Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:29:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как получихте предложение за брак?  (Прочетена 193481 пъти)

didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: август 22, 2007, 15:37:44 »

и аз съм зодия овен и те разбирам напълно!!!И честно казано и аз съм мъжа в къщи, правя ремонти сама и т.н. и почти всичко е по моя инициатива, за съжаление angry Но трябва да ги приемаме такива каквито са,  няма идеални за нас мъже, защото никога няма да се стараят достатъчно така както ние бихме искали, за да се почувстваме желани, глезени...
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: август 22, 2007, 18:57:41 »

Момичета, отклонявате се от темата доста!!! beating
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: август 22, 2007, 20:54:08 »

няма значение как е било структорирано предложението за брак или кой го е отправил *THUMBS*то винаги е мило нежно запомнящо се и си остава лично за всеки човек.всяко е уникално само за себе си и не се повтаря с ничие друго колкот и сходства да има :DANCE:бъдете щастливи с половинките си това е най-важното.едно приятелско семейство бяха много смешни.те са приятели на милото на техните и на една тяхна 30 беше годишнита той стана(бяхме в красив ресторант и бяха големи сладури около 100 гости имаше че и повече)и каза че едно време е забравил за нещо важно падна на колене и и предложи пред слаяните очи на всички и след 30 години брак.едно време станало на бързо всичко и не успял да го направи ohmyза мен това е нещо което никога няма да забравя и всеки път като си спомня гледката ми се насълзяват очите.а в рестоеранта тогава доста се подсмърчаше......
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: август 22, 2007, 20:58:03 »

Е, това предложение наистина е неочаквано, малко позакъсняло ( цели 30 години  Oh my ... ) но все пак човекът се е сетил, че е пропуснал нещо много важно, което ще достави радост на жена му  girl_in_love
Представям си жената как е реагирала, както и всички гости  laugh
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: август 22, 2007, 21:04:36 »

разпкала се милата нямаше думи не знаеше къде е а гостите като му свърши речта и нищо само гледаха и подсмърчаха и аз като най-млада и неопитна там се разплясках малко и като взеха и те да пляскат и викат браво ми стана много мило..
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: август 23, 2007, 08:48:19 »

благодаря ти клео за пожеланието smile А по отношение на историята, която разказа, наистина е трогателно  Bravo Bravo Bravo Важното е да се случват такива хубави и незабравими моменти, пък били те и позакъснели... По-добре късно, отколкото никога! Наистина браво на човека!
Активен
n_tali
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #336 -: август 23, 2007, 18:34:05 »

Моето беше както винаги съм си го представяла!На плажа,одеало...шаманско...малинки ....свещи/не бяха запалени ,защото духаше вятър/.......и пръстен като в мечтите ми!Много мрънках че искам да сеженим,ама като ме попита млъкнах.....после казах ДА естествено!Зад камъните чакаха нашите приятели и с вик дойдоха при нас!После се почерпихме!
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: август 23, 2007, 20:17:15 »

много романтично  Wink
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: август 24, 2007, 14:30:26 »

Bravo Bravo Bravo ти си късметлийка, по-романтично от това..здраве му кажи.Поздравления!!!!!!!!! DANCE
Активен
n_tali
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #339 -: август 24, 2007, 15:08:27 »

Благодаря!Пожелавам го на всички! smile
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #340 -: август 24, 2007, 18:28:40 »

Да миличка наистина предложението е било разкошно и повечето момичета си мечтаят за такава романтика  Bravo give_rose Пожелавам ти това да е само началото и  животът Ви оттук нататък да бъде изпълнен с още повече и по- хубави преживявания  give_rose
« Последна редакция: август 24, 2007, 18:34:03 от veselyshko » Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: август 24, 2007, 20:07:04 »

и моето беше на плажа но не може да се сравни с твоето мила нооо както винаги съм казвала "всяко предложение си има своя чар и единствено и неповторимо то си е лично твое и не може да се сравни с останлите не е по хубаво или по лошо просто е по различно така че радвай му се"това е милички всяка от нас трябва да е най-щастливата независимо от предложението(и от кой е отправено дали от нас или от мъжлетата) give_rose
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: август 28, 2007, 22:20:53 »

Мили дами моето предложение .......само като се сетя :laugh:в една таверна,много хора-познати и непознати...Милото събра кураж @}->--и без никакви задръжки ми предложи брак offer .Аз просто не знаех каде да се дяна от срам blushи направо :insane:Но той си е такъв,за мен прави и невъзможното :girl_in_love:страхотен е.Бяхме много голяма компания,завихри се голям купон, който никога няма да забравя. Love girl
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: август 29, 2007, 08:32:16 »

страхотно!!!!!!!Поздравления и браво на твоето момче  Bravo Bravo Bravo
Активен
deni1709
Професор
Публикации: 334

Сладката Габи

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: август 31, 2007, 10:29:44 »

чудесно предложение...... girl_in_love
Активен