Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 19:54:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 20   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: КЪДЕ МИСЛИМ ДА РАЖДАМЕ!?!  (Прочетена 130122 пъти)

kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: февруари 23, 2008, 15:14:56 »

моя лекар работи в същия медицински център  *THUMBS*и при него ще се водя в Тина Киркова но няма как да не си ги заплатя тези парички!!а тя предполагам че ти взима някакви други не зная дали е възможно да не и се заплащаю!!изобщо не съм запозната за това питам!!
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
Публикации: 590

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: март 07, 2008, 16:50:02 »

да ви разкажа за моето посещение на родилното отделение на клиника Щерев,където евентуално ще раждам-изглежда много добре,чисто,родилката обикновено е сама в стая,няма ограничения на посещенията дори бащата може да спи там ако иска,бебето може да е непрекъснато при майката,а ако  иска да си почине го взима акушерката,не трябва да си носи нищо(освен козметични принадлежности),всичко се дава от клиниката,включително всичко за бебето(разбира се без комплекта за изписване),има неонатолог,но няма обособено неонатологично отделение,имат договор с кръвна банка,не транспортират родилката при проблемно  раждане,а се оправят на място,има кувиоз..... друго в момента не се сещам
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: март 07, 2008, 19:16:06 »

Момичета, малко се отклонявате от темата! nea
Добре че Стели върна темата в релси. Придържайте се към заглавието, за да не ни трият постовете.

Аз да кажа, че на 11 съм на отворените врати на Токуда и тогава вече ще мога да взема окончателно решение къде ще раждам. След като със Стела разгледахме Щерев ще имам база за сравнение. good
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: март 07, 2008, 19:21:16 »

мен специално ме интересува съществена ли е разликата между частното и държавно болнично заведение good ВИП-ове има и във държавните болници вече избор на лекар и екип също както и възможност за присъствието на таткото (за секцио съм чувала че също може но само в Щерев та чакам потвърждение Wink)общо взето интересуват ме техническите подробности това че в Токуда ВИП-овете са малко определено не е + защото какво трябва да направим та да се класираме да бутнем сухо под масата ли  blum аз с интерес очаквам разказа на Дидка след няколко дни  give_rose жалко че мамите на които им предстои в най-скоро време раждане не са от София та не могат да дадат прясно инфо на Софийските мами  Wink
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: март 07, 2008, 19:22:51 »

Специално за Токуда, скоро Ники ще разказва!!! И то от опит!! good
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: март 07, 2008, 19:26:21 »

Клео във форума на Бг-мамма има много подробен здравен справочник за болници, лекари, мнения от майки, които са минали вече по своя път. Аз за себе си съм твърдо убедена, че Токуда е болницата.
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: март 07, 2008, 19:39:11 »

предполагам и не само че бъдещето е в частните клиники  Wink аз за себе си съм избрала лекаря и съм длъжна да се съобразя с мястото на което може той да ме изражда за съжаление нямат практика да ходят като на адреси по болниците предпочетени от родилките  nea
Активен
Zahira

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: март 07, 2008, 19:49:41 »

Все пак отношението и личният контакт са най-важни. Поне можеш да бъдеш сигурна, че си в ръцете на познат човек, а не на някой дежурен.
Активен
Nicky
Сватбар
Публикации: 288

« Отговор #98 -: март 07, 2008, 23:16:46 »

Специално за Токуда, скоро Ники ще разказва!!! И то от опит!! good
обещавам да ви разкажа за раждането в Токуда good ... и колкото по-скоро, толкова по-добре tease

засега, понеже ходя там повече от два месеца, мога да кажа, че съм супер доволна .. от внимание, отношение, вид, чистота, дори ... цени! просто всичко good

сравнявам, защото в началото лежах в държавна болница ... дори санитарките се държаха така, все едно са нещо много повече от момичетата, които лежахме там. за условията да не говорим, все пак това не е най-важното, не сме на хотел. ... на една сестра ми идваше да й кажа, че със сигурност съм много по-квалифицирана от нея, просто съм си избрала друга професия nea ... ама ми размина

отидох веднъж спешно на преглед на едно друго място ... за 20лв. ме погледнаха за 1 мин. и много грубо отношение girl_impossible
в Токуда платих предродилна консултация - 40лв., включва какво ли не + обстоен разговор за каквото ви вълнува ... следващите вторични са по 15лв. По принцип са си нормален преглед с УЗ, но откакто съм в 9-ия - УЗ, вагинален преглед и запис на тонове... на друго място съм чувала, че таксуват всичко поотделно huhhuh.gif .... та мисълта ми беше, че за частна клиника на високо ниво е и супер достъпно на този етап.

Дано и покрай раждането всичко мине добре, да ги дохваля blum
Активен
Zahira

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: март 08, 2008, 10:45:10 »

И аз съм забелязала, че цените в Токуда са както във всяка частна клиника. Даже някои частни клиники взимат повече за въпросните услуги.
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: март 11, 2008, 15:53:52 »

Мдаааам....вече на 100% съм сигурна че искам да раждам в Токуда. След като днес бях на отворените врати там, изслушах какво каза една от АГ лекарките и завеждащата на неонатологичното отделение, след като разбрах какви грижи полагат за бебето след раждането, техниката и вобще всичко. На 100% съм сигурна че това е моята болница!
Активен
mi64o
Ентусиаст
**
Публикации: 145

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: март 11, 2008, 16:07:20 »

ами от всичи бъдещи мами май само аз съм от стара Загора cray , а тук имаме само една частана АГ клиника и нямам друк избор ще раждам там.Държавната е страшна мизерия bad и без това и там ще дам същите парички поне с бебка да сме в по добра обстановка Momy
Активен
MALENA
Професор
Публикации: 379

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: март 11, 2008, 21:46:20 »

Аз първоначално се бях насочила към Токуда. След разговори с няколко различни лекари всички ми препоръчаха Майчин Дом защото малките ми момиченца може да тргнат да излизат и много ранно и за тях най-доброто място е Майчин Дом, за нас най-важно е да има добра неонатология. Ако беше едно бебчето сигурно щях да раждам в Токуда.
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: март 12, 2008, 17:11:32 »

Ели, аз бях на отворените врати в Токуда, и имахме разговор със завеждащата на неонатологичното отделение. Много хубаво, добре оборудвано и със много добри специалисти, които са дошли от Майчин дом, Шейново и т.н. Казаха че тяхното неонатологично отделение е интензивно и карат бебета при тях от други болници. Могат да се грижат за бебе родено от 800гр на горе. Така че имаш още време....
Активен
ilusion
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: март 12, 2008, 22:31:12 »

За момичетата от Варна искам да похваля Майчин дом.Родих там-нормално раждане 600 лева.Всичко беше невероятно-отношението на целия персонал,абе всичко.Много съм доволна,все едно бях на хотел,а не в болница smile good
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 20   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: