Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 02:14:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли
Страници:
1
...
257
258
[
259
]
260
261
...
301
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли (Прочетена 1663510 пъти)
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Отг: Булчински рокли
«
Отговор #3870 -:
октомври 29, 2007, 11:08:35 »
Ами да, но понеже съм във Франция, а искам да пробвам и в БГ с майка и сестра ми, 6те из4акам до другата седмица. В БГ има мн хубави рокли, така 4е не се притеснявам
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #3871 -:
октомври 29, 2007, 14:31:38 »
Ей мила браво на теб!Ама аз бих те посъветвала да си вземеш от там!Аз бях очарована от няколко модела в Париж и дори ги има в албума ми,а и тук съм ги пказвала!направо се влюбих в тях,а и качеството беше страхотно!Не че тук ням ахубави и на добри цени,но аз ако имах твоята възможност....бих си взела от там!А ако имаш време да гледаш и тук и као не ис харесаш да си вземеш от Франция е най-добре!Успех!
Активен
КатиНка
«
Отговор #3872 -:
октомври 29, 2007, 14:46:15 »
Цитат на: aniiii8 в октомври 27, 2007, 19:08:59
А сега по темата за булчинските рокли: аз си харесах няколко рокли от Деметриус(в сайта им), но някъде във форума четох,че са много скъпи.
aniiii8
, аз съм ходила да питам за цени на място при вносителя на Деметриус за България като там конкритно според модела ти казват и цената. Според мен най-лошото е, че ще харесаш нещо по каталог, а как ще ти стои когато ти го доставят и когато вече няма връщане назад, е съвсем друг въпрос
Малко е рисково наистина, обаче пък и роклите им наистина са много красиви.... Там са ми фаворитите на мен поне
Аз те съветвам да отидеш и да попиташ на место. Ще ти дадат най-точна информация. Там има и модели, които дават под наем, може точно твоите рокли да ги има налични. Можеш да ги облечеш и да прецениш как ти стоят. Това е най-добрия вариант
И както казва
ina_lemon
, наистина много зависи в какви граници се събира "скъпо" за теб, защото за всеки си е различно.
«
Последна редакция: октомври 29, 2007, 15:26:26 от Katitka
»
Активен
alice88
Гост
«
Отговор #3873 -:
октомври 29, 2007, 14:51:06 »
И аз на твое място бих си я взела оттам!!!
Още повече,доколкото разбирам,имаш възможността (финансова имам предвид
) ,така че,ако наистина си намерила "своята" рокля не се колебай,а действай!!!
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #3874 -:
октомври 29, 2007, 15:00:21 »
Valentinka
, не го мисли, а първо виж в България. После ще поогледаш пак във Франция и така
А, между другото, момичета, можете ли да ме насочите към фирма с хубави рокли /имам предвид хубави като платове, не сравняваме сега с Деметриос и т.н.
/, чиито рокли
биха се вписали в моя максимум от 800лв
?
Естествено,че ще разглеждам,но поне да имам някаква предварителна информация.
На Романтика ми харесаха някои, обаче явно всичките им модели са над 1000лв
Активен
КатиНка
«
Отговор #3875 -:
октомври 29, 2007, 15:30:14 »
avva_stz
, а ходила ли си в Асеновград? Аз лично не съм и може би ще говоря на изуст, но мои приятели ходиха лятото /тогава им беше сватбата/ и казаха, че има голям избор на цени според материите. Те бяха доволни и от там купиха роклята.
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #3876 -:
октомври 29, 2007, 16:16:40 »
Страхотно,момичета! А ако успеете да откраднете някоя снимка да направитеее
Например виждате хубава рокля на витрината, питате за цената и като излезете отвън-щракккк с телефона
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3877 -:
октомври 29, 2007, 16:30:00 »
Ето ви една
"открадната"
снимка докато пробвах разли4ни рокли. Това не е лубимата, но за съжаление няма6е как да се снима
«
Последна редакция: октомври 29, 2007, 16:31:39 от Valentinka
»
Активен
alice88
Гост
«
Отговор #3878 -:
октомври 29, 2007, 16:54:48 »
Ако не си наясно какво точно искаш,или си си харесала 2-3 рокли,не знаеш на коя да се спреш и искаш да помислиш още или да те видят още хора,за да ти помогнат!!!Луди хора!
Активен
tonitta
«
Отговор #3879 -:
октомври 29, 2007, 17:06:40 »
момичета и аз се ядосах първоначално като не ми дадоха,но пък я си преставете ако сте от конкуренцията и крадете модели,май често им се е случвало...Обаче като се замисля те и без това си публикуват моделите...та и аз малко се чудя защо?но явно е политика на фирмите и ще трябва да се поинтересуваме...
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3880 -:
октомври 29, 2007, 17:14:15 »
Относно снимането докато пробваш булчинска рокля- и аз неможах да си обясня защо не разрешават в някой от салоните..много глупаво според мен , но както и да е това е лично мое мнение ..
Но има и нещо друго да не говорим за това , че някой салони трърдят , че са единствени "оторизирани "представители за определен град на дадена фирма за бучински рокли , и същевременно оплюват други фирми който продават също рокли на тази същата фирма .....
И когато си поръчате рокля при тях - се оказва че не ви продават рокля на фирмата на която са представители а , те са си я ушили по модел на другата фирма
Активен
Вероника
«
Отговор #3881 -:
октомври 29, 2007, 17:21:02 »
Mомичетаааа, имам рокляяяяяя и всичко си имааам вече!!!
Сега отивам да снимам
и да покажаа - стана много нежна и не претруфена както исках
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3882 -:
октомври 29, 2007, 17:21:38 »
Katitka, благодаря ти за съвета.
Мисля,че си права трябва да отида в Арети(официалните представители на Деметриус) и да видя дали ще харесам нещо и колко ще струва. Все още не съм обикаляла по сватбените салони и нямам реална представа какви са цените, незнам точно каква е горната граница на парите които мога да дам за роклята. Другея месец в края ще знам точно какъв ще е бюджета за сватбата и ще реша. Мисля,че до 1200лв.ще мога да отделя за роклятя. Дотогава само ще си мечтая.
Avva_stz чувала съм, че роклите на "Аз и ти"-Смолян са много хубави и не са много скъпи. Сестра ми в края на миналата година си купи булченската рокля от Сватбен център София(модел на "Аз и ти") и беше много красива. Цената и заедно с воала и чантичка беше около 700 лв.
Активен
deizi
Новак
sem.Kutzidimovi
«
Отговор #3883 -:
октомври 29, 2007, 17:30:35 »
Здравейте, аз мога да Ви помогна с цените в салон "Романтика". Цените на роклите варират от 1400 до приблизително 2000лв.(това са цени за рокли на Еди Кеи). Ако я няма в наличност в магазина имаш възможнос да я поръчаш (доставката е в рамките на 3 месеца, ако я няма модела, цвета и желания номер. При условие, че има модел, цвят, номер и т.н, поръчката се изпълнява в рамките на 1 месец). Проблемът е, че има възможност да не се харесаш и какво? Има възможност да оставиш роклята в магазина и те ще си я продават, но в този случай си претиснат от време. За това е хубаво да се отиде до салона, да разгледаш моделите и ако нищто не си харесаш да погледниш и каталозите. Може да се случи да получат точно нози модел от каталога, който сте си харесали и тогава можеш да го видиш и да го пробваш.
Има и друга възможност при която цената на роклята излиза по-ниска-могат да направят същата, като моделът който сте си харесали, но нямат право да поставят камъни Сваровски, а заменят с красиви компютърно рисувани дантели, който не по-малко са красиви.
През месец януари очакват някой модели от каталога за 2008г.
Ето някой модели на ЕДДИ К
M.Tyler#anj_13_front.jpg
(17.66 KB, 310x398 - видяно 3409 пъти.)
Активен
deizi
Новак
sem.Kutzidimovi
«
Отговор #3884 -:
октомври 29, 2007, 17:39:41 »
Здравей, Ани
Можеш ли да ми дадеш точният адрес на представителството на Деметриос.
Това е модел на салон Романтика, които са представители и на М.Тейлар
Браво Вероника, всички много се радваме за теб, изпрати снимки, за да може и ние да споделим мига с теб
M.Tyler#anj_17_front.jpg
(21.73 KB, 310x398 - видяно 3373 пъти.)
Активен
Страници:
1
...
257
258
[
259
]
260