Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:28:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Как се справяте със семейните недоразумения???
Аз винаги отстъпвам. - 3 (4.4%)
Той винаги отстъпва.. - 7 (10.3%)
Не се караме.. - 6 (8.8%)
Никой не отстъпва.. - 9 (13.2%)
И двамата правим компромиси.. - 43 (63.2%)
Общ брой гласове: 67

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За караниците, сдобряваниците и компромисите :)  (Прочетена 96413 пъти)

mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #75 -: февруари 26, 2008, 10:11:42 »

ОТ НАЧАЛО Е ПЪЛЕН АД СБЛЪСАК НА ХАРАКТЕРИ
..и ще добавя- взаимно учене на кой докъде му стига пределът на търпението! diablo
Направо съм бясна. gthouh battle bqsnasym Не знам дали вашите мъже дрънкат глупости, но моят няма равен в това отношение понякога!

Чудех се къде да пиша- дали в темата за ревността, но мисля, че случаят ми я надхвърля.

Моят мил /малеее,мил лиии.... gthouh battle tomatowar  diablo/постоянно има работа с разни институции. И ми беше казал как веднъж едно момиче /което той нарече "тая"/ от една институция му вършела много бързо работите и се занасяла с него-казала му,че още по-бързо ще стават, ако излязат на кафе.  beating И аз тогава-нищо,какво-хубав ми е мъжооот, нормално е.
Преди няколко дни обаче намирам листче у нас с написан скайп- от сорта на "сладкото пиленце" /подобно е,да не конкретизирам просто/. Аз чистех и питах това за хвърляне ли е и какво е. И той- ми на онова момиче, да си говорим по служебните дела/почеркът-не не моя мъж/.  beating Викам е какъв е тоя служебен скайп- сладко пиленце! Oh my ...,няма ли поща, егати ника-моят служебен е с фамилията ми-криво ми стана,ама аааайде след 4-5 реплики кротнах. Какво толкова. pardon
Оооообачееееее...вчера седи нашият на компа,аз минавам зад него и гледам-пише с някой /виждам снимкат/-една полуразсъблечена мацка на аватара. Oh my ... Викам "кой е това?" Oh my ... А той-ами онова момиче... Мацки, това става в 22.30 снощи! beating beating Аз пак с кротко почнах-е,тая нормална ли е по служебни дела да ти пише в 22.30 и т.н.
И той пак като ми се изребчи shok, като започнахме едни спорове кое било нормално,кое-не, аз го обвиних, че не прави разлика между служебни и лични взаимоотношения, той ми разтяга локуми,че трябвало да бъде любезен, за да му върши работа, че тя като флиртувала това било в негова полза... beating beating beating Ама нищо не било станало.
И аз му казах-защо никой не си позволява с мен да се държи така-да ми звъни,не знам си кво-защото всеки поставям на мястото му,ако не се държи професионално с мен.Тоест го обвиних,че той не е поставил границата. И,моля ви се, нашият ми заяви, че аз не съм разбирала- сложил бил границата, защото ако не бил женен, щял да спи с нея вече! Oh my ... Oh my ... Oh my ... Амайкоооооо gthouh gthouh gthouh aggressive tazran
Няма да казвам какво последва от моя страна, той после ми се извинява-напук ми бил говорил, а аз му казах да не е посмял да ме докосне! Да се маха! Спах в хола. Направо ми е черееееннн пред очите! Дрънка глупости, толкова е несъобразителен!И според него нищо кой знае какво не е казал или направил-даже напротив!!!

Оххх,извинявам се за дългия пост,ама направо ще гръмна от ярост! hysteric
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: февруари 26, 2008, 10:17:41 »

Авва не се давай какви са тези служебни разговори по нощите,я малко да се осъзнае като е жене какво си пише с тая и с оная извън службата beating beating beating beating P-(и не ти ,а той в хола трябва да спи beating beating beating beating beating beating beating
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: февруари 26, 2008, 10:19:39 »

Ава постъпила си правилно, тъй като на пръв поглед не е нещо чак толкова, но при положение, че тая го е сваляла един вид какви са тези разговори по нощите  diablo diablo diablo diablo diablo diablo diablo
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: февруари 26, 2008, 10:20:22 »

уупс, твоя мъж сериозно е сгазил лука, дай му да се разбере, че тая е сложена там, за да си върши работата, а не да закача чужди мъже  beating beating beating beating beating beating Ех много ги мразя разни такива, дето се правят на велики, само защото са някъде ниско долу в служебната йерархия на някоя тъпа държавна администрация и като няма на кой да си го изкарат си го изкарват на тези, които обслужват.
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: февруари 26, 2008, 10:23:08 »

АВА много правилно си постъпила дай му един хубав урок на твоято мъжле diablo diablo diablo ауууу като четях чак мен ме хвана яд на него камо ли на теб какво ти е beating beating beating я му свий сърмите ааа ама какво си мислят бе тия мъже beating beating ние сме с теб и те подкрепяме мила давай ти си на ход good
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: февруари 26, 2008, 10:28:42 »

Авичка и аз мисля, че си постъпила правилно!
Такива разговори по никое време по служебни дела, я чакай малко.. beating beating beating
И още нещо да ти кажа от личен опит. Понеже предишното ми гадже ми пише от време на време..В смисъл там историята е много дълга, ние от колко време сме разделени , но той още си ме обича и знае че съм омъжена и т.н., но продължава да ме търси от време на време. В началото разговорите бяха все поредица обяснения как още ме обича и т.н., сега напоследък не.. говорим си за нормални неща като приятели, макар че аз усещам, че още ме иска..Както и да е малко отплеснах от темата..Та той човека все ми пише или звъни по едни такива часове..21:00-22:00-23:00 и милото направо пощурява и последния път пак получавам смс към 22:30 от него и милото diablo diablo diablo diablo diablo и аз се оправдавам че в крайна сметка не ми пише нищо освен как си що си..нищо повече, в което няма нищо лошо, но милото я погледни колко е часа, какво ми се сеща по никое време, той изобщо не се съобразява..нямам против да контактувате, но всяко нещо си има граници и т.н. и наистина беше прав и ми стана кофти, защото знам ако е обратна ситуацията как ще реагирам аз diablo diablo diablo diablo diablo beating beating beating beating
Та твоето мило според мен ще осъзнае днес че е постъпил много много глупаво..а за тая въпросната...кво да кажа просто нямам думи за такива  beating beating beating
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: февруари 26, 2008, 10:29:13 »

Авва, напълно те разбирам. Преди няколко месеца имах подобен случай. Намерих в служебния му телефон някакви смс-и от някаква М..... Бяха нешо от сорта "Погледни през прозореца...бла бла бла... красив бил снега..." и някакви такива. Имаше и още няколко, но не ги помня вече  crazy. даже в изпратените му открих и смс до нея. Обръщаше се към нея със скъпа Oh my ... Oh my ... Oh my ... aggressive tazran СПОДЕЛИХ му откритието ми и той почна.. тя била клиентка на фирмата, много голяма, била го харесала и му се сваляла, а той не я искал и се дърпал, но тя била упорита и му пращала смс-и, а пък обръщението "скъпа" било ирония  Oh my ... тогава не си говорехме цяла седмица, чувствах се ужасно. той ме убеждаваше, че ако имал да крие нещо щях да изтрие смс-и те  nea
Уж го преодолях, но на Нова година тя пак му изпрати смс и той като го питах от кой е той акза М-тел му пращали разни рекламни съобщения, а аз бях зад него и видях от кой е  Oh my ... Oh my ... Oh my ... Не знам какво да мисли
А Авва, виж в хронологията на скайпа какво са си писали. Може наистина да е било по работа  pardon
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #82 -: февруари 26, 2008, 10:30:59 »

А така,мацки,радвам се,че сте на моя страна! beating Защото си има граници на всичко! beating beating beating И не оная пикла е виновна- мъжът ми е! angry Ама тя го била питала сега по скайп "как си" и той какво-да не й отговарял ли?! Oh my ... Ами естествено,че няма,бе!!!! diablo diablo Защо на мен не ми пише някой,дето ме сваля, защо не ме кани на кафе- тоест канят ме,ама аз им отговарям подобаващо! Никоя жена /или мъж/ няма да тръгне да се държи така, ако не и/му се дават аванси и е поставен/а на място! beating beating
Побеснях, ви казвам-варти трясках, пръстени хвърлях beating Той ми вика- не тряскай вратата! и аз два пъти по-силно- тряяяяссссс! diablo
А спах в хола, защото дойде и легна при мен в спалнята- и ми се извинява,че не бил прав, че и за него не е нормална ситуацията,просто искал да ме ядоса,щото съм му била поставила ултиматум и му станало криво. Еми много ясно-казах тая да не я виждам повече в скайпа му след 17.00- работно време!Какво ми се прави на ударен! И не го е срам да ми заявява,че ако не бил женен щял да спи с нея!!!! diablo И той-ами именно,бе,мило,ама аз съм женен и затова поставям граница-не ме разбираш нещо,не съм се изразил както трябва! Oh my ... Oh my ... Абе направоооооооооооооооооооооо ми иде да го У-Б-И-Я!!!! diablo
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: февруари 26, 2008, 10:37:23 »

Абе не се давайте,аз като се замисля че вдигнах скандал за един смс за Коледа от шефката,ама хипер обикновен,чак кофти ми стана сега....обаче все пак вие сте в правото си<за разлика от моят случай>.... и какви са тези неща 'скъпа' леле ако видя нещо такова ще ми стане на 'скъпо'  beating beating beating beating beating beating beating и тя и той beating beating beating beating beating beating beating а пък такива криеници много мразя,по-добре да ме заболи сега отколкото да ме лъжат в очите beating beating beating beating beating beating beating beating леле чак аз се ядосах на вашите мъже,ама то си е казано,че мъжа е като шаран-толкова лесно се лъже и манипулира от една жена,че не е истина ANGRY ANGRY ANGRY
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: февруари 26, 2008, 10:37:56 »

Ава щом се е извинил, значи е осъзнал все пак !!!!!!!!! дала си му да разбере , че не е прав !!  и си напълно права това момиче не е виновно, тя сигурно е свободна и си прави каквото си иска, тя няма да тръгне да се съобразява, че е точно твоят мъж, той трябва да се съобрази с това и да и покаже точно и яясно че е обвързан, нека се държи приятелски, но както казваш до 17 ч. след това край на работния ден !!!!! има си граници !!!! но прости му -осъзнал е грешката си !!!!!! smile
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #85 -: февруари 26, 2008, 10:47:43 »

avva_stz и аз съм на твоя страна, но не само като женска солидарност, а защото на мъжете наистина им е слаб ангела и наистина не е сложил бариерката, където и когато е трябвало .... Ако без нея не може да си свърши работата и тя примерно му я спъва, само защото не й "връзва", има си и други начини за справяне със ситуацията. Подава жалба където трябва и да се вземат мерки със съответната служитела. Все пак е на работа и трябва да си я върши. Ако не тя, то друга на нейно място .....

Като чета и другите мацки са имали подобни ситуации .... и моя предишен приятел беше сътворил подобно нещо. Нямам навика, а и не искам да ровя в чуждите телефони. Считам, че това е лично пространство, което трябва да си останетакова .... Веднъж си бяхме разменили телефоните за седмица и както си ровя в неговия, търся име от същата буква в тел.бележник и попадам на име Слънчице, като очаквах срещу него да стои моя номер, а той се оказа друг  crazy Тогава попитах кой е това и отговора беше безумно глупав ... както и да е, уж изтри номера през мен, а след време виждам същия номер и вече под името СПОРТ  crazy то си беше ясно  crazy.... въпреки хилядите извинения и обяснения, всичко приключи по бързата процедура с доверието ....

Хубаво е, че сме разумни поне  Wink avva_stz успех  good  дано изясните ситуацията и той си вземе поука  Good luck
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #86 -: февруари 26, 2008, 10:49:02 »

Прошка лиииии??????  battle hysteric Mad girl gthouh lacnl8 bqsnasym Поне една седмица няма да му проговоря! С..с няма да види скоро! И изобщооо..не съм на себе си! Няма да го погледна! diablo beating Ако ще 10 пъти да ми се извинява! Такива неща да говори на жена си! Направоооооооо...
За такива работи 'Извинявай" не се приема толкова лесно! Ами той следващия път пак ще направи същото! Като ми вика- след 4-5 дни, като ти мине, ще осъзнаеш, че не съм го направил нарочно,ако знаех, че така ще реагираш, щях да спра, не исках да те нараня..Абе на кого ги говориш,беееееееее, затова имаш глава на раменете!Охх..наистина ще гръмна. diablo
А хронолигии и смс-и не чета, не ровя, не гледам- не приемам такива неща. nea То ако се почне така, няма край с подозренията. pardon Той беше честен- "това е същото момиче, мило, пита ме само "Как си", аз й казах, че съм добре и лека вечер..." И аз му вярвам!Въпросът е той да осъзнае, че поведението му е анти! Спрямо мен!И да започне най-накрая да си мери приказкитееее Плачещо момиче gthouh
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: февруари 26, 2008, 10:54:04 »

Авичка, много си права за границите. Винаги се усеща от противоположния пол докъде му позволяваш да стигне. Аз също съм получавал покани, които са били тактично и в същото време категорично отхвърлени.Така че на отсрещната страна й става ясно, че няма да мине номера. Явно нашите мъже не са направили точно това  beating beating
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: февруари 26, 2008, 11:02:54 »

Това с ровенето си беше чиста случайност. аз също много мразя такива изпълнения. Някакви номера му се били объркали, не знаел в сим-а ли са  или в телефона. уж ми даде да видя какво става и аз и смс-ите прегледах, но не очаквах да видя подобно нещо  Oh my ...
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: февруари 26, 2008, 11:05:57 »

е добре , човека е сгрешил - вярно е, не го защитавам !!!!! НОООООООО Ава ако се държиш по начина по който казваш, цяла седмица сърдене и не говорене, просто го правиш на себе си и на теб ще ти е гадно, а на мего може би някой ден ще му писне - да се извинява по няколко пъти за еддно и също нещо !!! пак повтарям не го оправдавам, но при положение, че е бил искрен с теб и не е скрил няма за какво да се притесняваш и да се сърдиш с дни ! при положение, че вече се е извинил и исъзнал обаче !!!!!!!!

от опит то го казвам, че с нашето постоянно сърдене и мръщене не се оправят нещата, трябва да се говори и осъзнават грешките и ако той осъзнава добре !!!!!!!!!!!!!! не го прави от женски инат !!!!!

била съм като теб и съм се сърдила като теб, но един ден милото ми каза, че му писнало и ако не се поправя няма да изтраем много, тъй като след като си е осъзнал грешката и извинил, значи е направил необходимото, и аз трябва да направя компросим и необходимото - да отстъпя, както той го е направил и да се оправят взаимоотношенията

Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: