Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 20:01:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как получихте предложение за брак?  (Прочетена 193384 пъти)

gadamer4e
Сватбар
Публикации: 214

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: октомври 20, 2007, 11:42:29 »

tonitta историята ти е специална, защото е Твоята история. На мен ми хареса  smile
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #376 -: октомври 20, 2007, 18:10:26 »

Как така нищо  особено  crazy beating Това си е твотето предложение садка и си е много мило и нежно и сладко  girl_in_love И всичко му е особено- защото си е лично твоето  kiss2
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: октомври 20, 2007, 18:13:31 »

Ами...аз не получих предложение за брак , заедно го решихме и нямаше изненада Cray
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: октомври 20, 2007, 21:09:26 »

Благодаря ви много момичета!
Astika мила то може да се каже,че и аз нямам такова предложение,ама при мен сама си го направих така....Няма за какво толкова да съжеляваш,важното е да се обичате....а и да ти кажа,аз н еудобрявам предложения пред много хора или пред родители например-някак задължаващо е,а и някои мъже много се притесняват да не бъдат отхвърлени,та за това,а това че заедно сте го решили означава,че цени мнението ти и не иска да те насилва!Радвай се за което!Всяка двойка си се познава и за това и предложенията или не предложенията си зависят от типа двойка! girl_wink
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: октомври 20, 2007, 21:36:49 »

Тонита , благодаря ти за милите думи give_rose
Аз никога не съм съжалявала за това че не съм имала предложение , но винаги съм си мечтала за такова като по филмите - с пръстена в купче лед , или в чаша шампанско , и то не пред хора , а насаме , но наистина по-важното е че се обичаме Dance
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: октомври 20, 2007, 21:39:28 »

миличка напълно те разбирам!Аз съм същата!Даже ако бях мъж равна нямаше да имам по изобретателност на предложенията за брак :laugh:ама нашите мъже явно са по-срамежливи,страхливи или неизобретателни,но за това пък си ги бива в друго и ние за това си ги обичаме! girl_wink
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: октомври 20, 2007, 21:46:31 »

Да, Тони е права и аз съм съгласна с нея. В днешно време хората могат да поживеят заедно и останалото си идва от самосебе си, а не като преди трябва да се "вземат" за да се насладят един на друг заедно с всичко останало.
Активен
siska_rs
Любопитен
*
Публикации: 35

Важно е да има кого да обичаш!

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: октомври 24, 2007, 19:03:13 »

:)Беше 18.07.2006-на 19.07 съм рожденничка-той ме държа будна докъсно.Наближаваше полунощ,вече бях в леглото,а той упорито ме гъделичкаше,мачкаше и т.н... air_kiss.Когато стана полунощ ме помоли да стана,естествено аз упорствах,че вече ми се спи,но той ме убеди и аз станах от леглото........ :girlsigh:Тогава той ми падна на колене и ми предложи.... *YAHOO*Не знаех къде съм от щастие.... Wink
Това е най-хубавия подарък,който някога съм получавала! DANCE  CHEERS
Активен
Isabel
Сватбар
Публикации: 297

« Отговор #383 -: ноември 04, 2007, 12:30:34 »

Милички ето и моята история smile
Аз бях извън България по това време и с милото си пишехме sms-и и се чувахме честичко по телефона smile После една вечер получавам романтичен sms с предложение за брак yahoo DANCE Много бях развълнувана, чухме се веднага и аз потвърдих yahoo

После след около месец като се прибрах обратно, последва още един път предложение heart "очи в очи" laugh

heart Dance heart
Активен
nadin
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #384 -: ноември 07, 2007, 15:02:50 »

Още една история....
При нас всичко винаги е планирано . Бяхме се разбрали че ще се оженим след 2008 и за това аз предполагах, че той ще ми предложи март 2008.  И за моя радост той ме изненада. На 30.08.2007 -2 дни преди да отидем на почивка той дойде да ме вземе от работа и беше един такъв –бързащ да се прибираме в къщи. По пътя за дома ми каза че искал да подари цветя на майка ми. „ за какво?” –учудих се аз , а той „ Искам да й благодаря за много неща”  И този отговор напълно задоволи любопитството ми.  Купи голям букет и двамата се прибираме, а аз нямам търпение да й видия физиономията като получи букета. И през ум не ми мина ,че това не е всичко   smile В къщи той поднесе цветята на майка ми и аз ухилена гледам как двамата се червят, потят и т.н. и в един момент той пита „ Лельо Раче дай ни  благословията  с Надя да се оженим”  След като получи одобрение от майка ми  се хвърли в краката ми   Oh my ... и  ми предложи да споделя живота си с него.   И така на 09.03.2008 ще е сватбата.
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: ноември 07, 2007, 15:31:51 »

nadin много хубава изненада!  DANCE
Всеки път като чета различните историии настръхвам - много хубаво ми става, защото си представям какво е чувството и как думите ти бягат някъде и само гледаш с ококорени и влюбени очи  shok girl_in_love
Активен
nadin
Новак
*

« Отговор #386 -: ноември 09, 2007, 12:14:43 »

Здравей Мария/ може ли да се обръщам така към теб  blush/
Напълно си права за това че една такава изненада те остава безмълвна. В същност до такава степен бях шашната че на въпроса" Ще се омъжеш ли за мен ?" отговорих с "Незнам"  Майка ми щеше да припадне  laugh
Но той въобще не се притесни просто ми сложи пръстена. и аз казах Да  smile
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: ноември 09, 2007, 12:26:49 »

Здравей Мария/ може ли да се обръщам така към теб  blush/
Разбира се, че можеш да се обръщаш така към мен!  good
Аз след като чух моето предложението бях толкова развълнувана - гледах ококорено, разплаках се, прегърнах мъжа ми и най-накрая се сетих, че трябва да отговоря  tease laugh
Активен
nadin
Новак
*

« Отговор #388 -: ноември 09, 2007, 14:24:16 »

Мимка имала си наистина много романтично предложение!  А аз не можах да се просълзя. Майка ми плака, сеста ми плака ... Годеника ми не плака но има време  diablo
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ
Публикации: 684

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: ноември 09, 2007, 14:46:08 »

Много хубави истории имате момичета  Bravo Някой път мъжете наистина са адски романтични... girl_in_love
А сега аз да ви разкажа как получих предложението си...беше толкова неочаквано и импровизирано, неподготвяно дни преди това, просто и естествено... С милото сме заедно повече от 5 години. Той винаги ми е показвал какво значение имам в неговия живот, но аз като че ли не съм очаквала толкова бързо предложение за брак. Една нощ (28 януари 2006 г.) ...около 3 часа сутринта, получавам обаждане от него. Прибираше се от някъде леко почерпен и мисля, че това му даде кураж да го направи  laugh Както и да е, помоли ме той да сляза, за да ме види за малко. Хич не ми се ставаше от леглото и ми идеше да му се накарам и да затворя телефона (как може да ме притеснява по това време  crazy) ама викам айде...този път от мен да мине. Слязох аз, за късмет заведението под нас все още работеше... Чакаше ме там, беше поръчал нещо за пиене.
Аз в просъница викам: "Какво има?" и той:
"Ами, исках да си поговорим малко. Знаеш колко ми е приятно с теб."
Аз - "Колко е часа?"
Той - "Незнам, когато съм с теб времето спира".
И в същото време ми се умилква някакъв такъв...аз все повече се нервя. Завързахме някакъв разговор, който вече не помня...взе да споделя той за чувствата си. И по едно време пада на колене (а аз мислех, че пада от алкохола  laugh), хваща ми ръката и казва:
"Искаш ли да остареем заедно?", а аз Oh my ... и ни звук, ни стон... И той пак:
"Ще се омъжиш ли за мен? Искам да бъдеш майка на моите деца.", а аз забравих да отговоря веднага. През това време той откъсна това фолио или станиол (незнам как му се казва), което излиза под капака на кутия от цигари, сгъна го с дебелина на пръстен и ми го сложи на ръката... Незнаех да се смея ли да плача ли. Казах "ДА". Мисля, че все още го пазя някъде като спомен.
По-късно се оказа, че той наистина е имал намерение да ми направи романтично предложение, но все не намирал смелост и за това същата вечер си казал, ако не сега - никога и така  blush Същата година (2006) не се оженихме, аз пак бях решила, че е рано. В началото на тази година той пак напираше вече да се взимаме, което и направихме де (на 18.08.2007 г.). Истинският си годежен пръстен с бяла перла и злато получих в деня на нашия годеж (07.04.2007 г.), на която дата всъщност правехме 5 г. откакто сме заедно...
Това е нашата история  Wink Нищо особено като цяло, но сега като ви пиша си я припомних отново и ми стана едно такова много мило... Dance
« Последна редакция: ноември 09, 2007, 14:49:24 от summer_sky » Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: