Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 08:21:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли
Страници:
1
...
250
251
[
252
]
253
254
...
301
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли (Прочетена 1663768 пъти)
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Отг: Булчински рокли
«
Отговор #3765 -:
октомври 12, 2007, 17:28:33 »
Момичета, роклята ще стане превъзходна
(поне за мен)
Много съм доволна, в четвъртък пак съм напроба и вече ще има какво да снимам.
Днес сложихме прозрачното триъгълниче на бюстието о обсъдихме синьото коланче, както и прозрачната материя и нейната форма върху сатена.Купих си всички дреболйки, но за това в съответната темичка.
Активен
coco
Ентусиаст
«
Отговор #3766 -:
октомври 13, 2007, 11:34:39 »
и аз от вчера съм с рокля .... направо е приказна...искам вече да идва сватбата
Мама и брат ми като ме видяха и
представям си милото като ме види
Активен
Sunshine
Любопитен
«
Отговор #3767 -:
октомври 13, 2007, 13:55:30 »
Здравейте, момичета ,
, аз съм нова тук и много се радвам, че този форум съществува
Моята сватба ще бъде през юли 2008 година ,така че тепърва ми п редстои да избера рокля а и всичко останало...
gadamer, роклите които си публикувала са чудесни, аз също искам нещо подобно,но незнам откъде и на каква цена бих могла да намеря, затова си мисля, че ще мина на варианта с ушиването...Ако и ти вече си се ориентирала към това, имаш ли идея къде ще търсиш качествени материали , аз не и ми се струва, че и това .няма да е лесно...но какво пък, нали в това е част от чара
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #3768 -:
октомври 13, 2007, 14:25:37 »
Момичета сигурна съм че роклите ви са страхотни- а и най- важното е не какво мислят другите а това че вие сте влюбени в тях и се чувствате превъзходно когато сте облечени в тях
Хайде сладки нямаме търпение да ви видим като булки облечени в прелестните си рокли
Активен
coco
Ентусиаст
«
Отговор #3769 -:
октомври 13, 2007, 18:30:28 »
Цитат на: tonitta в октомври 13, 2007, 11:57:33
Определено ефектът ще е такъв и е много забавно и разчувстващо...
Оууу дано мила, от твойта уста в божийте уши...
Сега още няма да ви я показвам, защото в калъфа на закачалка нищо не се вижда, пък и не мкога да я облека сама- толкова е тежка и корсета ми е тъмна индия как да го закопчая.
Рабрах се с момичетата от салона да скочат до нас да ме "облекат"
Активен
tonitta
«
Отговор #3770 -:
октомври 14, 2007, 14:06:10 »
Миличка и аз си мислех така,както и много булки тук,но си харесах готова и уцелих направо в десетката!Така че все пак поразгледай и пробвай!И един съвет от мен-не гледай прекалено много сайтове за рокли!Ще ти се размъти главата,а и не всичко може да се направи в БГ,така че най-добре разгледай няколко модела,за да си харесаш нещо,пробвай различни модели,за да видиш кое ти стои добре и си прецени вече има ли смисъл да шиеш,къде да е,с какъв плат и т.н!Задължително прегледай и темата за черния и белия списък и си ги извади на един лист,за да знаеш предварително към кого да се насочиш и какво да очакваш...
Успех!
Активен
КатиНка
«
Отговор #3771 -:
октомври 14, 2007, 16:10:04 »
Привет и от мен в този студен ден
Бях обещала на
gadamer
да попитам за ценичка при нашата шивачка за нейните модели, ето я и нея - в рамките на 220 - 260 лева може да ти се ушие
Ако ти допада цената, ще ти пратя контактите на личен
Активен
gadamer4e
Сватбар
Публикации: 214
«
Отговор #3772 -:
октомври 14, 2007, 17:10:24 »
Katitka допада ми цената и съм съгласна да ми пратиш на лични координати на твоята шифачка. Още не знам обаче кога да започна да търся рокля или да уговарям шиенето й като има толкова много време до сватбата.
Sunshine нямам идея къде да търся хубави платове. Моделите, които съм харесала и които струват хиляди левове имат невероятни дантели и т.н (говоря и за няколко модела на pronovias). Съмнявам се, че роклята ще стане същата с други дантели и платове
Активен
КатиНка
«
Отговор #3773 -:
октомври 14, 2007, 17:16:40 »
gadamer
Вчера бях при тази жена за първи път по препоръка на
Вероника
, за което много й благодаря
За сега имаме много добри отзиви от срещата ни с нея. Мога те успокоя за платовете, че в BG всичко може да се намери за съответната цена, а и самата жена ни насочи към платове и дантели. При нея има мостри на различни цветове, десени, видове платове и т.н. Можете да се срещнете и само да обсъдите идеите ти, а дали ще поръчаш - ще решиш сама
Успех ти желая
Активен
moiatasvatba
Ентусиаст
«
Отговор #3774 -:
октомври 17, 2007, 09:27:43 »
Хайде да се включа и аз!
Не бъди толкова сигурна, защото да ти кажа невинаги, дори рядко роклите,които на снимка ти се виждат прелестни на живо са същите.
Така че е най-добре да си имаш предвид какво търсиш-даже си го изкарай на снимка и всяка уважаваща себе си дизайнерка може да ти предложи досататъчно добър вариант и при ушиване у нас.Вече има доста голям избор на дантели и платове,така че дори може да се получи и по-добре,ако добавиш и твоя идея за раздвижване или разнообразяване на модела
Цитат на: gadamer в октомври 14, 2007, 17:10:24
Katitka допада ми цената и съм съгласна да ми пратиш на лични координати на твоята шифачка. Още не знам обаче кога да започна да търся рокля или да уговарям шиенето й като има толкова много време до сватбата.
Sunshine нямам идея къде да търся хубави платове. Моделите, които съм харесала и които струват хиляди левове имат невероятни дантели и т.н (говоря и за няколко модела на pronovias). Съмнявам се, че роклята ще стане същата с други дантели и платове
Активен
alice88
Гост
«
Отговор #3775 -:
октомври 21, 2007, 17:01:33 »
Здравейте на всички!
От вчера,вече и мен ме завъртя вихъра на сватбената треска!
Най-вероятно от началото на януари вече ще бъда семейна.
Цял ден разглеждам сватбени рокли из разни сайтове,но не мога да си харесам нищо!!!
Лошото е,че не знам какво точно искам!
Падам си малко традиционалистка и се изживявам като Пепеляшка,която я чака големият бал!
В същото време,искам все пак роклята ми да бъде поне в някоя част уникална (както всяка булка,предполагам!
)!!!Някакви идеи?!?
Активен
tonitta
«
Отговор #3776 -:
октомври 21, 2007, 17:23:56 »
Миличка добре дошла сред нас!
Мисля,че много от нас са имали твоя "проблем", но в началото всичко ти е много объркано и се чудиш с кое да започнеш...Аз лично също минах през разглеждането на страхотните чужди сайтове за булчински рокли, но после реших да се гмурна в реалността и да поразгледам и какво се предлага тук в БГ по магазините...Слава на Бога,че почти веднага се натъкнах на "моята" рокля,защото се оказа,че навсякъде има разни "смешни" за мен модели...Но всеки си има различен вкус.Та моят съвет към теб е на първо място да си набележиш горе долу някои модели в тези сайтове и да тръгваш да мериш на воля по магазините.Така ще разбереш най-вече кое е за твоята фигура и кое не.Аз например си харесах няколко модела и бях убедена,че ще си поръчам един от тях,но...като пробвах подобен се оказа,че изобщо не ми харесва как ми стои
Освен това така ще се ориентираш за цени,цветове...всичко!И като пробваш нещо и имаш колебания няма да е зле да се снимаш(ако ти дадат) и да ни се покажеш тук във форума-чуждото мнение винаги е от полза,особено когато е наше
Мила,ако имаш други въпроси сподели ги.А от кой град си?Къде ще е сватбата?За да те напътим по-добре...
Активен
alice88
Гост
«
Отговор #3777 -:
октомври 21, 2007, 17:34:17 »
От Перник съм!
Аз обаче,забравих едно от най-важните неща...вече влизам във третия месец и до януари...най-вероятно децата ще си мислят,че булката е глътнала волейболна топка!
Това ме притеснява,защото моделите,които ми харесват,няма да отиват на "много" бременна!!!
Активен
alice88
Гост
«
Отговор #3778 -:
октомври 21, 2007, 17:42:22 »
Виж сега,не е ли красива...
http://www.maggiesottero.com/images/dresses/large/front/S5113.jpg
Активен
alice88
Гост