Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 22:28:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Как получихте предложение за брак?
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Как получихте предложение за брак? (Прочетена 194885 пъти)
Natalia
Любопитен
сем. Димитрови
Отг: Как получихте предложение за брак?
«
Отговор #195 -:
май 02, 2007, 11:26:17 »
Мерси pleasure. Надявам се половинките ни да продължават така да ни изненадват и в бъдеще
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #196 -:
май 02, 2007, 16:13:30 »
Незнам как не съм писала досега в тази темичка,но смятам и аз да ви споделя как получих своето предложение!!!
Значи моето момче ми предложи на 5 ноември миналата година!!!/аз на 4-ти имам рожден ден,но го празнувах на 5-ти/Първо малко предистория-в началото на септември свекърва ми щеше да ходи с най-добрата си приятелка в Турция и ни донесе един каталог да видим разни бижута,за да ни вземе по нещо!!!
/става въпрос за мен и бъдещата ми етърва/ И така аз като пълен шаран се вързах,даже ходихме двете до една бижутерия да мерим пръстени,за да знае размерите!!!И така знаеше ни тя размерите,но после нещо се получи и не отиде в Турция!!!
Естествено и не беше тръгвала,но аз така знаех!!!
И така после затишие и нищо,а аз постоянно казвах на моето момче,че ще разбера като ми купи пръстена,защото много добре го познавам!!!И така те всички са знаели...подготвили са всичко,поръчали са пръстена и т.н.Когато вече наближаваше рожденния ми ден постоянно ми правеха някакви намеци да ги поканя/имам в предвид цялото семейство на бъдещия ми съпруг/,защото на рождинния ден на моето момче той събра двете семейства/ И един ден разказвах на мама и тя ми каза,че е редно да го направя и така реших,че ще се съберем всички вкъщи!!!По същото време баща ми беше командировка и те постоянно ме питаха дали щял да се прибере до събирането!!!А аз пък се питах тия хора,защо толкова са се загрижили за баща ми....а то конспирацията била страшна!!!
И така във въпросния ден пристигат те вкъщи-всички и гледам моето момче с костюм,обаче си викам сигурно е искал да бъде по официален!!!Седнахме на масата и си сипахме по едно питие,за да си кажем наздраве!!!Тогава моето момче се изправи и помоли всички да замълчат за малко...Сърцето ми спря повярвайте ми!!!
Погледнах срещу мен свекърва ми плаче и...ми стана ясно!!! :'(Той ме попита дали искам да се омъжа за него,а аз хлипайки
отговорих нещо,даже и аз незнам какво!!!След това се обърна към баща ми /който сваляше блуза след блуза и беше целия потен/ и го попита дали му позволява да ме вземе и да се грижи за мен до края на живата си!!! :'(Баща ми се разтрепери и му се насълзиха очите и отговори,че не само е съгласен,но и ще го направи с най-голамо удоволствие!!!След това добави,че ни си е и мечтал до дъщеря му да застане по-достоен и добър човек от него!!!....и после останалото е история :DANCE:А началото и края на тази приказка е на 09.06,когато е нашата сватба!!!
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
«
Отговор #197 -:
май 02, 2007, 16:22:56 »
Деси, много добре са те изненадали. Още повече като не си го очаквала, колкото и намеци да ти направят пак е трудно да се досетиш. Пожелавам ти дълги години семеен живот и още много приятни изненади.
Активен
Юлия
Баш Майстор
сем. Николови
«
Отговор #198 -:
май 02, 2007, 22:01:13 »
desislavka много мила история. Посмях се и ми стана едно такова миличко докато я чета
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489
«
Отговор #199 -:
май 02, 2007, 22:05:26 »
Страхотна история. Много е хубаво това, че и неговото семейство е участвало в конспирацията, и че така се радват на бъдещата снаха!!
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #200 -:
май 03, 2007, 08:18:47 »
Цитат на: Marina в май 02, 2007, 22:05:26
Страхотна история. Много е хубаво това, че и неговото семейство е участвало в конспирацията, и че така се радват на бъдещата снаха!!
браво, браво !!! на твоето момче !!! и явно неговото семейство много си те обича
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #201 -:
май 03, 2007, 08:59:46 »
desislavka много е приятно когато и двете семейства се радват и вълнуват за вас.А твоето момче е много смело да се изправи пред всички и да поиска ръката ти!Можеш само да си много щастлива!
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #202 -:
май 03, 2007, 09:47:19 »
толкова е мило....!!!
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Вече 2 v 1
«
Отговор #203 -:
май 03, 2007, 09:51:27 »
Страхотно предложение за брак, поздравявам твоето мом4е
Активен
maria_lakova
«
Отговор #204 -:
май 03, 2007, 11:15:21 »
Деси, настръхнах докато четох твоята история
Много добре са го измислили
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #205 -:
май 03, 2007, 11:29:51 »
Благодаря ви много за милите думи!!!
Стана ми много приятно като ги прочетох!!!!Радвам се,че ви е харесала нашата история и пожелавам на всички вас много,много любов и безброй щастливи моменти!!!
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #206 -:
май 09, 2007, 06:48:14 »
Идеята за брак при нас дойде от едно много познато предаване на всички кандидат булки, което вървеше по BTV
. И колкото повече го гледахме толкова повече започваха да ни идват разни идеи в главата и започнахме да си приказваме за евентуален брак. В деня когато навършвахме 1 година и 10 месеца откак сме заедно излязохме да се разходим в ботаническата градина, която е в близост до вкъщи. При най-отрупаната със цветя част душито взе да се поти и притеснява, спря ме и падна на коляно. Целия се беше разтреперал, устата му пресъхна от вълнение и аз се усетих. Паднах и аз на колене пред него, той извади пръстена и преди да успее да каже нещо аз го целунах страстно и казах ДА.
После и двамата се разплакахме от щастие и германците наоколо почнаха да се подсмихват. Смешното беше, че после колената ни бяха целите в пръст и чакъл.
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #207 -:
май 09, 2007, 14:50:08 »
Цитат на: prin4ipessa в май 09, 2007, 06:48:14
Идеята за брак при нас дойде от едно много познато предаване на всички кандидат булки, което вървеше по BTV
. И колкото повече го гледахме толкова повече започваха да ни идват разни идеи в главата и започнахме да си приказваме за евентуален брак. В деня когато навършвахме 1 година и 10 месеца откак сме заедно излязохме да се разходим в ботаническата градина, която е в близост до вкъщи. При най-отрупаната със цветя част душито взе да се поти и притеснява, спря ме и падна на коляно. Целия се беше разтреперал, устата му пресъхна от вълнение и аз се усетих. Паднах и аз на колене пред него, той извади пръстена и преди да успее да каже нещо аз го целунах страстно и казах ДА.
После и двамата се разплакахме от щастие и германците наоколо почнаха да се подсмихват. Смешното беше, че после колената ни бяха целите в пръст и чакъл.
много красиво и романтично предложение
Активен
maria_lakova
«
Отговор #208 -:
май 09, 2007, 15:05:43 »
prin4ipessa, много романтично
Направо настръхнах докато четях
Активен
pleasure