Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 01:58:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
Диетите и другите начини за отслабване!
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Диетите и другите начини за отслабване! (Прочетена 208868 пъти)
gucci
Leader
Обичаме се!
Отг: Диетите и другите начини за отслабване!
«
Отговор #420 -:
юли 11, 2008, 17:27:35 »
Според мен независимо дали са след раждане преди раждане и каквото и да друго килограмите са си килограми и диетите диети.Така че пишете тука за да не правим по няколко теми за едно и също.това е моето мнение.
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #421 -:
юли 11, 2008, 17:28:55 »
Ок тогава
Това исках аз, да не се каже после нещо, че не е по темата или прочие.
Активен
silviq-tamara
Сватбар
«
Отговор #422 -:
юли 11, 2008, 20:46:08 »
аз ще помоля за помощ бях на диета само на плодове и свалих 5-6 кг.но ходих на рожден ден позволих си да похапна и сега мисля само за ядене:(непрестанно, а до сватбата имам само месец и ако продължавам така няма да ми стане и роклята:(((((((
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #423 -:
юли 11, 2008, 21:45:54 »
Цитат на: silviq-tamara в юли 11, 2008, 20:46:08
аз ще помоля за помощ бях на диета само на плодове и свалих 5-6 кг.но ходих на рожден ден позволих си да похапна и сега мисля само за ядене:(непрестанно, а до сватбата имам само месец и ако продължавам така няма да ми стане и роклята:(((((((
Аз като един човек вечно на диета да ти кажа - това с плодовете е нож с две остриета. Ако държиш да си на плодове - остави го за 2-3 дни преди сватбата. Иначе аз я раздавам нисковъглехидратно...
Активен
silviq-tamara
Сватбар
«
Отговор #424 -:
юли 12, 2008, 06:38:31 »
да ама трябва да смъкна 5 кг,за 2-3 дни няма да стане
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #425 -:
юли 15, 2008, 08:11:27 »
мисля че ще трябва да комбинираш отслабването със спорт, инъче такива драстични сваляния не се оказват добре според мен. Защото не винаги слабото е красиво и оформено, понякога стои увиснало и на мен лично не ми допада, по добре по едър и стегнат, от колкото слаб и отпуснат.
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #426 -:
юли 15, 2008, 08:28:11 »
Момичета, и аз от днес съм на диетата на Дюкан, комбинирано с гимнастика или поне така съм решила. Дано не се поддам на изкушенията. Някой прави ли я е тази диета в крайна сметка? Дайте отзиви моля
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #427 -:
юли 15, 2008, 09:32:31 »
Цитат на: misskapriss в юли 15, 2008, 08:28:11
Момичета, и аз от днес съм на диетата на Дюкан, комбинирано с гимнастика или поне така съм решила. Дано не се поддам на изкушенията. Някой прави ли я е тази диета в крайна сметка? Дайте отзиви моля
Уф, аз се опитвам. Обаче ям и зелечуци. Не мога да си представя 5 дена да ям само месо и яйца... Чета в БГ мама обаче, че се постигат главозамайващи резултати. ОБАЧЕ, какъв запек я придружава тази диета, не е истина. Аз нагъвам трици, обаче само триците не те спасяват.
«
Последна редакция: юли 15, 2008, 09:34:37 от snezhito
»
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #428 -:
юли 15, 2008, 10:27:07 »
Цитат на: snezhito в юли 15, 2008, 09:32:31
Уф, аз се опитвам. Обаче ям и зелечуци. Не мога да си представя 5 дена да ям само месо и яйца... Чета в БГ мама обаче, че се постигат главозамайващи резултати. ОБАЧЕ, какъв запек я придружава тази диета, не е истина. Аз нагъвам трици, обаче само триците не те спасяват.
Верно? Аз изобщо не съм за тази диета в такъв случай. С моя нередовен стомах. Аз пия едни хапчета на билкова основа Лаксес, защото ако не са те с диета или без положението е трагично... Дано да помогнат и в този случай.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #429 -:
юли 15, 2008, 10:37:16 »
Цитат на: misskapriss в юли 15, 2008, 10:27:07
Верно? Аз изобщо не съм за тази диета в такъв случай. С моя нередовен стомах. Аз пия едни хапчета на билкова основа Лаксес, защото ако не са те с диета или без положението е трагично... Дано да помогнат и в този случай.
Мда, с младоженеца целокупно диетуваме. Той е свалил 7 кг. - но мъжете по-лесно свалят (каква несправедливост!). В четвъртък съм да ми взимат мерки за роклята и от 3 дена боря едно кило, което ми се ще да сваля, не ще и не ще! Но във всеки случай съм виждала потресаващи резултати с Дюкан. Една жена - ама съвсем реална, не позната на позната - се стопи пред очите ми. Само не знам колко е здравословно. Това реално е нискомазнинна нисковъглехидратна диета. Но запекът е ужасна работа, аз затова хрупам зелечук, че иначе става страшно.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #430 -:
юли 15, 2008, 10:48:16 »
Абе Дюкана не е особено здравословен и много лекари го отричат но то почти няма здравословни диети с бързи и трайни резултати.Иначе аз да ви кажа не съм имала запек от Дюкана но моята перисталтика е много добра и може би затова не съм имала проблеми с тоалетната независимо че даже не ядях трици.Късмет ви желая.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #431 -:
юли 15, 2008, 11:41:46 »
Мискаприз, и аз да ти пожелая успех! Не знам колко искаш да свалиш до свтабата, то много малко остана, но за това време или Дюкан, или само на плодове. Друг начин не знам. Аз също не я харесвам на Дюкан и съм си вече близо 1 година на диетата, която ми изписа диетолог( започнах от септемвки да свалям за сватбата), хапвам плодове, зеленчуци, пиле и риба на скара, варени яйца и сирене, чувствам се супер, веднъж седмично и каквото ми се хапва, и сладко от време на време. Свалих само 3 кг, но ги задържах, а и не съм стриктна, но поне това ми е начин на живот и хапвам разделно. Оттогава нямам проблеми с тоалетната, преди и аз все пиех някакви чайове. Сега почти месец преди сватбата съм на плодове вече 2 ден, но основно за да се прочистя малко. Мисля да съм 5 или максимум 7 дни и после захранването и пак моята си диетка. искам да сваля още 2 кг. и пак ще ми останат 2 до заветната цел, но не е болка за умиране:)))
Дано съм помогнала! Успех!!!
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #432 -:
юли 15, 2008, 15:01:47 »
Момичета, срам ме е от мен. Никаква воля, ама никаква. Хапнах си аз пилешка пържолка с айрянче за обяд и доволно си тръгвам към офиса и пред мен сладолед.... Познайте какво се случи?! Как може да съм такава.
Няма да отслабна и това си е. После в офиса имаше грозде, една колежка перпи с бисквитки шоколадови бонбони за първа заплата, кошмарно просто. Спирам да пиша, че станах съвсем
Но наистина не знам как да се справя с гладуването, много е гадно...
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #433 -:
юли 15, 2008, 15:18:23 »
Мискаприз, справянето с гладуването е да не гладуваш!!! Просто хапвай от разрешените неща по диетата, която си избрала, колкото искаш! И акто си сита няма да те изкушават другите неща! А и си си много добре! Ще си страхотна булка, и по-добре се наслаждавай на емоциите, а не се сдухвай с глупости!!!
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #434 -:
юли 15, 2008, 15:46:23 »
При нас постоянно някой черпи за нещо - почти ежедневно. А ако няма повод, поръчват пица или си купуват някакви сладки. Ужасна работа!
Влез в БГ мама в темата на дюканките и виж снимките на жените преди и сега. Много е мотивиращо!!!
Иначе аз си нагъвам киселото мляко с трици и пилето с краставица... До четвъртък трябва да съм го уморила тоя килограм!!!!! Пък после и още няколко десетки като него.
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
Нагоре