Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 21, 2024, 18:22:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Защо решихте да откажете цигарите?
имам проблеми със здравето
планувам бебе
много са скъпи
съпругът/ата ми забрани да пуша
от това зависи оставането ми на работа
прецених че така трябва

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Цигарите!!!  (Прочетена 126929 пъти)

atsuki
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: септември 16, 2009, 12:30:48 »

ние и двамата сме пушачи, но той пуши по 2 кутии на ден.
направо не ми се мисли за момента на спиране, защото аз ще успея, ама той...НЕ  cray
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: септември 19, 2009, 11:39:29 »

А аз да ви се оплача. Ние ги спряхме зимата за да бебеправим, ама на последък нещо взе да ми се преисква, така, само да си дръпна. А той и мъжа ми напоследък взе да ми споделя същите желания.
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: октомври 10, 2009, 13:02:40 »

А аз да ви се оплача. Ние ги спряхме зимата за да бебеправим, ама на последък нещо взе да ми се преисква, така, само да си дръпна. А той и мъжа ми напоследък взе да ми споделя същите желания.
ОО и ние сме така, спряхме ги в началото на тази год. т.е вече 10 месеца не пушим как звучи само , но на мене си ми се върти една фантазийка да си запаля една цигарка  blush и на милото също.Иначе като бях ученичка пак ги бях отказала за около 2 год. и после пак ги почнах, надявам се този път да е завинаги-спирането имам предвид  good
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: октомври 30, 2009, 17:48:05 »

а да ви кажа аз колко съм тъпа  beating
никога не съм пушила...мноооооого рядко в годината веднъж ако изпуша една две цигари и до там...и преди година като ги започнах...когато най трябваше да не ги почвам заради предстоящото беправене аз ги започнах като кумин не съм ли за  hunter сега пуша малко ама...желанието не мога да подтисна...милото и той 5 години не ги пуши и заедно двамата...ги подхванахме...сега малко по малко опитвам да оставя и малкото което пуша на ден че не бива бебеправене и пушене...  angry
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: ноември 04, 2009, 09:37:17 »

Аз преди пушех, после ги спрях за около 2 години и след това - пак пропуших, от тъпотия. Сега ги спрях пак, не пуша от около 2 седмици.
Активен
van4ii
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: ноември 04, 2009, 09:49:28 »

Аз пък ги отказах април месец, защото вече не ми се пушеше и за да си изчистя организма и за евентуално бебеправене, но малко отложихме този процес и сега свикнах без цигари.
Само с хубаво питие или понякога с кафенце запалвам по една.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: ноември 04, 2009, 09:52:29 »

Аз не пуша и никога не съм пушила  give_rose Направо се гордея със себе си, мъжа ми ги отказа от както се запознахме, защото каза че съм споменала че не харесвам пушачите  blush Та вече две години и половина не пуши, запали една цигара на сватбата и една на един фирмен банкет и това е  good
Активен
biersdorf
Ентусиаст
**
Публикации: 142

"Няма попътен вятър за кораб без посока." Чърчил

« Отговор #127 -: ноември 04, 2009, 12:21:20 »

Аз отказах цигарите юни месец тази година-вече 5 месец не пуша.
За рожденните ни дни обаче, при обявяването на годежа също - запалих 2-3 цигари, но пък мисля, че това е в рамките на нормалното при хубави поводи човек да си позволи "малко своеволие" smile
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: ноември 08, 2009, 14:34:17 »

ааа и аз вече ги отказах напълно...от как изникна съмнение че може и да е станало бебче предпочитам да ги спра...и вече съм в групата на непушачите  Girl_hide
Активен
stoyanov
Професор
Публикации: 320

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговор #129 -: ноември 08, 2009, 15:00:04 »

Здравейте! За тези, които искат да откажат цигарите окончатлено ще ви споделя аз как успях да ги откажа. Вземате си лепенки, които се залепват на кожата и стоят 24 часа (има по аптеките и съчетавате с лекарството "Табекс" (пие се през 2 часа първите няколко дни), в началото може да пушите, но после самите цигари ще ви се сторят нериятни и ще ги захвърлите. Предимствата без цигари са: не си тровите организма (тютюнопушенето отключва редица вътрешни болести и скъсява живота), не си харчите парите за цигари (скоро пак ще ги увеличават), не си губите времето за павкане и др. Успех на всички, които искат да се откажат от този вреден навик! good
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: ноември 08, 2009, 17:44:18 »

Здравейте! За тези, които искат да откажат цигарите окончатлено ще ви споделя аз как успях да ги откажа. Вземате си лепенки, които се залепват на кожата и стоят 24 часа (има по аптеките и съчетавате с лекарството "Табекс" (пие се през 2 часа първите няколко дни), в началото може да пушите, но после самите цигари ще ви се сторят нериятни и ще ги захвърлите. Предимствата без цигари са: не си тровите организма (тютюнопушенето отключва редица вътрешни болести и скъсява живота), не си харчите парите за цигари (скоро пак ще ги увеличават), не си губите времето за павкане и др. Успех на всички, които искат да се откажат от този вреден навик! good

и аз съм чувала за тези лентички че били много ефикастни  good не съм пробвала никакви методи от рода защото не съм и била такава пушачка сериозна и пристрастена но имам приятели които са ги отказали така...
моята лентичка за отказване на цигарите беше залепена на теста за бременност и моментално спря да ми се пуши  Sunshine
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #131 -: ноември 08, 2009, 19:45:35 »

Три пъти отказвам цигарите с Табекс. Днес за първи ден не съм запалил цигара. Иначе първият път ги отказах за една година. Вторият - за 3 месеца. Третият е днес. Освен, че вредят на здравето, цигарите акумулират и съществена част от бюджета. Давах по 12 лева на ден за цигари, 372 на месец. За алкохола е същото - 6 лева на ден, 186 на месец. 558 лева пестя на месец от тази операция. Мисля да ги използвам тези пари за екскурзии в чужбина. Всеки месец до всяка точка на Европа си осигурявам самолетен билет с нормална компания. Все пак най-важно  е здравето.
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: ноември 08, 2009, 20:08:06 »

моята лентичка за отказване на цигарите беше залепена на теста за бременност и моментално спря да ми се пуши  Sunshine

good и аз така и вече 8 месеца не съм и помислила за цигара:) предполагам ми помогна и голямото повръщане първите 4 месеца girl_impossible не бих искала да се връщам към този лош навик nea
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: ноември 09, 2009, 10:34:46 »

аз дълги години пушех(6години)  по около кутия на ден и вече от 7 години не пуша,мъжът ми компенсира- докарва ги до 2, понякога и три кутии на ден, ужас.
 напоследък обаче изпитвам истинска непоносимост към пушачите, направо са ми гнусни, дано някой не се обиди, дрехите им миришат, устите им миришат, ужас, на работа примерно има огромна разлика между пушачите и непушачите, от 1 метър си личат пушачите. Хубаво е че успях да се преборя и мъжа ми пуши само на терасата ;)Та мисълта ми беше, какво да правя, опасявам се че в един момент и съпругът може да ми стане противен sad
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: ноември 09, 2009, 12:13:02 »

Аз ги спях февруари 2009 от раз. Мъжът ми ме наплаши и ме накара да се замисля, какво бебе ще си правим ако пушим и двамата. Спрях от ряз. Запалила съм само 1 или 2 цигари от тогава но като пура, без да вдишвам. След като аз ги отказах започнах аз да го ръчкам, че сега е негов ред. Ослушваше се 1 седмица и той също ги спря, но разликата беше там, че аз пушех по 1 кутия на ден а той по 2-3 цигарки.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: