило момче например и после момиче това означава, че енергиите в семейството са се балансирали и има равновесие в отношенията. Същото е и когато се раждат разнополови близнаци.
Аз например имам роднина мъж, който е много властен и доминантен характер и всичките му деца са момичета.
Аз отсега си знам и без да ми казват какъв ще е пола на детето ми laugh.
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #111 -: май 27, 2008, 08:35:05 »

Обяснениета на Голди е най-вярно просто защото то е научно обосновано pardon Всичко останало са някакви догатки,с които само трябва да се забавляваме.
Активен
gingerina
Ентусиаст
**
Публикации: 87

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: май 30, 2008, 09:27:04 »

Замислих се за теорията на Zahira, звучи интересно и намирам логика, но пък се сещам веднага за най-доминантния човек, който познавам, това е леля ми, която има две дъщери и един син.
Активен
bobi80
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #113 -: май 31, 2008, 12:11:11 »

Здравейте момичета, аз съм нова във форума. Много се радвам,че има място където можем да споделим кой какво детенце му се иска да има и където другите да не го замерят с камъни заради това.Напротив,тук ми прави ми впечатление,че всички сте много добронамерени. А иначе и на мен много ми се иска момиченце,защото първото ни е момченце.
« Последна редакция: май 31, 2008, 12:16:54 от bobi80 » Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: май 31, 2008, 15:57:29 »

Това за киселинността на влагалищната среда=момиче и аз съм го чувала!!!И на моят мъж му се стори най-правдоподобно от всичко което му бях чела и говорила!!
Ето аз винаги съм била с много киселинна среда!!И резултатът е на лице-ще имаме момиченце! good
Активен
Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: юни 01, 2008, 09:45:43 »

Оф момичета вече не знам - толкова искам да разбера пола на бебечо, че снощи даже сънувах, че ми казват  ""Честито 100% съм сигурна че ще е момче!"
Аз по принцип искам момиче, но каквото и да се окаже ще го обичам еднакво!
Сега всички приятели и дори мъжа ми ми казват че ще е момче, даже му говорят в мъжки род, но дано скоро се разбере good
Утре ще ходя на ЖК  и дано доли може да каже нещо по въпроса, въпреки че ме предупреди че било рано!
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юни 01, 2008, 12:36:24 »

Ох честно казано аз искам момче, просто това си ми е нагласа от много отдавна, винаги съм си мислела че ще имам две деца и то момчета. Сега нямам търпение да разбера какво ще е  blum
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: юни 02, 2008, 12:56:39 »

Ох честно казано аз искам момче, просто това си ми е нагласа от много отдавна, винаги съм си мислела че ще имам две деца и то момчета. Сега нямам търпение да разбера какво ще е  blum

И аз все така съм си мисля, че живот и здраве ще имам две момчета, имного исках момче, но сега като гледам малки момиченца и са ми по-сладички, ама каквото дойде в крайна сметка, важното е да е живо и здраво
Активен
mirindadimi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 747

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юни 02, 2008, 14:58:21 »

Ами аз откакто се помня все момченце съм искала, не че момиченцата не са ми сладки и интересни, но още докато си играехме на кукли в детската градина все момченце имах.
Сега живот и здраве ще се сбъдне тази моя детска мечта! Wink
Така, че внимавайте какво си пожелавате! pardon
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: юни 03, 2008, 08:45:21 »

И моето желание за момче се осъществи, поне засега де.....  blum blum blum
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14   Нагоре