Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 21:53:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
КЪДЕ МИСЛИМ ДА РАЖДАМЕ!?!
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
20
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: КЪДЕ МИСЛИМ ДА РАЖДАМЕ!?! (Прочетена 130194 пъти)
Nicky
Сватбар
Отг: КЪДЕ МИСЛИМ ДА РАЖДАМЕ!?!
«
Отговор #30 -:
февруари 12, 2008, 14:24:11 »
Дидка
,гледам че се чудиш за Токуда. Аз съвсем скоро ще мога лично да ти разкажа как е минало при мен, сигурна съм, че има и кой да питаш, вече много хора се ориентират натам, поразпитай, има време. Иначе защо не отидеш на отворените врати, този месец са на 19то число, ще разгледаш, можеш да задаваш всякакви въпроси
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #31 -:
февруари 12, 2008, 14:28:36 »
би ли ни казала малко повече за отворените врати и аз мисля да ида да видим какво ще науча
Активен
Nicky
Сватбар
«
Отговор #32 -:
февруари 12, 2008, 15:03:39 »
разбира се
19 февруари /вторник/ 13:00 ч.МБАЛ „Токуда Болница София” АД, София, бул. Н. Й. Вапцаров 51А
За записване: Иво Андреев – тел.: 02/ 403 43 52, 0884 993 110
аз бих ви посъветвала да отидете на няколко места, да видите все пак за какво става въпрос
на този линк
http://www.9m-bg.com/display.php?page=scool
има информация за всички болници, където правят "отворени врати"
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #33 -:
февруари 12, 2008, 15:06:20 »
Цитат на: kleo_20 в февруари 12, 2008, 13:28:21
при положение че един лекар те следи през бременността задължително ли е да с еплаща за раждане допълнително защото го избираш!не е ли логично който те е водил той да те изражда или пак нещо куца в здравната ни система
Разбира се,че не е логично-един лекар не следи бременността само на една жена и няма никаква гаранция,че той ще бъде на смяна,когато ти зараждаш.Това,че ходиш при него на ЖК не значи дори,че ще раждаш в същата болница...Д-ра не може да е на разположение 24/7 в родилно,на смени са.Затова услугата "Избор на лекар" се има за ВИП и се заплаща допълнително(не става въпрос тук за лични уговорки и плащане под масата;много болници даже не предлагат подобна есктра като легален избор на лекар)-и бъди сигурна,че той е на твое разположение през цялото раждане,колкото и време да отнеме това(при мен лично-от около 8-9ч сутринта до към 19ч+тел.разговори по нощите+посещения в детско отделение).Да не говорим пък,че някои от докторите от центъра "Вяра,Надежда и Любов" към 1АГ"СВ.София"(задния вход) въобще не дават смени в родилно и са само при заплащане на услугата "избор на лекар" (за която получаваш карта с/у парите си,която трябва да представиш при постъпването в приемен кабинет)-има си списъци.Ти си преценяваш дали твърдо си искаш "твоя" си лекар или ще разчиташ на екипа,който се падне на смяна
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #34 -:
февруари 12, 2008, 15:13:23 »
аз лично искам твърдо моя си лекар от години си ми е и съм страшно доволна от него и като човек и като лекар!проб;ема е че в Тина Киркова е мамолог тоест нямам представа дали може и с избор на лекар да е той!само заради него искам да родя там!да се надяваме че няма да има проблем!благодаря роси и на теб Ники
и още едно въпросче ухххх колко съм нахална извинете!за тези отворени врати колко парички трябва да се дадат и също и задължително ли е записването на посочените телефони както и ако си в начална бременност както съм аз няма ли да ме изгонят и да кажат че ми е рано
«
Последна редакция: февруари 12, 2008, 15:30:27 от Rossistela
»
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #35 -:
февруари 12, 2008, 15:19:37 »
Цитат на: kleo_20 в февруари 12, 2008, 15:13:23
аз лично искам твърдо моя си лекар от години си ми е и съм страшно доволна от него и като човек и като лекар!проб;ема е че в Тина Киркова е мамолог тоест нямам представа дали може и с избор на лекар да е той!само заради него искам да родя там!да се надяваме че няма да има проблем!благодаря роси и на теб Ники
Как мамолог *crazy*Не трябва ли акушер-гинеколог да те изражда?!
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #36 -:
февруари 12, 2008, 15:27:25 »
Цитат на: mariana в февруари 12, 2008, 15:19:37
Цитат на: kleo_20 в февруари 12, 2008, 15:13:23
Как мамолог *crazy*Не трябва ли акушер-гинеколог да те изражда?!
Има ги и в комбиниран вариант
-мамолог и гинеколог едновременно-напр.в Св.София моя мамолог-д-р Гемеджиев(доста добър) е и гинеколог,при когото една позната е раждала.Аз лично не,моя е друг
Активен
Nicky
Сватбар
«
Отговор #37 -:
февруари 12, 2008, 15:28:17 »
Цитат на: kleo_20 в февруари 12, 2008, 15:16:33
и още едно въпросче ухххх колко съм нахална извинете!за тези отворени врати колко парички трябва да се дадат и също и задължително ли е записването на посочените телефони както и ако си в начална бременност както съм аз няма ли да ме изгонят и да кажат че ми е рано
абсолютно безплатно е, то общо взето те си правят реклама
трябва да се запишеш предварително, планират не много хора, все пак ги вкарват по отделенията, знам, че за токуда местата свършват, защото се опитах веднъж да отида но се обадих на същия ден и нямаше места
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #38 -:
февруари 12, 2008, 15:30:36 »
росиииииииииииииииииииии моя лекар е доктор Гемеджиев
:bravo:точно него имах в предвид най-добрия и свесен лекар който познавам!!!той е приятел на милото и ще ме води в Тина Киркова искам и той да ме изражда имам му голямо доверие аз ходех при него и излекува всичките ми проблеми в един от частните си кабинети!!!само мога да те поздравя за избора на лекар наистина е превъзходен
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
Щастлива съпруга и майка
«
Отговор #39 -:
февруари 13, 2008, 17:05:18 »
На мен не ми взеха такса а ще ме запишат с талон от личния лекар, защото съм напреднала с бремеността според лекарката иначе сега от февруари таксата е вдигната на 400лв. за записване , но това е в по ранен етап от бремеността. Това , че тя ще ме изражда също не се заплаща, иначе би трябвало да знам даже ми предложи ако искам моят гинеколог да продължи да ме преглежда а при нея да ходя от време на време докато дойде въпросния момент
Активен
MALENA
Професор
«
Отговор #40 -:
февруари 13, 2008, 17:18:55 »
Ох това ми е за сега голям проблем
, тък като бременноста е с близнаци и нещата стават по-сложни...
Първоначално мислех за Токуда, но сега няколко големи спецове в тази област ме съветват за Майчин Дом тъи като неонатологията била най-добрата, а това за нас е най-важно. Хич не ми се искаше да раждам в Майчин Дом, ноо бебчетата са най-важни.
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
Щастлива съпруга и майка
«
Отговор #41 -:
февруари 13, 2008, 17:48:26 »
Там не е много гадно
сестра ми беше там оплакваше се от храната и от хигиената
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #42 -:
февруари 13, 2008, 18:36:22 »
това за 400те лева не го разбрах!!абонамента ли е 400лв за следенето на цялата бременност имам в предвид
толкова да се е вдигнал за по малко от 1 месец не мога да повярвам
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
хубавото винаги предстои ...
«
Отговор #43 -:
февруари 14, 2008, 10:49:09 »
милички,
записах се за деня на отворени врати в Токуда за 19.02 от 13ч. Хайде още някоя мама да се запише да ходим двечките там
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #44 -:
февруари 14, 2008, 10:54:57 »
Аз в момента се чудя при коя АГ в Токуда да си запиша час. Ако имате някакви лични впечатления пишете.
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
20
Нагоре