Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:11:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как получихте предложение за брак?  (Прочетена 193604 пъти)

plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: юни 22, 2007, 21:54:23 »

Благодаря и на теб Dеny1709 ще го поздравя от ваше има (да му се почеткам малко  Wink ) И наистина пожелавам на тези, които не са го изпитали да им се случи и това да бъде най-незабравимия миг!
« Последна редакция: юни 23, 2007, 09:45:24 от Bulechka_TS » Активен
galchos
Сватбар
Публикации: 235

« Отговор #271 -: юни 25, 2007, 09:33:51 »

здравейте отново момичета, вече и аз мога да се включа в тази тема. Наистина любимия ме изненада много приятно по време на почивката ни. Подари ми пръстен в много неочакван момент - след плаж предложи да се изкъпем заедно и докато аз цялата бях в шампоан и пяна и се опитвах да си измия очите, усетих, че е пред мен но просто не дища. Като си отворих очите видях най-красивия и нежен пръстен,след малко ще се опитам да го кача в галерията си, много съм щастлива
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: юни 25, 2007, 09:40:16 »

ехааа  Bravo
galchos ще чакаме да го видим пръстена
Активен
cvetelinan
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #273 -: юни 25, 2007, 13:54:42 »

здравейте отново момичета, вече и аз мога да се включа в тази тема. Наистина любимия ме изненада много приятно по време на почивката ни. Подари ми пръстен в много неочакван момент - след плаж предложи да се изкъпем заедно и докато аз цялата бях в шампоан и пяна и се опитвах да си измия очите, усетих, че е пред мен но просто не дища. Като си отворих очите видях най-красивия и нежен пръстен,след малко ще се опитам да го кача в галерията си, много съм щастлива
Честито миличка радваме се за вас.На мен също ми беше предложено на плажа но вътре в морето :girl_in_love:Като се сетя тръпки ме побиват...
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: юни 25, 2007, 14:26:13 »

galchos, нали ти казахме, че ще те изненада  good
Оригинално го е измислил! Много се радвам на разказите за различните предложения и се вълнувам заедно с вас  girl_in_love
Активен
galchos
Сватбар

« Отговор #275 -: юни 25, 2007, 14:27:58 »

след малко, като Тео ми помогне да я кача, че май е доста големичка а аз съм един компютърен гений  shok
Активен
galchos
Сватбар

« Отговор #276 -: юни 25, 2007, 15:06:42 »

пръстенът е вече в галерията ми, както и наши снимки от почивката
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: юни 25, 2007, 15:07:20 »

ех  girl_in_love такова предложение сигурно никой не е чувал..... По разказа и снимката разбирам, че си е заслужавало чакането!!!!!!!! Bravo
Активен
galchos
Сватбар

« Отговор #278 -: юни 25, 2007, 15:09:11 »

ужасно бях изненадана, за малко да се пребия в банята. И се оказа, че приятелите, с които бяхме на почивката, 3 дена са правили конспирации да огледат всичките, много бяха сладки, после всички се правиха на изненадани  laugh
Активен
diki
Любопитен
*
Публикации: 24

« Отговор #279 -: юни 25, 2007, 15:28:02 »

Здравейте! Моят бъдещ съпруг ме заведе на романтична вечеря в р-т "Александрия" на 8-ми март.По едно време ме попита ка се чувствам и дали харесвам този празник.При което аз му отвърнах,че не го чувствам като такъв.След това започна да ми обяснява как не е имал време да ми купи цветя,но ми купил това.И ми подава едно малко пакетче,под което една червена плюшена кутийка а вътре пръстен.И ме попита"Ще се омъжиш ли за мен?".И така 8-ми март ми стана специален ден. smile smile smile smile smile smile smile smile smile
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: юни 25, 2007, 15:32:00 »

Здравейте! Моят бъдещ съпруг ме заведе на романтична вечеря в р-т "Александрия" на 8-ми март.По едно време ме попита ка се чувствам и дали харесвам този празник.При което аз му отвърнах,че не го чувствам като такъв.След това започна да ми обяснява как не е имал време да ми купи цветя,но ми купил това.И ми подава едно малко пакетче,под което една червена плюшена кутийка а вътре пръстен.И ме попита"Ще се омъжиш ли за мен?".И така 8-ми март ми стана специален ден. smile smile smile smile smile smile smile smile smile

и за мен вече е специален !! smile
Активен
galchos
Сватбар

« Отговор #281 -: юни 25, 2007, 15:34:14 »

а за мен остана специална Анталия, където не стига че ни ограбиха от стаята, докато спим, но получих и пръстен
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: юни 25, 2007, 18:06:36 »

galchos -  Bravo много емоционална почивка сте имали и запомняща се!!!
Активен
galchos
Сватбар

« Отговор #283 -: юни 26, 2007, 09:34:03 »

о, да, определено беше запомняща се, така поне няма да се налага аз да се тръшвам на колене да предлагам с пръстен - последен срок му бях дала  Bravo
Активен
deni1709
Професор
Публикации: 334

Сладката Габи

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: юни 26, 2007, 10:01:02 »

galchos, много сладко предложение, струваше си чаканетооооооооо *YAHOO*бравооооооо Dance
честитооооооо girl_in_love
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: