Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:48:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 20   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: КЪДЕ МИСЛИМ ДА РАЖДАМЕ!?!  (Прочетена 130189 пъти)

dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юни 29, 2008, 20:14:38 »

Някой има ли мнение за раждане в болница Вита???
Активен
lolita
Сватбар
Публикации: 205

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: юни 30, 2008, 15:15:45 »

Чудесно е, че всички говорят за Токуда. Аз също бих искала да раждам там, НО при тези цени  Oh my ... със сигурност сериозно трябва да се позамисля. Естествено че в такъв момент парите нямат значение, но тук става въпрос за много пари. Така че бих искала да ви помоля да обсъдим по - обстойно болници като Шейново, Майчин дом и други с богат опит и добра техника. Аз съм от Благоевград и определено се насочвам за раждане в София като на този етап събирам само информация.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: юни 30, 2008, 17:10:51 »

Аз лично Майчин дом съм го отписала като вариант!!Прекалено масова болница е за мен!!А и моя лекар работи в болницата в която ще раждам!С две думи нямам избор!Тина Киркова е болницата! *THUMBS*Мисля че са добри специалистите там!А и техниката е на ниво! *THUMBS*Подробности разбира се мога да кажа чак след като родя!!Но има мамита и в тази и в темичката за раждането които са разказали подробно именно за тази болница! good
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
Публикации: 590

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юни 30, 2008, 17:20:47 »

От държавните клиники най-добри отзиви съм чувала за Тина Киркова  good
аз ще раждам при моята докторка в клиниката на Щерев(на 2 крачки от Тина Киркова),вече 2 пъти лежа там и съм много доволна от отношението на всички
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: юли 12, 2008, 21:22:30 »

Имаме много скоро родили мамита BravoАз лично ги очаквам с нетърпение да споделят как са се стекли нещата..дали са доволни от избора си на болница или напротив! give_roseТака ще има натрупани още пасиви/или активи/за дадено място Ако не ви затруднява споделяйте всичко-цени,отношение-както към вас така и към бебето,с или без избор на екип,престой в болницата,цялостно впечатление от хигиена и грижи!!Изобщо всичко за което се сещате и което искате да споделите give_rose
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: юли 13, 2008, 16:13:34 »

Клео, аз в моята тмичка подробно описах за нашия най-велик ден, но тук ще дам отчет малко по-статичстически:

болницата е Токуда;
нормално раждане - 1500
упойка - 150
присъствие на таткото- 200
неонатологиен пакет за бебето- 300
Условия - повече от великолепни - много чисто, топло и комфортно - бях в стая с още три жени, не се доплаща допълнително, но стаята е огромна, леглата са автоматични и супер удобни, има телевизор и собствена баня с душ кабина, комбинирана тоалетна с биде и подгряваща седлка, която е супер облекчаваща, когато дупето и таза те болят от напъните и евентуалните шевове blush
Храната е почти като домашна
Отношение - повече от цивилизовано - всеки ти обръща внимание, отговаря без досада ако ще и по сто пъти на един и същ въпрос, всеки ден заедно правите тоалета на бебчо, детето по желание може да бъде денонощно с майката...

Аз лично съм изклучително доволна  good good good
за друго не се сещам, ако има нещо - съм насреща
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: юли 24, 2008, 13:46:40 »

Някой има ли актуално инфо за цената за избор на лекар в Тина Киркова?Преди две години и малко ние платихме за тази екстра 500лв,последно имах инфо,че е 750,а днес чух,че е станало 1100лв (само за избор говоря,без вип,присъствие и т.н.).В сайта им си стоят още старите тарифи като че ли crazy
Не си и помисляме,че няма да изберем нашия си доктор,който води и първата ми бременност,и раждането,и сега втората,но е добре да знаем този път колко ще плащаме...(не че няма да го питам на консултацията pardon ),но ако някой знае да каже...
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: юли 24, 2008, 13:52:59 »

Росиии аз съм в Тина Киркова на ЖК и мисля там да раждам при моя ли лекар секцио!Аз знам че е 1100 за секцио по желание с избор на лекар!Цифрите за които ти говориш-че само да си реша кой лекар да ме изражда независимо как са огромнииии!!Ами че то ако искам секцио при него ще е по-скъпо от колкото в Токуда бе crazy ohmyАз не съм се интересувала защото той не е споменавал да има такова увеличение!!
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: юли 24, 2008, 13:56:42 »

Аз днес ходих до Тина Киркова, но не погледнах цените, като ходя следващия път ще попитам, това 1100 си е доста. От 500 на 1100 уау. Не бях чула за такова увеличение.
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: юли 24, 2008, 14:08:25 »

За 1 месец абонамента им се вдигна двойно/това февруари/от 200 на 400 а сега е 500 до колкото разбрах }:->И не бих се очудила ако и това е станало двойно но ако е не ми се мисли от къде ще ги взимаме тези пари!!!Ние едва ще намерим 1100 за секцио с избор на екип но сега ако това е истина секциото ще стане мин 2 бона което е направо кощунство за мен  diablo diablo
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: юли 24, 2008, 14:13:56 »

Нямам думи, ако наистина вдигнат така цените crazy, ще се замисля какво да правя. Аз единствено искам там заради моя доктор. Но 2000лв. за тези условия, не благодаря.

А някой знае ли какви са цените за избор на екип в Шейново?
« Последна редакция: юли 24, 2008, 14:40:00 от Rossistela » Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: юли 24, 2008, 14:47:06 »

Преди 3 месеца беше 800 лв., но сега нямам идея...  pardon Май бях подучула, че и там са се увеличили цените  crazy
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юли 24, 2008, 14:52:20 »

Ей,ей,вие вече взехте да се преориентирате blum Чакайте да видим как точно стоят нещата,аз утре ще попитам доки все пак,не че това ще промени нещо за нас. (хе-хе,добре че вдигнаха еднократната помощ за второ дете на 600 лв girl_wink ) Не зная дали са били едно или две увеличенията,но първото със сигурност е от октомври 2007.
Клео,ти всъщност на абонамент ли си там?А питала ли си колко струва секцио по желание,без избор на доктор,има ли такава опция по принцип?Аз съм с идея за второ нормално раждане след първо секцио по спешност (т.е. не по причини,свързани с майката),но да видим дали ще ме огрее...просто в такива случаи всичко се решава на самия финал..
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юли 24, 2008, 15:03:04 »

Аз съм на абонамент-при Гемеджиев/платихме 400лв-хвана ни увеличението и знам че няма опция секцио по желание без избор на лекар/екип/така върви пакета!Не ги делят!!Така ми каза и моя лекар преди време още-"ако искаш секцио с мен плащате 1100лв и това е друг начин няма!При теб е по-лесно!Отиваш като тръгнат нещата и като видят че си била със секцио няма и да те питат и пак ще го направят!!Но и да не стане така ти минаваш и по медицински причини! goodНе зная дали ще стане нормално раждане но защо пък не!!За сега аз нямам никакви такива-въпреки носителството на ЧПВ което ми е странно защото зная че такива майки трябва да са секцио за да не се зарази бебето crazy
« Последна редакция: юли 24, 2008, 15:05:13 от kleo_20 » Активен
Rossistela
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: юли 24, 2008, 15:23:03 »

Точно това исках да те попитам-не може ли симпатичният д-р Гемеджиев да ти назначи секциото по мед.причини (толкова са обширни вече тези причини и толкова често практикувано е) и да си заплатиш само таксата за избора (не че ако тя е 1100 има разлика,освен ако не са вдигнали и твоят "пакет") crazy още повече,че казваш-имаш причини за секцио?!
Пред мен не стоят тези въпроси-за секцио по желание,питах по принцип.Колкото до естествено раждане след секцио-напълно възможно е,но лекарите трудно се навиват,аз отдавна съм се "пазарила",моят засега кима утвърдително,но като знам колко силна е докторската любов към секциото...пък и всичко се решава наистина на финала,когато матката е нарастнала значително,при обстойна проверка на вътрешните шевове /лепене на матката,оценка на риска от руптура при контракциите и напъните....но съвсем не и невъзможно,още повече когато няма медицински противопоказания за това...но,живи и здрави само да сме pardon
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 20   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: