Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 29, 2024, 15:24:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА!!!  (Прочетена 176811 пъти)

Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

В очакване на празниците :)

« Отговор #120 -: ноември 02, 2007, 13:09:43 »

Аз освен другите неща,чакам и коледните намаления  blush Защото наистина има добри цени за иначе скъпички неща.Миналата година успях да купя на мама един пуловер,който е от много хубава материя и специално го дебнех за намаление,защото иначе си беше скъпичък.Вече започнах да разглеждам,защото поне идеи трябва да имам някакви  scratch one-s head Много ми е трудно с милото понякога,защото той никога не казва какво иска,никога дори и намек не пуска по този повод и все съм в шаш с него  laugh Засега съм успявала да го издебна за някое желанийце,ама тази година повече от всякога си трае   ohah Единстваното,което казваше е,че иска сребърна верижка за врат,ама му купих от Турция и сега пак започвам от нулата  star
Активен
InKaAa
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #121 -: ноември 02, 2007, 13:16:04 »

ама тази година повече от всякога си трае   ohah
и моето мило така и даже  преди няколко дни говорехме на тази тема и аз направо го попитах какво иска и той каза:"нищо"   shok ..Еее така не бива   Mad girl
Активен
Emma
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #122 -: ноември 02, 2007, 13:31:26 »

и аз още не съм измислила подаръците, но ще изчакам намаленията
ще следя темата с интерес
Активен
Isabel
Сватбар
Публикации: 297

« Отговор #123 -: ноември 02, 2007, 15:53:00 »

Ей, че чудесна темичка DANCE Bravo
Аз още не съм почнала да мисля сериозно за подаръци, но съвсем скоро ще трябва, че времето минава бързо pleasantry
На мен ми се е случвало да пазарувам на 23 и 24.12, но много не обичам, защото трябва да се бърза, може да не избера точно каквото ми се иска и т.н. crazy
Относно какви да са подаръците - почвам да подпитвам роднините, или пък сама си преценявам какво може да се купи DANCE
Активен
Emma
Ентусиаст
**

« Отговор #124 -: ноември 02, 2007, 19:31:06 »

Bulechka_TS сигурна съм, че тези празници ще са незабравими както бяха за нас girl_wink
Активен
Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

В очакване на празниците :)

« Отговор #125 -: ноември 02, 2007, 22:07:05 »

Днес се замислих,че искам за Коледа шофьорска книжка  laugh Дано Дядо Коледа раздаде хубави подаръци на даяджийте,за да ме зарадват и те мен  Wink
И по този повод се сетих,че мога да купя на милото нещо за колата  scratch one-s head Той дава мило и драго за нея,но не знам,още се чудя...В смисъл малко странно ми се струва да си отвори подаръка до елхата и да види вътре гумени постелки за кола(нашите са от плат и той роптае,че иска гумени).Та това ме спира,защото все пак е по-скоро подарък за колата,отколкото за него,може да съм crazy ,но така ми изглежда.Вие какво мислите?
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: ноември 02, 2007, 22:14:37 »

мале и аз съвсем забравих и както винаги ще си пазаря подаръците в последния момент!!!лошото е че по празниците ще работим без почивка по 10 часа на ден и няма да мога да се възползвам и от последния момент така да се каже! pardon pardon =]малииии какво ще правя!на милто съм му подарявала всичко каквото се сетите crazy
Активен
Emma
Ентусиаст
**

« Отговор #127 -: ноември 02, 2007, 22:24:06 »

ами какво като е за колата, аз пък като му подарявам за компа разни джаджи pardon ама той на това се радва най-много, какво да го правиш nea
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: ноември 03, 2007, 00:14:52 »

На моя мъж, ако му подаря нещо за колата, ще подскача от радост!  hurrah hurrah hurrah
Само дето аз нищо не разбирам от коли и може да мина с номера зимните гуми да са подаръка ми за Коледа и Нова година  tease laugh
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: ноември 03, 2007, 00:21:24 »

Аз на моя ще му взема заешки учшички като Плейбой да се изяви  laugh laugh laugh
Майтап бе Уили - ами обещах телефон по мой избор, че все мойте износва.... срам
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: ноември 03, 2007, 10:31:14 »

аз на моя освен да му купя кола tease tease 8Pа догодина гуми или не ще я почна част по част да му я подарявам!!!
а за телефон чудех се ама ще е банално нали това работя :laugh:ще каже че за по-лесно и да не обикалям съм ,му взела това laugh laugh
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: ноември 03, 2007, 10:34:53 »

При нас положението с празници преди и около Коледа е сериозно

11.11 - годишнина
13.12 - рожден ден на милото
14.12 - моят рожден ден
25.12 - КОЛЕДА
31.12 - НОВА ГОДИНА
07.01 - имен ден и на двама ни 

Не ме питайте какво ще правя с подаръците.Иначе традиционно Коледа и Нова Година сме си вкъщи със семейството.Сега може да се наложи да отидем до братчето и сестрата на милото.То по-скоро ще е сигурно за някой обяд.Иначе много ми се искаше за Нова Година да си бъдем в новият апартамент и да си спретнем едно хубаво гости,ама няма да стане.
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: ноември 03, 2007, 10:39:35 »

малеее ами че то и ние сме горе долу така
25.12-коледа
(ние си подаряваме по нещо и за нова година от давна ние традиция!)
на 15.01 -моя рожден ден
н1 25.01 на милото имен ден
на 28.01-рождения му ден
и аз сега се виждам във приказка какво ще правя!Фийбс мила аз имам една идея мислех да му предложа да направим нещо за всички празници на куп да си подарим взаимно една почивка например!ще остане хубав спомен паричките наведнъж а и избягваме обикалянето и търсенето и най вече  crazy *crazy*какво да си подаряваме!
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: ноември 03, 2007, 10:46:33 »

аз ви предлагам един много голям подарък за всичките празници и готово Wink така и така са през няколко дни blum
Активен
Isabel
Сватбар
Публикации: 297

« Отговор #134 -: ноември 03, 2007, 15:03:24 »

аз ви предлагам един много голям подарък за всичките празници и готово Wink така и така са през няколко дни blum

Еми, един подарък за Коледа и Нова година, че иначе ще се фалира laugh laugh laugh
А за рождените дни, аз бих купила нещо колкото и да е малко, но да е отделно за Коледа и отделно за рождения ден pleasantry danceg
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: