Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:21:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Да планираме снимките на сватбата  (Прочетена 171993 пъти)

Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: март 21, 2007, 12:10:05 »

Разгледах първия сайт само. Вторият ми даваше в процес на обработка или нещо подобно.
Харесах много снимките на първия. Наистина свежи са станали. Ако ги наемете и направят такива снимки ще сте много доволни.
И съм съгласна, че във втория цената е доста за бройките.
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150

« Отговор #46 -: март 21, 2007, 12:27:39 »

Благодаря ви,момичета!Аз все още се чудя,защото никой не е чувал нищо за тях.Точно този от първия сайт ми предложи да се видим на кафе и да му дам капарото.Малко ми е странно....на кафе  crazy ,нямат ли си офис или нещо подобно!?Това е единственото,което ме притеснява иначе и аз също предпочитам първия и е много мил(вчера се чухме по телефона).Мислех,че това ще е най-лесния избор,а то какво се оказа  sad
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: март 21, 2007, 12:52:25 »

Благодаря ви,момичета!Аз все още се чудя,защото никой не е чувал нищо за тях.Точно този от първия сайт ми предложи да се видим на кафе и да му дам капарото.Малко ми е странно....на кафе  crazy ,нямат ли си офис или нещо подобно!?Това е единственото,което ме притеснява иначе и аз също предпочитам първия и е много мил(вчера се чухме по телефона).Мислех,че това ще е най-лесния избор,а то какво се оказа  sad

И аз срещах на кафе с всички: DJ, фотограф, видеоператор (и с двамата, тъй като 2 дни преди сватбата нашия си беше изкълчил крака  girl_impossible , но беше уговорил друг, който се оказа сина му  dirol ). Само за украсата на ресторанта се бяхме уговорили с жената да идем в ресторант, докато го украсяват!
Втория сайт явно е нов, защото за нашата сватба го нямаше - доста се порових тогава в интернет  look
Иначе първия ми изглежда доста добре, но ще е хубаво да ти покаже и "на живо" снимки!
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150

« Отговор #48 -: март 21, 2007, 13:07:26 »

В такъв случай,няма какво повече да го мисля.Ще му се обадя днес и ще се разберем да се видим на кафе и да му дам паричките.Времето напредна и аз се притеснявам да не останем без фотограф.Така поне това ще ми отпадне.Благодаря ви отново!
Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: март 21, 2007, 13:18:35 »

Благодаря ви отново!

Нали сме тук, за да си помагаме с каквото можем!  Girl_hide
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #50 -: март 21, 2007, 20:27:42 »

Интересно ми е дали снимките се обработват професионално преди доставка; поразтърсих се за информация и се оказва, че най-трудната част от работата на един фотограф била след заснемането, по време на обработката; ретуширане/омекотяване на цветовете/изясняване на образа и т.н. Дали може да се намери в София фотограф, който не само да ми връчи копията, ами и да ги обработи предварително?
Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: март 21, 2007, 21:55:26 »

Интересно ми е дали снимките се обработват професионално преди доставка; поразтърсих се за информация и се оказва, че най-трудната част от работата на един фотограф била след заснемането, по време на обработката; ретуширане/омекотяване на цветовете/изясняване на образа и т.н. Дали може да се намери в София фотограф, който не само да ми връчи копията, ами и да ги обработи предварително?

Разбира се, че може да се намери!  good
 Според мен всички трябва да могат да обработват снимките. Просто трябва предварително да се уговори това!
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: март 21, 2007, 22:48:34 »

Аз друго съм се сетила-дали ако покажем на фотографа снимки от други сватби и му кажем,че и ние искаме точно същите,той ще се съгласи да ни направи?Би трябвало-да,но да не разсърди?
ето,например,аз искам същите снимки!

* 14582_311721.jpg (40.97 KB, 428x640 - видяно 361 пъти.)

* 14712_385379.jpg (64.93 KB, 500x356 - видяно 372 пъти.)
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #53 -: март 21, 2007, 22:59:07 »

Аз друго съм се сетила-дали ако покажем на фотографа снимки от други сватби и му кажем,че и ние искаме точно същите,той ще се съгласи да ни направи?Би трябвало-да,но да не разсърди?
ето,например,аз искам същите снимки!

Ани, ние ще направим точно това- аз дори съм направила списък със снимките, които задължително искам. Не мисля, че би трябвало да се разсърди, нали все пак му се плаща за услугата.
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: март 21, 2007, 23:10:30 »

Дано си права,че като знам какви хора има...!!!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: март 21, 2007, 23:16:18 »

А в БГ каквито са,може и някой да се разсърди,че му предлагаш сними на друг фотограф и едва ли не излиза,че той е по-добър от него
Активен
didibaby
Баш Майстор
**

« Отговор #56 -: март 21, 2007, 23:19:05 »

А в БГ каквито са,може и някой да се разсърди,че му предлагаш сними на друг фотограф и едва ли не излиза,че той е по-добър от него

Oh my ...
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #57 -: март 21, 2007, 23:21:09 »

Може би е по-добре да му се представи списък с определени моменти от вечерта, които да бъдат заснети (размяна на пръстените, разрязване на тортата - за всеки случай) - така няма да се засегне, че му се предлагат модели на колега.
Активен
didibaby
Баш Майстор
**

« Отговор #58 -: март 21, 2007, 23:23:16 »

Може би е по-добре да му се представи списък с определени моменти от вечерта, които да бъдат заснети (размяна на пръстените, разрязване на тортата - за всеки случай) - така няма да се засегне, че му се предлагат модели на колега.

Това е добра идея! good
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: март 21, 2007, 23:24:11 »

Marina е права.Мисля че така е най-добре.А didibaby нали си чувала за българската завист между професионалисти или т.нар. майстори Wink
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: